Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.5k
  • Views 213k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Uh... da ne širim priču mnogo ... evo , nakon nekoliko slušanja definitivno mi je album veliko razočaranje ... Ne mogu da nađem lošiji SyX album od ovog, ne mogu ni jednu pesmu sa ovog albuma da gurn

• Erotomaniac
    Erotomaniac

Meni je samo smesno kako su svi na ovoj temi pljuvali Paradise lost, a sada dizu u nebesa album koji se nista ne razlikuje (cak je mnogo dosadniji)

comment_1468500

Provalite ovu sličnost.

Ovo su omoti petog albuma Symphony X, ''V-The New Mythology Suite'' i petog albuma Spock's Beard, ''V'':

cd-v.jpg

200px-SpocksBeardValbumcover.jpg

Ne samo što postoje sličnosti u omotima, već i ova dva albuma traju gotovo podjednako, razlika je 11 sekundi. Izdata su iste godine, sa razlikom od mesec dana i plus, naravno, oba benda sviraju progressive. doduše, jedni metal a drugi rock.

Izvor: wikipedia :)

Edited by Varg

comment_1468543

Uspeo sam na space-u da pogledam spot, dtvarno je vrhunski uradjen! Svaka cast ekipi koja ga je radila! Trip sa onim... bicima koja donekle imaju ljudsku formu, podseca mozda malo na Tool-ove spotove... anyway, spot je extra! Za koju jos pesmu su ovde radili spot? Cuo sam da je Domination ali i da je Set the world on fire, pa sad... koja je?

comment_1468631
Uspeo sam na space-u da pogledam spot, dtvarno je vrhunski uradjen! Svaka cast ekipi koja ga je radila! Trip sa onim... bicima koja donekle imaju ljudsku formu, podseca mozda malo na Tool-ove spotove... anyway, spot je extra! Za koju jos pesmu su ovde radili spot? Cuo sam da je Domination ali i da je Set the world on fire, pa sad... koja je?

'Set The World On Fire'.