Jump to content

hmhm

Iskreni članovi
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hmhm

  1. Ne znam šta da mislim. Realno je očekivati da i na rejvovima budu jaki basovi i da sve odzvanja, ali nešto mi se čini da čistoća zvuka nije prioritet na rejvu 🙂 Na Therapy? je od prve pesme doboš krenuo da pršti. Vokal i bubanj bili otpanjeni, gitara, bas i bek vokal su slabo izlazili. Posle se malo popravilo, ali i dalje je bilo loše. Na reverb na vokalu nakačio se prirodni reverb glomazne dvorane, tako da se često nije moglo potpuno razaznati čak ni šta Andy priča kad se između pesama obraća publici. Ako je neko bio na nekom drugom koncertu u Luci Hangar i bio je dobar zvuk, to bi malo povratilo nadu za The Smile 🙂
  2. Bilo mi je jako drago videti Therapy? ponovo. Ljudi zrače pozitivnom energijom i nisu se štedeli. Setlista odlična. Pola novog albuma, masa stvari s Troubleguma i plus četiri sa Nursea i još par oldskul pesama. Poštena svirka s njihove strane. Zvuk je zaista bio loš i ne znam da li je to bilo do tonca ili do ogromne dvorane s limenim krovom. Ovo mi je bio prvi put u Hangaru. Da li je zvuk uvek loš? I ja se sad dvoimum da li ići na The Smile ukoliko će sve odzvanjati kao sinoć.
  3. alternative metal bend traži novog pevača U pitanju je afirmisani autorski bend, sa zvaničnim izdanjima, svirkama po Srbiji, regionu i Evropi. Takođe se radi na materijalu za novi album. Ništa demo bendovi, ništa neozbiljno. Potreban muški vokal, odgovoran, po mogućstvu sa iskustvom. Vokalne linije nisu preterano zahtevne, ali potrebno je da pevač bude sa stavom, da oseća pesme i da može da iznese atmosferu benda. Može bariton, može i tenor. Čvršća svirka je u pitanju, ali bez potrebe za klasičnim heavy metal i sličnim stilovima pevanja; vokal više na fazon Paradise Lost, Anathema, Deftones, Tool, Karnivool, Baroness, Depeche Mode, U2… Po mogućstvu vokal sa teritorije Beograda ili okoline. Ozbiljni kandidati mogu se javiti na mail [email protected] ili na telefon 064/614-8906.
  4. Od Marriages ocekivao koju pesmu vise (izgleda da su skratili jer Emmi nije bilo dobro), od Woven Hand cistiji zvuk, ali svejedno je odlicna svirka bila. Retkost je danas videti istinski bis, ne racunajuci ono planirano kao malo se krijemo iza bine, pa onda izadjemo za poslednje tri stvari. Za taj entuzijazam i Whistling Girl, Edvardsu dubok naklon. Ako bi neko slucajno kupio majicu Marriages, prodao bih je po kupovnoj ceni od 2000 dinara. M je velicina i premala mi je. Lepo sam uzeo L, ali lik za merchom me ispali da uzmem M. Nekom ko je visok oko 182 majica bi bila taman.
  5. Hoce li biti garderobe, ili bilo kakvog mesta gde covek bezbedno moze odloziti jaknu, ranac, laptop? Jurim s posla na cert, sto vise okasni, to bolje
  6. Hallowed Point, yesss! Ove dve sto sviraju sa WPB su sasvim dobre. Nadam se samo da ce da uleti Dittohead ili bilo sta sa Divine Intervention. Em King voli taj album, em se Bostaph vratio. Daj i to da docekamo!
  7. Fuck yes, Gojira! Izgleda da je ovome nemoguce odoleti... Kakve su opcije za smestaj tamo osim kampa?
  8. hmhm

    Goribor

    Nadam se da ce prodavati diskove na koncertu...
  9. hmhm

    Goribor

    Hvala. Krcak je prodao zalihe, tako da...
  10. Kakva je bila poseta komaraca? Jesu li stvarno neophodni dugi rukavi?
  11. hmhm

    Goribor

    http://www.pinballwizardrecords.com/online/search.php?orderby=position&orderway=desc&search_query=goribor&submit_search=Pretraga Novi album je kod njih 900 kinti. Je l' to uvozno hrvatsko izdanje ili nase licencirano?
  12. Uuu, niice, nisam znao da je bila. Video sam je jednom u Slayer majici, ali mislio sam da nosi jer je to in. A sad vidim na Mansonu nosila Sepultura majicu, i to Arise.
  13. Evo izvestaja na Popboksu: http://www.popboks.com/tekst.php?ID=8942
  14. Fair enough. Moja iskustva s autobusima nisu bila drazesna. Od sad u Hrvatsku samo vozom.
  15. Ako se uz indeks kupe dve vozne povratne karte, druga karta dobija popust od 50%. To mu izadje na 3900 po karti, tako da voz izadje jeftiniji od busa, a i moze covek da protegne noge. Ako neko hoce da kupi te vozne karte sa mnom, nek se javi.
  16. Prodajem dve karte za koncert(e). Kontakt na pm.
  17. Zanimljiv lineup, pogotovo za tu cenu. Je l' najavljen jos neki srpski bend, osim Consecration? Nadam se da taj Velesajam nije na nekoj zabacenoj lokaciji...
  18. Bah, steta... Mozda budem morao da prodam karte...
  19. Sinoc u Austriji: When Everything Dies Fragile From Dust to the Beyond Age of the Fifth Sun Echoes Remembrance Day Shadows Worlds In Collision Zodiac Snowfall Suicide by Star Forever Lost Route 666 All Is Violent, All Is Bright Fire Flies and Empty Skies
  20. U prevodu, organizatori bi dostampali, a menadzment benda ne da.
  21. Ma gde nije tacna, nego za ovo mora od usta da se odvaja:) Nije ovde pitanje para koliko to sto su nam rasprodati koncerti jos uvek pojam, pa nemamo naviku da uzimamo kartu na vreme. Ja prvi.
  22. Kupujem i ja dve karte za fan pit ako neko bude prodavao. Inace, ako nekog zanima fan pack izdanje novog Machine Heada, prodajem ga ovde.
  23. Ako neko iskopa setlistu s ove turneje, slobodno nek je postuje.
×
×
  • Create New...