Jump to content

hmhm

Iskreni članovi
 • Posts

  45
 • Joined

 • Last visited

hmhm's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

7

Reputation

 1. alternative metal bend traži novog pevača U pitanju je afirmisani autorski bend, sa zvaničnim izdanjima, svirkama po Srbiji, regionu i Evropi. Takođe se radi na materijalu za novi album. Ništa demo bendovi, ništa neozbiljno. Potreban muški vokal, odgovoran, po mogućstvu sa iskustvom. Vokalne linije nisu preterano zahtevne, ali potrebno je da pevač bude sa stavom, da oseća pesme i da može da iznese atmosferu benda. Može bariton, može i tenor. Čvršća svirka je u pitanju, ali bez potrebe za klasičnim heavy metal i sličnim stilovima pevanja; vokal više na fazon Paradise Lost, Anathema, Deftones, Tool, Karnivool, Baroness, Depeche Mode, U2… Po mogućstvu vokal sa teritorije Beograda ili okoline. Ozbiljni kandidati mogu se javiti na mail [email protected] ili na telefon 064/614-8906.
 2. Od Marriages ocekivao koju pesmu vise (izgleda da su skratili jer Emmi nije bilo dobro), od Woven Hand cistiji zvuk, ali svejedno je odlicna svirka bila. Retkost je danas videti istinski bis, ne racunajuci ono planirano kao malo se krijemo iza bine, pa onda izadjemo za poslednje tri stvari. Za taj entuzijazam i Whistling Girl, Edvardsu dubok naklon. Ako bi neko slucajno kupio majicu Marriages, prodao bih je po kupovnoj ceni od 2000 dinara. M je velicina i premala mi je. Lepo sam uzeo L, ali lik za merchom me ispali da uzmem M. Nekom ko je visok oko 182 majica bi bila taman.
 3. Hoce li biti garderobe, ili bilo kakvog mesta gde covek bezbedno moze odloziti jaknu, ranac, laptop? Jurim s posla na cert, sto vise okasni, to bolje
 4. Hallowed Point, yesss! Ove dve sto sviraju sa WPB su sasvim dobre. Nadam se samo da ce da uleti Dittohead ili bilo sta sa Divine Intervention. Em King voli taj album, em se Bostaph vratio. Daj i to da docekamo!
 5. Fuck yes, Gojira! Izgleda da je ovome nemoguce odoleti... Kakve su opcije za smestaj tamo osim kampa?
 6. hmhm

  Goribor

  Nadam se da ce prodavati diskove na koncertu...
 7. hmhm

  Goribor

  Hvala. Krcak je prodao zalihe, tako da...
 8. Kakva je bila poseta komaraca? Jesu li stvarno neophodni dugi rukavi?
 9. hmhm

  Goribor

  http://www.pinballwizardrecords.com/online/search.php?orderby=position&orderway=desc&search_query=goribor&submit_search=Pretraga Novi album je kod njih 900 kinti. Je l' to uvozno hrvatsko izdanje ili nase licencirano?
 10. Uuu, niice, nisam znao da je bila. Video sam je jednom u Slayer majici, ali mislio sam da nosi jer je to in. A sad vidim na Mansonu nosila Sepultura majicu, i to Arise.
 11. Evo izvestaja na Popboksu: http://www.popboks.com/tekst.php?ID=8942
 12. Fair enough. Moja iskustva s autobusima nisu bila drazesna. Od sad u Hrvatsku samo vozom.
 13. Ako se uz indeks kupe dve vozne povratne karte, druga karta dobija popust od 50%. To mu izadje na 3900 po karti, tako da voz izadje jeftiniji od busa, a i moze covek da protegne noge. Ako neko hoce da kupi te vozne karte sa mnom, nek se javi.
×
×
 • Create New...