Jump to content

Veliko jaje

Iskreni članovi
  • Posts

    158
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Veliko jaje

  1. Veliko jaje

    Košarka

    http://www.youtube.com/watch?v=_3BgGZskS6k
  2. Veliko jaje

    NBA

    http://www.youtube.com/watch?v=SLCnK41D_qc
  3. http://www.xnxx.com/video-z8ygcf/lesbian_twins_fucked_in_kitchen Mnogo su slatke, dajte imena
  4. Veliko jaje

    Košarka

    http://www.sportnetwork.rs/play/85298/djordjevic-akcenat-na-igrace-koji-su-se-odazvali Poslednjih 30 sekundi je epic fail, jos smo u kamenom dobu.
  5. Veliko jaje

    Košarka

    Naravno da bi otpao (sem ako bi neki ostali centri otkazali), sumnja da iko odavde misli suprotno, ali je bilo fer pozvati ga. Takodje, nisam siguran koliko je Simonovic u ovom sastavu levak, s obzirom da kontam da Lucic nece igrati zbog silnih problema sa ledjima (i ta pozicija tri (mada i cetiri) de facto nam jeste jedan od vecih problema). Pre bih rekao da su levaci Bircevic, Micic i naravno fucking Kuzmic. No jasno je da i zalizani ima udela u ovome (ipak, Bobi, Jokara, dosta igraca bitnih za reprezentaciju su pod njegovom palicom).
  6. Veliko jaje

    Košarka

    Musli je zasluzio poziv makar na siri spisak, covek je najkorisniji igrac ACB lige.
  7. Veliko jaje

    Košarka

    Da su sudije korektno sudile u cetvrtoj ne bi se ni igrao produzetak.
  8. Veliko jaje

    Izbori

    Da nisam glasao sad bih se nervirao sto nisam, sad sam bar sa te strane miran, no izgleda da ga je Radule ispusio (jos neverujem).
  9. Veliko jaje

    Izbori

    To bi znacilo da bi sami mogli da zaokruze na nevazecim listicima sta im se prohte, a to mi je malo cudno (premda imaju kao ovi koji paze na regularnost, tvrt vrd prt).
  10. Zatvorilo se. Tacnije, izlog je prazan i nema nikoga u onom prostoru gde su prodavali. Ja nisam ulazio u sam restoran da se raspitam za tacne detalje, al da se pretpostaviti da ne rade vise (prolazim tu 3-4 puta nedeljno i uvek je takvo stanje) Al sad ima nesto slicno (no nema teorije da je istog kvaliteta), na uglu Kralja Petra i Dusanove, ka kalemegdanu 10m (tj. u Dusanovoj), vidim da prodaju neke girice i riblje proizvode, no nzm kakav je kvalitet (al uvek ima dosta ljudi koji cekaju, penzioneri obicno i radnici, te kontam da je jeftino).
  11. Jel to ono u okviru restorana Kosava? Jer ako da, koliko je meni poznato to oko ribe je zatvoreno vec nekoliko meseci.
  12. Veliko jaje

    NBA

    https://twitter.com/JMcDonald_SAEN/status/681614751269400576
  13. Ne vidim zasto ne bi bilo iskljuceno da sami Francuzi stoje iza ovoga, u zelji da isceniraju i sad jos vise opravdaju akcije ka bliskom istoku. Nije da se nismo nagledali toga u istoriji (i osetili na sopstvenoj koži). Al prvo da vidimo kakva ce njihova reakcija biti posle ovoga.
  14. Veliko jaje

    Košarka

    Hvala Sreto dobri covece
  15. Veliko jaje

    Košarka

    Plus je Radonja zaboravio Luku u poslednjih 5 minuta, uhvatili su nam dosta ofanzivnih skokova u tom periodu. Kako god, raduje sto se Tompson malo razbudio, ima on finu prangiju. I kako to da nakon koraka Mekela i faula nad Babicem da je ostalo 2.6 sekundi do kraja? Jer, kad su svirali korake Mekelu ostalo je oko 6 sekundi do kraja, to sam dobro video.
  16. Ne priznajem nista bez videa.
  17. Veliko jaje

    Košarka

    Da, da, bolje da se povredio Mitrovic, jedina legimit cetvorka koja je na raspolaganju sada. Jesi ti normalan covece?
×
×
  • Create New...