Jump to content

Mamlaz

Iskreni članovi
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 totalno moderan

About Mamlaz

 • Rank
  Anonimus of Metal
 • Birthday 04/01/1984

Contact Methods

 • AIM
  Lud si k'o kurac!
 • MSN
  Pljagaj govno žuto!
 • Website URL
  http://www.kurac.com/
 • ICQ
  0
 • Yahoo
  Najjače, da imam ovo...

Profile Information

 • Location
  Ripanj do svega!

Profile Fields

 • Gender
  Female
 1. Postovani, gospodine "matori covece" (ovo "matori", zakljucujem po tome sto ste u prethodnom izlaganju nazvali doticnog provokatora "malim", predpostavljam da ste ga hteli nazvati "mladim" ali necemo sitnicariti). Ja nisam strucnjak za pank, ali mozda bi vi mogli da mi pojasnite neke pojmove vezane za isti. Da li se pank pokret zalaze za svakodnevnu onlajn borbu tridesetgodisnjaka protiv klinaca? Neistomisljenici imaju apsolutno jednako pravo kao i vi da vode diskusiju sa pozicijom na bilo kom pod-forumu, na kraju svega, forumi upravo tome i sluze. Mozda mogu da vam pomognem da pronadjete me
 2. E ja sam video na jednoj svirci da je lik podupreo najtanju zicu (onu dole) prstom i onda palcem okinuo neku debelu (gore) i cuje se to onako "tang, tang". Je l' moze neko da mi pokaze kako se to izvodi? A je l' moze?
 3. Je l' zna neko od vas da svira u "duduk"?
 4. Mamlaz

  Aeternia

  Zasto Aeternija i Atlantida ne naprave zajednicki koncert od 3, 4 sata? Bas bi bilo zanimljivo slusati iste pesme celo vece. Jos da pozovete neki Metalika, Ajron Mejden tribjut kao predgrupu i bog da vas vidi.
 5. Koristim 15-ice da mi ne bi pucale dok bendujem u solazi. Trebalo mi je dva dana da se naviknem na njih kada sam ih stavio prvi put, ali sada mogu da stignem Petrucija kako oces.
 6. Pa znate kako. Kada sam isao u osnovnu skolu, bio sam debeo, ruzan i bubuljicav. U to vreme su odvajali ribe samo oni koji su na ekskurziji drkali dva akorda Riblje Corbe. Tada sam ocajnicki zeleo da prvi put u zivotu pojebem nesto. S toga sam i ja naucio ta dva akorda i danas jebem ko lud. Takodje sam postao i Bog metala i sada vi smrtnici mozete samo da mi se sagnete.
 7. Trzalice!? Guitar n00bs! Trzalice su za picke. Koristim metalni novac za sviranje. Uglavnom onaj od dinar ili dva. Kada je svirka, tada zgrabim punu saku dinara i bacam u publiku, pa neka vidi masa da ja imam para, jebo vas ja. Boli mene kurac!
 8. Ocekujem da bend svira na sledecoj svirci pesmu "Mladicu Moj" i neke druge trendove.
 9. Kako to da sa jednim WASP tribjutom (ako se to moze tako nazvati) svira jedna... ZENA?!
 10. Telefon studia MIIR je 063 387 061. Nazovi zenu i ona ce ti objasniti kako da dodjes u studio.
 11. Orange bi mogao opusteno da bude najjaci studio kada bi se ulozila kinta i trud. Prostor je do jaja. Sank, drveni stolovi i stolice daju utisak kao da sam dosao u neku birtiju (sto je pozitivno). S' obzirom da imaju 2 studia u onom sklonistu, mogli bi da osposobe barem jedan da bude kako treba. Sva pojacala su propala (barem u studiu 2), snimak probe koji smo dobili je sranje zivo. Lik koji radi tamo je ekstremno neljubazan. Studio MIIR je predrkan sto se tice opreme i prostora! Jeste Surcin vukojebina, ali barem znas zasto si otisao tamo. Plus, teta Desa koja drzi studio je najljubaznija
×
×
 • Create New...