Jump to content

Калавера

Iskreni članovi
  • Posts

    211
  • Joined

  • Last visited

About Калавера

  • Birthday 12/31/1930

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Beograd

Profile Fields

  • Gender
    Male

Калавера's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Poklanjam još pet albuma 'U san se ne snilo'. Ja nisam član benda. Ja sam išao u nabavku po plastične kutije, pivo i meze.
  2. Kanntilen Ante Portas - 1999 Opis: Bonus traka sa aktuelnog albuma 'U san se ne snilo'. (mp3, 192kbps) Tip izdanja: studijski album, 2008. Lokacija: Kragujevac / Jagodina Izdavač: Insurrection link za download: http://www.sendspace.com/file/q4pvdb
  3. Slovenska Nekropola više ne postoji, Kanntilen Ante Portas je inkarnacija iste. Imali su svirku prošle godine u Living rumu, a Bože zdravlja biće i ove godine. Kao što ste mogli videti koji post iznad, objavljen je i novi album prošle godine. Ko je voleo Nekropolu i 'Anarhotekturu', voleće i 'U san se ne snilo'. Poklanjam 5 albuma. Zainteresovani neka me kontaktiraju na pm.
  4. Svaka reč me u srce pogodi. Autori ne prate ovu temu na YuM-u, ali ću im sa zadovoljstvom preneti tvoj utisak. Pored toga što prija, jedan je od retkih, ali i da je sam samcat ne bih mnogo lagao kada bih rekao da je vredan uloženog truda.
  5. Kanntilen Ante Portas - "U san se ne snilo" LP Insurrection [Dark Revolution], 2008 ...bend se unapred izvinjava sto nije ispostovao obrasce koji omogucavaju jasno deklarisanje proizvoda u smislu definicije muzickog pravca kojim se bavi, a narocito sto se ne uklapa u trendove determinisane na bilo kom nivou sto je po mnogo cemu sudeci nuzno u ova tuzna i mucna vremena. Takodje nam je strasno zao sto album nismo snimili u nekom od boljih studija, pa ni "sveta produkcija" nije onakva kakvom se moze nadati na prostorima ovim koji vrcaju od genija za zvuk. I pored navedenog voleli bi da nam se zalepi "gothic" etiketa kako bi smo mogli da i dalje mirne duse teramo pijacnu crninu za 40 dana, koja posle navedenog roka bledi ka sivilu, ali se i dugo posle ne vide mrlje od kafe i pepela cigaretnog. 13 pesama [+ 1 bonus], 16 strana bukleta; muzika, tekstovi, gitarbas, vokal, midi - Ceja; bubnjevi, omot - Nikola
  6. Miciš, što se ne bi napravio subkulturni azil za kvazi-elitističko gnojivo.
  7. Ja znam bar 10 ljudi koji će reći: ''Dolazim! Jej!'', a od kojih bar polovina neće doći. Kapiram da bi poseta zavisila od toga koja su dešavanja u kalendarskoj blizini. Bilo bi sjajno videti Haggard.
  8. Protiv Rusije beše? Milovan Đorić, alijas Bata Đora, direktor trenerske škole FSS-a. Čovek za koga je 0:1 kod kuće ''aktivan rezultat'', a i uvek se može desiti da protivnik napravi grubu grešku i daš gol ni iz čega, je zadužen za izdavanje trenerskih Pro licenci. Povrh svega, u stručnom odboru sede sve sami velikani: Nikola Simić, Stanislav Karasi, ... Antić i ako uradi nešto sa reprezentacijom, samo će produžiti život Jagnjećim brigadama.
  9. Jeste tra-la-la, ali je evergrin klasika. Sećam se atmosfere na utakmicama sa Arisom i Jugoplastikom. Pionir je mala maca. Bila je pre dve godine aktuelna raspodela: Staro sajmište u Pionir, a mi u Halu na NBG, ali je to propalo pošto su i tu maloletni G.V. i Žika Parking hteli da odrade prevaru. Povrh svega, ta je hala u prilično lošem stanju + je pod zakupom sa nekih 70% kapaciteta.
  10. Nije kultna hala u pitanju, već kompleks Vizure na Tošinom Bunaru. Slična priča kao sa Teleoptikom. Koristimo njihovu infrastrukturu i kupimo najbolje iz mlađih kategorija + kroz njihov seniorski tim kalimo potencijalne prvotimce. Samo što nije još 100% odlučeno šta će se igrati tamo. Još se neke varijante razmatraju u vezi Pionira za ovu sezonu, a iz priče se polako povlačimo pošto postoje najave da će EL pooštriti kriterijume od naredne sezone i da Pionir neće zadovoljavati potrebni minimum.
  11. Da, za sezonu 2009/2010 bodovanje ostaje nepromenjeno.
  12. Evo ti ovde PDF sa šemom novog formata LŠ. Neki konkretan link nemam, ali ova šema + one rang liste i to je to. Uz napomenu, ako neko kojim slučajem ne zna, da se za nacionalni koeficijent ne uzima poslednja sezona, dok se za klupski obračunava. To jest, sinhrono kasne za godinu dana ova dva koeficijenta.
×
×
  • Create New...