Jump to content

Калавера

Iskreni članovi
  • Posts

    211
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Калавера

  1. Poklanjam još pet albuma 'U san se ne snilo'. Ja nisam član benda. Ja sam išao u nabavku po plastične kutije, pivo i meze.
  2. Kanntilen Ante Portas - 1999 Opis: Bonus traka sa aktuelnog albuma 'U san se ne snilo'. (mp3, 192kbps) Tip izdanja: studijski album, 2008. Lokacija: Kragujevac / Jagodina Izdavač: Insurrection link za download: http://www.sendspace.com/file/q4pvdb
  3. Slovenska Nekropola više ne postoji, Kanntilen Ante Portas je inkarnacija iste. Imali su svirku prošle godine u Living rumu, a Bože zdravlja biće i ove godine. Kao što ste mogli videti koji post iznad, objavljen je i novi album prošle godine. Ko je voleo Nekropolu i 'Anarhotekturu', voleće i 'U san se ne snilo'. Poklanjam 5 albuma. Zainteresovani neka me kontaktiraju na pm.
  4. Svaka reč me u srce pogodi. Autori ne prate ovu temu na YuM-u, ali ću im sa zadovoljstvom preneti tvoj utisak. Pored toga što prija, jedan je od retkih, ali i da je sam samcat ne bih mnogo lagao kada bih rekao da je vredan uloženog truda.
  5. Kanntilen Ante Portas - "U san se ne snilo" LP Insurrection [Dark Revolution], 2008 ...bend se unapred izvinjava sto nije ispostovao obrasce koji omogucavaju jasno deklarisanje proizvoda u smislu definicije muzickog pravca kojim se bavi, a narocito sto se ne uklapa u trendove determinisane na bilo kom nivou sto je po mnogo cemu sudeci nuzno u ova tuzna i mucna vremena. Takodje nam je strasno zao sto album nismo snimili u nekom od boljih studija, pa ni "sveta produkcija" nije onakva kakvom se moze nadati na prostorima ovim koji vrcaju od genija za zvuk. I pored navedenog voleli bi da nam se zalepi "gothic" etiketa kako bi smo mogli da i dalje mirne duse teramo pijacnu crninu za 40 dana, koja posle navedenog roka bledi ka sivilu, ali se i dugo posle ne vide mrlje od kafe i pepela cigaretnog. 13 pesama [+ 1 bonus], 16 strana bukleta; muzika, tekstovi, gitarbas, vokal, midi - Ceja; bubnjevi, omot - Nikola
  6. Miciš, što se ne bi napravio subkulturni azil za kvazi-elitističko gnojivo.
  7. Ja znam bar 10 ljudi koji će reći: ''Dolazim! Jej!'', a od kojih bar polovina neće doći. Kapiram da bi poseta zavisila od toga koja su dešavanja u kalendarskoj blizini. Bilo bi sjajno videti Haggard.
  8. Protiv Rusije beše? Milovan Đorić, alijas Bata Đora, direktor trenerske škole FSS-a. Čovek za koga je 0:1 kod kuće ''aktivan rezultat'', a i uvek se može desiti da protivnik napravi grubu grešku i daš gol ni iz čega, je zadužen za izdavanje trenerskih Pro licenci. Povrh svega, u stručnom odboru sede sve sami velikani: Nikola Simić, Stanislav Karasi, ... Antić i ako uradi nešto sa reprezentacijom, samo će produžiti život Jagnjećim brigadama.
  9. Jeste tra-la-la, ali je evergrin klasika. Sećam se atmosfere na utakmicama sa Arisom i Jugoplastikom. Pionir je mala maca. Bila je pre dve godine aktuelna raspodela: Staro sajmište u Pionir, a mi u Halu na NBG, ali je to propalo pošto su i tu maloletni G.V. i Žika Parking hteli da odrade prevaru. Povrh svega, ta je hala u prilično lošem stanju + je pod zakupom sa nekih 70% kapaciteta.
  10. Nije kultna hala u pitanju, već kompleks Vizure na Tošinom Bunaru. Slična priča kao sa Teleoptikom. Koristimo njihovu infrastrukturu i kupimo najbolje iz mlađih kategorija + kroz njihov seniorski tim kalimo potencijalne prvotimce. Samo što nije još 100% odlučeno šta će se igrati tamo. Još se neke varijante razmatraju u vezi Pionira za ovu sezonu, a iz priče se polako povlačimo pošto postoje najave da će EL pooštriti kriterijume od naredne sezone i da Pionir neće zadovoljavati potrebni minimum.
  11. Da, za sezonu 2009/2010 bodovanje ostaje nepromenjeno.
  12. Evo ti ovde PDF sa šemom novog formata LŠ. Neki konkretan link nemam, ali ova šema + one rang liste i to je to. Uz napomenu, ako neko kojim slučajem ne zna, da se za nacionalni koeficijent ne uzima poslednja sezona, dok se za klupski obračunava. To jest, sinhrono kasne za godinu dana ova dva koeficijenta.
  13. Trebalo bi da u novom sistemu već na pozicijama 13-15 dobiješ dva predstavnika. Šampion ide u lakše kvalifikacije, a vicešampion u teže. Problem je što smo mi dosta pali (22. ili 23. mesto) a progres nam baš i nema perspektivu. Ukupan broj bodova koji se dodeljuje savezu se dobija tako što se bodovi koje osvoje svi klubovi deli sa brojem istih (u Evropi), pa to na kraju uvek bude malo. A koje su šanse da svi naši predstavnici sakupe veliki broj bodova? Drugo, nama su na redu za brisanje sezone koje su nam bile jake (Partizan u LŠ i 1/8 finala UEFA Kupa), pa će nas to još dodatno zakucati ispod 20. mesta. Za narednu sezonu nam manjka okruglo 9 bodova, a u međuvremenu smo još nazadovali. Uzevši u obzir sve to, klupski koeficijent ima mnogo veću težinu, zbog potencijalno još lakšeg žreba u okviru već osiromašene kvalifikacione grupe. edit: A i ovo je pogrešna tema. Možeš prebaciti u LŠ
  14. Zato i kažem, da se ne ždereš bez potrebe. edit: Nije baš striktno: Prvih 15 i ostali, ali u narednih par sezona nema sekiracije oko nacionalnog koeficijenta. Samo klupski treba da se budži.
  15. Od naredne godine se menja format Lige bogatih i UEFA kupa (koji izrasta u ligu). To podrazumeva da će se paralelno odvijati kvalifikacije za 15 prvoplasiranih na UEFA listi na jednoj i nas ostalu boraniju na drugoj strani. U prevodu: Nema više Italijana, Nemaca, Švaba, Francuza, Engleza, ... tako da, taj koeficijent za nas kao državu gubi na značaju. Da ne kažem da nam se ne isplati da budemo u prvih 15.
  16. To je bilo namenjeno supervizoru iz UEFA-e i delegatu utakmice. Inače, delegat utakmice je bio Jožef Marko. To je čovek koji je sudio utakmicu između Kelna i Zvezde u UEFA kupu, kada je Keln pobedio 3:0 u Nemačkoj i izbacio Zvezdu (u Beogradu je Keln izgubio 2:0). Da sve ovo bude još interesantnije, Zvezda je na utakmici bila dobrano oštećena. Ne sećam se najjasnije, ali mislim da su dva gola Nemaca bila sporna.
  17. Da li ćeš, vođen krilaticom: ''Zvezda je život, ostalo su sitnice'', praviti one male rođendanske sendviče.
  18. Obrati pažnju na sendviče u njegovoj rečenici. Prati on i borbe petlova, samo da ima šta da se čalabrcne.
  19. Delegat utakmice je dao tri minusa organizaciji utakmice. 1. Upaljena je baklja posle prvog gola, 2. Preskakanje u kavez na severu od strane dva navijača Partizana + bacanje kojekakvih predmeta, 3. Skandiranje: ''Kosovo je srce Srbije'' u jednom navratu, u drugom poluvremenu. S obzirom na to kakav tretman naši klubovi i savez imaju kod UEFA-e, teško mi je da poverujem da ćemo proći nekažnjeno. Takođe, Jokanović je na konferenciji za štampu vređao sudiju. Nisi se ti zbog Partizana iznervirao, perverznjaku lažljivi i masni.
  20. Hajde polako. Koji Bajić? Koja utakmica? Koje drugo kolo? Pa šta si ti hteo, da se nadigravamo sa Fenerom? Pa vide li ti ko je igrao sinoć? To je ekipa: Sada i nikada više u okviru ovog rostera. Nema ko nije bio u fazonu: Pregaziće nas, odvaliće nas, ... a sada je i 2:2 malo. Baš smo govna, onako karakterno. Nisi u pravu. 32% da će Partizan proći, 89% da neće. p.s. Počeo je da trenira Kamel Zaim, tako da postoje šanse (69% za i 48% protiv) da zaigra u Turskoj. Paklen igrač. p.p.s. U narednih par dana se očekuju i sankcije od UEFA-e, a videćemo kakve.
  21. Sefketbakče odradio noćas trening na JNA. Lagano, jedva preko pola sata. Dodavanja, par akcija i streljana sa nekih dvadesetak metara. Znači, igraju ko blesavi, ne postoji pogrešan pas. Cenim da su u odnosu na ono čime ćemo sutra raspolagati bar dve lige iznad, ali... Nema više Tumbeee, Nema više Lotaraaaaaa, Nema Žuke, nema Fejsee, Ničeg više nema joooj, Izjebo nas Đuka smraad, Izjebo nas Đuka joooj, A ja se pitam Partizaneee, Šta će biti saaa naaaamaaaa... Je-Ba-Će-Mo Fenerbahče, Joj! Joj! Joj! Joj! Je-Ba-Će-Mo Fenerbahče, Joj! Joj! Joj! Joj!
  22. Nema neke veze sa temom, ali je thread kVlt. bodi bilding oftopičarenje
×
×
  • Create New...