Jump to content

Баба_Јага

Iskreni članovi
  • Posts

    164
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Баба_Јага

  • Birthday 05/21/1985

Contact Methods

  • MSN
    imam al' se ne secam koji je
  • Website URL
    http://yaga.mojblog.co.yu
  • ICQ
    254421160

Profile Information

  • Location
    na vr' brda vrba mrda...bg

Profile Fields

  • Gender
    Female

Баба_Јага's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Гојазност је последња на листи узрока од којих ћу умрети. Више шанси од тога да ме стрефи има ујед ајкуле Елем, водим рачуна да не једем масно, и избегавам разноразне вештачке творевине које се продају а што се тиче дебелих људи, уопште ми није јасно како се човек може толико угојити (да умре од тога), мислим, није то преко ноћи.
  2. ЈОЈ, бре! едит: ... ћирилица ...
  3. То ''можда'' срећу квари. Мислим да је период ипак дужи. Годину дана. Али нисам сигурна. Када се допуњавало оним картицама, лепо је све писало до када 'траје'. Сад код електронске допуне мислим да ти не дају то обавештење...
  4. Постоји. Кредит ти има 'рок трајања'. Без обзира да ли га ти трошиш или не, уколико не допуниш телефон у међувремену, искључиће те. Али не знам колики је тај период. Нити знам да су икога тако искључили.
  5. @ HowlingWind Много ми се свиђа прва слика Дебелог Брда
  6. Пфф, само за сликање. Како си ти скроман чо'ек
  7. Не причајте свашта, дом је тамо где је ПУДИНГ! Дајте још слика с тим вашим мачкама (да не кажем, с поганим малим стокама ).
  8. Хах, и ја гледала данас и видела Прасицу (Ену)...и кад сам чула да је рекла 'спотић' смакла сам је...питам се само, зашто ми је требало толико дуго времена за тај чин (агонија је трајала неких десетак минута).
  9. Знам да сам рекла да овде више нећу долазити, али ово је преседан. Сањала сам црвени тепих, Тома Круза и ону његову малу Кејти, и како јој пред камерама изјављује љубав тако што крене да јој додирује груди (речено на фин начин а да би било реалније додаћу и ) к'о сировина... ЗНАЧИ ја више не смем да спавам БРЕ
  10. Домаћински нема шта
  11. Знам, такође никад нисам рекла да сам од 'нормалних' тако да је све у реду ''Посебно сам радосна...'' када видим да носи наочаре
  12. Соњо, како то можеш да кажеш, виде ли ти оног Грисома и Ворика...? Прсте човек да полиже
  13. Не би ме чудило да се кандидује за преЦедника једног дана...али овде не сме да буде политике, не...? Неко рече на претходној страни да се Гранд сроз'о...Е сад ја да питам, а кад је он уопште и имао неки ниво........?
×
×
  • Create New...