Jump to content

Haos sam ja

Iskreni članovi
  • Posts

    4400
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    80

Posts posted by Haos sam ja

  1. Ja sam probio taj momenat sa više slušanja, na prvu loptu mi jeste bio wtf. Čudno mi da to kažeš ti koji se ložiš na nešto divlje i drugačije i na neke avantgarde bendove sa čudnim vokalima. 😄

    Meni je album top, super rifovi i kul produkcija sa jako izraženim basom u miksu.

  2. Znam da se pisalo o ovom bendu i da je debi album pokupio dobre recenzije, ali nisam ni imao pojma da je u pitanju Melissa Moore koju su išutirali iz Absu. Evo nove pesme, meni ima potencijal za lep hitić

     

  3. Mene isto nešto nije oduvao ali daću mu šansu još koji put, nije muzika koja može da te uhvati na ofrlje slušanje. Mene generalno smara taj industrial/robotic vajb, ta neka industrijska nota u zvuku, što je ovde dosta prisutno. Vektor kad sam prvi put čuo odmah sam pustio u gaće ali meni je mnogo prijemčivije to nekakvo Death nego Voivod nasleđe.

  4. Meni se veoma svideo domaći film "Za danas toliko". Ja sam i inače fan filmova u kojima se "ne radi ni o čemu" već slikaju život. Iako je film optimističan, pozitivan i prozračan nipošto nije neka limunadica i la la land, sumornih tonova ima itekako, da se ne uvrede Kragujevčani i sam Kragujevac je nekako socijalan grad i odličan izbor za atmosferu filma koji ne bi bio tako efektan da se radnja odvija u nekom glamuroznijem ambijentu. Gluma je fenomenalna, jedino mi Rakočević nije nešto ali i njegova uloga ovde je takva, ovog Filipa Đurića prvi put vidim, čovek je razbio, kao i nositeljka glavne ženske uloge, zaboravih ime. Nekako drag film i ponekad za sreću stvarno malo treba, samo što smo mi morbidno utrenirani da se bavimo sumornim i gadnim stvarima.

  5. I dalje me drži osećaj kakva je Stone albumčina, kako su lepo sa njim zaokružili dosadašnju karijeru i preiskusno implementirali u njega sve svoje metal i non-metal uticaje + konačno savršena produkcija sa mnogo finti i efekata. Šteta što mi nikako ne odgovara ovaj zagrebački datum već ću morati da se zadovoljim "samo" festivalskim nastupom na Brutalu.

×
×
  • Create New...