January 18, 200520 yr comment_660105 da da e bas je gotivan !e ta mi se pesmica svidja onaj pocetak je malo bizaran (cudan)
January 18, 200520 yr comment_660304 Standardan tapping... Ma ne jebe me tapping i desna ruka nego leva - stalno se zajebem na jednom delu
January 26, 200520 yr comment_670266 Imam ovakvo pitanje: Preko kompjuterskog stimera nastimam sestu zicu i pokazuje mi da je nastimana.I sad ona kad se pritisne na 5-om pragu treba da daje ton kao 5-ta zica prazna.Medjutim,ja kad je pritisnem na 5-om pragu ona daje frekvenciju 111.50Hz,a frekv. 5-e zice prazne je 110.00Hz.Zasto je to tako? Hvala.
January 26, 200520 yr comment_670293 Imam ovakvo pitanje: Preko kompjuterskog stimera nastimam sestu zicu i pokazuje mi da je nastimana.I sad ona kad se pritisne na 5-om pragu treba da daje ton kao 5-ta zica prazna.Medjutim,ja kad je pritisnem na 5-om pragu ona daje frekvenciju 111.50Hz,a frekv. 5-e zice prazne je 110.00Hz.Zasto je to tako? Hvala. zato sto pre negoli uzmes da stimujes djitru...valja doterati oktave...
January 26, 200520 yr comment_670460 Treba da uskladish da ti harmonik na 12 pragu zvuci kao ta zica na tom pragu
January 26, 200520 yr comment_670468 Pa dobro,nisam znao.Sto moras da se smejes? nisam se smejao tebi...nego sebi... ...zbog recnika...
January 27, 200520 yr comment_671895 nisam se smejao tebi...nego sebi... ...zbog recnika... koji je anti "englenski", jelte?!? cist srbski!
January 29, 200520 yr comment_675003 da da e bas je gotivan !e ta mi se pesmica svidja onaj pocetak je malo bizaran (cudan) kako bih mu mazno taj pocetak... mazno bi ga kao jema iz radnje gitara
January 29, 200520 yr comment_675874 Sweep Picking! Hoce li neko da mi objasni,sta,kako,what the fuck? Neka vezba,nesto,plz!
January 29, 200520 yr Author comment_675915 Jako teško ovako pismeno. Pretraži sajtove gitarskih časopisa na tu temu posebno vidi Frank Gambale-a, recimo guitar player on line arhivu.
February 1, 200520 yr comment_679628 Sve u svemu...kada sam video kako vecina momaka i devojaka svira elektricnu gitaru s'kurca sve mi se smucilo....\ Ja stvarno ne znam kako oni mogu da soliraju sa gitarom spustenom na kraj kaisha...to vide kao Cobaina i oma se naloze...ajde Hetfield tako svira i to je njegov stil jer je to dobro ukomponovao sa drzanjem trzalice sa tri prsta...njemu svaka cast Jos gore je kada vidim kako neki "gitarista do yaya" drzi mali prst na gitari... Mozda je to moje licno mishljenje ali i to mi smeta. Jako dobre tehnicke vezbe je napravio John Petrucci iz Dream Theatera, mogli bi da probate...
February 1, 200520 yr comment_679631 Jako teško ovako pismeno. Pretraži sajtove gitarskih časopisa na tu temu posebno vidi Frank Gambale-a, recimo guitar player on line arhivu. www.guitar-noise.com ima dosta dobrih clanaka... www.guitartricks.com takodje ima ali to su uglavnom samo tablature Ako nekome treba, ja sam skinuo gomilu tehnickih vezbi i nota sa tablaturama od raznih bendova, a i opste vezbe, za Progresivce gomilu kompozicija paganinija i pachebela...[email protected] Pozdrav
February 1, 200520 yr comment_680359 Jos gore je kada vidim kako neki "gitarista do yaya" drzi mali prst na gitari... sta je lose tu sa malim prstom... to moze samo da pomogne... pa ako oce i nogama da svira i ako to zvuci bolje neka svira.... ali ne treba se preterano shabanisati! CHOBANISATI!
February 2, 200520 yr comment_680715 Da, stvarno, sta ima veze to sa malicem... I ja tako sviram u odredjenim momentima...
February 2, 200520 yr comment_680885 Jos gore je kada vidim kako neki "gitarista do yaya" drzi mali prst na gitari... kad vidim stiv morsa ili, jos gore, majkl andjela kako drze mali prst na gitari, nije mi svejedno.
February 2, 200520 yr comment_681082 Jos gore je kada vidim kako neki "gitarista do yaya" drzi mali prst na gitari... kad vidim stiv morsa ili, jos gore, majkl andjela kako drze mali prst na gitari, nije mi svejedno. u drugom slucaju sva tri... mali, domali i srednji!
February 2, 200520 yr comment_681264 Meni samo smeta kada neko drzi gitaru onako narodnjacki, znaci skroz do guse ...ipak gitarista po prirodi mora malo da se pozerise
February 2, 200520 yr comment_681580 Ja sam jedno vreme svima govorio kako svaki dobar gitarista mora obavezno da ima dugu kosu...a onda sam otkrio Satrianija ...salu na stranu imidz i scenski nastup gitariste je itekako bitan ...ne kao sviranje naravno, ali ne mnogo manje...