Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.2k
  • Views 248.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Obrati se njemu:  

• STARSHOOTER_SUPREME
    STARSHOOTER_SUPREME

Zavisi da li sa prva dva koja naucis nadjes ribu ili ne ako ne nadjes bice od tebe nesto:)

• PajatheTrut
    PajatheTrut

Вежбам блуз прогресију са E7#9 амол6 и хмол6,Преко емол блуз скале.Обожавам то,ту ми најбоље иде.Али се трудим преко неких метал прогресија да солирам,неке ЛИцк-ове свирам који мени одговарају,и које

comment_985819
OPusteno, i ja napisah da zvuci gej, al sta da se radi kad je tako.

Bilduj prste. Nije prekasno nikad (pogotovu ako nisi jos usao u penziju). Bilduje prste dan i noc. Uzmi one gume ili federe za grip, i radi vezbe pre nego sto pocnes da sviras, i za pocetak i posto zavrsis sa sviranjem. Ima po netu raznih primera na pretek, pa nadji nesto sto tebi odgovara. Esencijalno je da kad sviras (bilo da vezbas materijal, ucis nesto novo ili si sa bendom na bini) osecas kako ti je ruka bukvalno zagrejana (ali ne duvanjem ili trpanjem u kaljevu pec). Krvotok. Rastezi prste i saku i masiraj ih kad god stignes (ako ti je cilj da ovladas gitarom). Posle izvesnog vremena sve dodje samo po sebi iako ces i tad raditi slicne vezbe ali u manjoj meri.

Skuvaj lonce kafe, zapali pljugu (nista drugo u pocetku, samo trezveno dok se vezba ph34r.gif ) i udri. 3-4 sata dnevno, SVAKI DAN bez razlike, nadji curu ako vec nisi icon_rolleyes.gif , zajebi ekipu i 'druzenje' mad.gif i to je to. Budi ljubazan i dostavi nam izvestaj za 6 meseci.

comment_986039

Bas sam hteo da postavim slican komentar icon_smile.gif

Moj savet ti je da uzmes da malo sviras klasicnu gitaru ako hoces da ti ojacaju prsti...ovo ti govorim iz licnog iskustva...imam veoma lepo razvijenu levu saku a nikada se nisam bavio nekim tezim fizickim radom...i pre nego sto neko napise neku salu u vezi ovoga, drkam levom rukom i znam da je ona recenica zvucala gay icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Znaci uzi' i malo skidaj neki flamenco i sve ce bit' u redu...

Edited by Marty F

comment_986288
Bas sam hteo da postavim slican komentar icon_smile.gif

Moj savet ti je da uzmes da malo sviras klasicnu gitaru ako hoces da ti ojacaju prsti...ovo ti govorim iz licnog iskustva...imam veoma lepo razvijenu levu saku a nikada se nisam bavio nekim tezim fizickim radom...i pre nego sto neko napise neku salu u vezi ovoga, drkam levom rukom i znam da je ona recenica zvucala gay icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Znaci uzi' i malo skidaj neki flamenco i sve ce bit' u redu...

Bolje je da drkas obema rukama,da se podjednako razvijaju....

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

comment_986357

imam veoma lepo razvijenu levu saku a nikada se nisam bavio nekim tezim fizickim radom..

...pisem poeziju i volim knjige emili bronte, slusam cher i dajanu ros, i oblacim se moderno."

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif vrh! icon_smile.gif

Edited by Gargamel

comment_986512
...pisem poeziju i volim knjige emili bronte, slusam cher i dajanu ros, i oblacim se moderno...

"...posecuje feshn vikove i partije, voli, ceni i postuje radove Darka Kostica, smatra da je Jelena Karleusa uspesna, lepa vamp zena, voli sedenje u kaficima u centru grada i shoping sa najboljom prijateljicom..." icon_biggrin.gif

comment_986558

"...posecuje feshn vikove i partije, voli, ceni i postuje radove Darka Kostica, smatra da je Jelena Karleusa uspesna, lepa vamp zena, voli sedenje u kaficima u centru grada i shoping sa najboljom prijateljicom..." icon_biggrin.gif

"...intenzivno se bavi clubbingom, konzumira uglavnom finger food, a sa bliskim prijateljima cesto posecuje urbano/moderne klubove gde se pusta disko ili haus muzika. a omiljeni modni kreator?"

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

• 4 weeks later...
comment_1016382

Sviram osam i po godina i naravno prve godine prste bole pa se razviju par godina kasnije u kamen,al sad sviram po 4-5 sati dnevno i prsti mi mekani valjda su se navikli na zice jer ih ne osecam uopste...

Jel i kod vas tako??? icon_confused.gif