Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.6k
  • Views 100.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sale B.C.
    Sale B.C.

to je baš zakon, neko se iscima i uloži gomilu svega u nešto a ti to dobiješ za dž.

• Јесте систем је крив што се он дрогира и пије да како да не ...

• Demon Seed
    Demon Seed

Zajebavam se, slušam ja i narkomane što ne znaju note

comment_1080797
Svaki sledeci put kad budes koristila aorist moras da mi das poklon (ukljucujuci i onaj sto mi nisi dala) - ja imam kopirajt na aorist, njahahahaha.....!! Najzad i ja prisvojih neshto (ova Aja sve poqpi)!

Weedimo se na Ајзбрну!!!

Pffff...necu...ajd' da podelimo aorist.... ph34r.gif

Ti uzmi onaj sa nastavcima - h,/,/,smo,ste,she,

a ja cu - oh,e,e,osmo,oste,oshe.... icon_mrgreen.gif

Al' mi zato ostaje Copyright © na "ofskroz" i "zelenog" na kraju svakog posta... evotigana.gif

Ja sam na EB najvise pukla 2500...(dobro prisljamcio im se i Van Gogh),al' realno sam na proslom Exitu samo EB "cula" i "videla".... icon_rolleyes.gif

Ipak bih napisala AJ36PH.... mhihi.gif

233.gif

comment_1080818

Ok, delimo aorist ako podelimo i ofskroz?? Moze? Plizzzzz icon_razz.gif Tako mi se svidja "ofskroz" icon_razz.gif ali aorist delimo obrnuto od onog sto si ti predlozila, ipak sam ja prvi rekao da je moj icon_smile.gif

E da, i kopirajt na Ајзбрн и Ајз6рн imam ja. Crknite.

A ti Aja pishi PM da ti ne dodjem tamo icon_razz.gif

comment_1082979

Najveća domaća live atrakcija Eyesburn nastupiće na festivalu Exit 06 drugog dana na Fusion stejdžu. Kojot, Mengele i ekipa su trenutno u punom naponu životne i kreativne energije, pokazali su i dokazali da poseduju izuzetan talenat, kako kao instrumentalisti, tako i kao autori originalne i veoma kvalitetne muzike koju

s ponosom predstavljaju na nastupima širom sveta. Da li je potrebna veća garancija kvaliteta od prijateljstva i maksimalne profesionalne podrške velikog Maxa Cavalere? Nedavno su za PGP RTS objavili novi album "How Much For Freedom?", koji je zahvaljujući poznatom heavy producentu, jugo-Bečliji Bobanu Milunoviću, konačno dosegao evropske produkcione standarde, pa je i sviračka umešnost Novobeograđana prikazana u najboljem mogućem svetlu. Ipak, live nastupi su nešto posebno, jer kroz duge i neformalne duvačke improvizacije Eyesburn priređuje gotovo nestvarne momente sudara dve civilizacije, opuštenog rege tripa dalekih Kariba i surove borbe za goli život u urbanim getima betonskih metropola. Ljubitelji žestoke svirke, dođite po pravu dozu adrenalina i dobre zabave na Petrovaradinsku tvrđavu, ispred Muzeja Novog Sada, na plato kod topova, u petak 7.jula.

user posted image

comment_1086654
A kako se krecu cene za Exit (nisam pratio ove godine, mislio sam da preskocim icon_redface.gif )

Poceli su sa 60% popusta 06.03.2006. u 00:01 (mada su malo kasnili icon_smile.gif) i tad je cena bila (sad cu da te slazem) oko 3000 din. Onda na svakih rezervisanih 1000 karata podizu cenu za 300 din. Ja sam kupio po oko 4200 dinara, a krajnja cena ce biti nesto preko 8000 dinara (valjda). Trenutna cena ne znam kolika je... vidi na exitfest.org

Pozdrav,

i vidimo se 14.04.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.