September 3, 200420 yr comment_544910 kako da nesto bude bolje od oceanic kad je isti savrshen? pojma... buddhanilo aj to ostale remixe ponabavi i od mene dobijes i salvation i panopticon u utorak-sredu. poz Edited September 3, 200420 yr by BodyRemover
September 3, 200420 yr comment_545045 e jebiggah a ja mislio nabavices ti ostale remixe a stize mi panopticon tokom sledece nedelje aj videcu da probam da skinem taj vol3 i 4 ali plasim se da opet ne naletim na neku budalu sa losim snimkom ko sa vol2 da mi bruji sve vreme (zbog loseg uzemljenja gramofona)
September 3, 200420 yr comment_545095 nasao sam i ostale remixe. javicu ti ako uspem da skinem. ne preduzimlji nista do tada. a panopticon. proklet da je ovaj bend. proklet da je jos jedan savrseni album. prikleti da su jazz breakovi koji me teraju da se u glavu lupam. i progrockish melodije barshunaste, i shit koji cu da sagorim slusajuci ovaj masterpiece neka je proklet, i ambijent savrseni koji me tera da se osecam ko krtica koja je progledala. ko kaze da ovo ne valja moze meni i ruski jakic kurceve da popusi! (moze i da polize prezime olimpijskog pobednika u hammer throwingu) uvek deb'o poz
September 4, 200420 yr comment_545105 a nisam spomenuo stoner vokale? eto. sad jesam. seronja zaboravni. np: Shape of Despair - Fragile Emptiness poz
September 4, 200420 yr comment_545234 Juče skinuh nov Isis.. Ovo je bre nešto najbolje što sam čuo posle Emperor - Prometheus!
September 4, 200420 yr comment_545239 a mene jos boli glava od sinocnjaeg raskalasnog dopinga ko nije skapirao moje retardirane postove na prosloj strani - odlican album! poz
September 4, 200420 yr comment_545301 Ja sam skapirao da je bolji od Oceanic-a?? Jel' to stvarno tako? Btw, odakle ste skidali album ako nije tajna, mada, ja sa mojim smor dial/up-om ne znam ni sto razmisljam o tome
September 4, 200420 yr comment_545430 ja sam sa panopticon-a skinuo samo jednu pesmu i preslusao sam je samo jednom ne pada mi na pamet da je pustim jos jednom dok ne nabavim ceo album
September 5, 200420 yr comment_546244 pattonov remix bi glatko mogao da se nadje na nekom sledecem tom waits albumu. do jaja osecam kako bi waitsu nevidjeno legla pesma (maritime remix). venetian snares - the beginning and the end remix, mi je isto dosta privukao paznju... iz funky uvoda i downstimovanih prvih krika u pesmi, pa noisy deo samo s gitarama, krene zenski glas i opali jungle onda. do kraja opustencija. bas sam mislio na pocetku da ce da me smori pesma... ka d ono. super. ostale sam samo po jednom slusao a ove sto mi bas privukose paznju dva puta kvalitet mp3-ca je slabiji negoli na onima koje susadrzale prvca dva mixa. skinucu 3. i 4. u kul kvalitetu kad se pojave. poz
September 10, 200420 yr comment_551451 Jebote i dalje ne mogu da verujem koja albumčina! Narezao sam ga u 3 primeraka: 2 audio (za svaki slučaj 1 ako se sjebe), 1 mp3 i onaj na hard disku U mamu mu to mu dođe u 4 primeraka Znači album je straaaaaaaava! Al sam se napalila baš sam se napalila.
September 11, 200420 yr comment_551725 si slusao oceanic remixe? ja sinoc konacno kompletirao sva 4 i ne mogu da se skinem koliko su do jaja! najbolji remiksi bilo cega sto sam cuo
September 11, 200420 yr comment_552168 Evo sad sam skinuo Vol.1 remix pa ću da preslušam, a sad sam se uživeo i fokusirao na tri albuma: Pain Of Salvation - BE Cult Of Luna - Salvation Isis - Panopticon Ništa drugo sem ovoga ne slušam! I ovaj Pain of Salvation razbi koliko je dobar.. Jebem ti ovu godinu sve odlični albumi izađoše...
September 12, 200420 yr comment_552721 kaze se "novi col" jer je samo "luna" u zenskom rodu a sve zajedno u muskom. poz
September 12, 200420 yr comment_552726 aj da iskoristim ovaj thread i da pitam kod koga su na kraju zavrsili moji RWovi? poz
September 12, 200420 yr comment_552877 aj da iskoristim ovaj thread i da pitam kod koga su na kraju zavrsili moji RWovi? poz kod mene su jos uvek. odnecu ih kentu ovih dana, samo da meni i njemu prodju neki ispiti GOTH JET
September 12, 200420 yr comment_552883 aj da iskoristim ovaj thread i upitam kod koga je na kraju zavrsila moja kapa? sad sam gologlavi blond redhead
September 12, 200420 yr comment_553047 pitao sam to vec. u svakom slucaju profitiraju debele gothicarke poz
September 13, 200420 yr comment_553531 Cover je stvarno prelep... btw. sajt im je do yaya http://www.sgnl05.com