Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.6k
  • Views 100.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sale B.C.
    Sale B.C.

to je baš zakon, neko se iscima i uloži gomilu svega u nešto a ti to dobiješ za dž.

• Јесте систем је крив што се он дрогира и пије да како да не ...

• Demon Seed
    Demon Seed

Zajebavam se, slušam ja i narkomane što ne znaju note

comment_819245

Ima jedna nova pesma, mada jos uvek ne znam kako se zove, koja je sve samo ne reggae...skroz je u nekom HC fazonu icon_cry.gif ali dobro,sta je tu je icon_biggrin.gif ipak EB i jeste karakteristican po tome sto i ono sto bi kod drugih bendova bilo nemoguce za spojiti kod njih je moguce...

comment_819946

Gresis! Chunt Chunt su prvi put koliko ja znam izveli na proslogodisnjem Exitu i to je pesma koju ce tek staviti na novi album,ali smo je svi culi vec hiljadu puta pa si verovatno zbog toga pomesao... icon_da.gif

comment_820102

Nick mi je Dezdemona...ovde vec postoji neka cica koji ima taj nick tako da sam morala da smisljam novi icon_cry.gif a pogledaj tamo me bas bas dosta ima...i za razliku od ovog 'talskog foruma gde sam samo apprentice tamo sam NAJVECI KOJICIN fan icon_smile.gif ...tebi?

comment_820374
Nick mi je Dezdemona...ovde vec postoji neka cica koji ima taj nick tako da sam morala da smisljam novi icon_cry.gif a pogledaj tamo me bas bas dosta ima...i za razliku od ovog 'talskog foruma gde sam samo apprentice tamo sam NAJVECI KOJICIN fan icon_smile.gif ...tebi?

A, znam 'vidjala' sam te:)

Ja sam Quince, cetvrta uclanjena! icon_da.gif I bila sam aktivna na samom pocetku rada foruma, sada retko kad odem i kad odem ne postujem...

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
comment_842526
Koji bedak sto sviraju u isto vreme kad i fatboy slim. EB mi je omiljeni bend, ali opet zelim fatboy slim da cujem! Ubicu se! wallbash.gif

Aaaaa ne verujem da se dvoumis izmedju Fatboy-a i EB!!! wallbash.gif

Kakva cast za EB, ovo mi je 500-ti post! biggrin.gif

comment_842799

@Avram-E,Avro.Avro svuda te ima icon_smile.gif Postadosmo 'talci...to nam ne valja... no.gif

Ja idem na cetvrti dan Exita...sviraju Smoke'n'Soul a verujem da ce i Kojica biti there posle (sigurno) uspesnog nastupa dan pre toga...

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.