Jump to content

Zaklani_Analizator

Iskreni članovi
  • Posts

    86
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Zaklani_Analizator

  1. Kvalitetan bend. Focus predstavlja jedan od najboljih i najkvalitetnijih tehničkih death metal albuma. Svaka pesma sa tog albuma je odlična na svoj način. Što se tiče preostalih albuma ovog benda oni su mi onako.
  2. Jedva čekam drugu sezonu. serija je dobra, ima isti šmek kao i filmovi.
  3. Gledam Marka Pola. Veoma interesantna istorijska serija. Tek sam na polovini prve sezone pa ću konačni sud dati kad odgledam obe sezone.
  4. Groblje kućnih ljubimaca je klasik nad klasicima. Scena kad odlazi na indijansko groblje je uffff. Jezivo do bola.
  5. Šteta ako su se raspali. Slažem se da je Na-Amah jedno od najkvalitetnijih čeljadea što se tiče metal diskova. Ovaj bend zaslužuje da praši.
  6. Sad se setih ovog benda. Imao je sve predispozicije da se probije, ali šta je tu je.
  7. Volim ovaj bend, stare pesme su im neprikosnovene. Sad šta će na dalje biti zavisi u kom pravcu vetar dune Kojotu u glavu.
  8. Gole kosti su odlične. Tu je bio na vrhuncu svoje karijere.
  9. Ove Italijane ću obavezno poslušati kad budu dolazili u Niš. Baš me zanima kako zvuče.
  10. Šta znam. Prosečna pesma dobrog benda. Jedan od mojih omiljenih dm bendova. Slowly We Rot, Cause of Death i The End Complete su im masterpiece.
  11. cover odlično izgleda, sad još samo album da se čuje.
  12. Poslušah i ja novu pesmu. I kao što bi Laki topalović rekao: "Ljudi, ovo uopšte nije loše." Jedva čekam album.
  13. Sodom i dalje praši. Matorci ne posustaju.
  14. Sad sam na sredini Black Lagoon. Nije loše, Revi je carica. Sve u svemu može da prođe za ubijanje dosade. A Cowboy Bebop je nenadmašan.
  15. Ovo uopšte nije loše. :blek:
  16. Stari albumi su im vrhunski, poslednji tu i tamo.
  17. Pošto najviše čitam fantastiku i istorijske romane red je da bacim neku preporuku. Svima preporučujem serijal Prostranstva od Džejmsa Korija. Za sad ima samo četiri knjige kod nas. Prvo pročitajte Buđenje nemani koja je prva u serijalu, pa ako vam se svidi navalite. Što se ostalih preporuka tiče izdvojio bih Lemov Solaris, Asimovljevu Zadužbinu. sve od Filipa Dika. Što se tiče istorijskih romana, uzmite bilo šta od Stivena Prresfilda i Krisa Hamfriza.
  18. Samo odl skul albumi. Altar of madness, Blessed are the sick i Covenant. To je to nesveto trojstvo. Te albume sam više puta preslušao, ostalo onako.
  19. Priznajem da je Speak english or die najjači naziv za album. A sam album kida. Najjači bend ikad.
  20. Daleko da je Reinkaros kvalitetan album, ali nije smeće. Što se tiče prva dva albuma njihov kvalitet se ne dovodi u pitanje, naročito o Storm.... Album koji se snima jednom u karijeri, nešto slično Nemesis Divine.
  21. Još od The Legacy su pretplaćeni.
×
×
  • Create New...