Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

A je l' ti točiš benzin na česmi? :D

Meni je Budimpesta malo dalje od Beograda,skupite se vas nekoliko i podelite troskove oko benzina ili plina kada vec hocete da idete u grupama i to je to.

• Replies 7.5k
  • Views 610.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ova tema je uvijek bila ultimativno stjeciste svih nesudjenih muzickih genija, kojima je sudbina dodijelila nezahvalnu ulogu da, umjesto da budu clanovi nekog renomiranog svjetskog prog metal benda, s

• kad budeš slušao:

• evo ti minus pedercino

Drugari, jel zna neko gde mogu da kupim pojedinačne karte za Kaliakra Rock festival u Bugarskoj?

Našao sam samo komplet i on je 52 eura...

:metalac:

Da radi Belvi Travel kao i prosli put. Mozes na njihovom sajtu da vidis sve informacije http://www.belvi.rs/sr/index.htm

Ja idem preko njih, vec sam zvao i raspitao se...

Ekstra. Svratiću do agencije ovog ili sledećeg vikenda da rezervišem. :rockdevil:

Sve blize i blize,a nikako kod nas ili u komsiluk.......

Mislio sam na Progressive Nation 2009 - Coming to Europe toga nema u komsiluku.

Pa s obzirom da turneja traje septembar, oktobar i novembar, možda i bude nešto. ;)

Neverujem da bi neka druga zemlja osim Madjarske mogla da napravi ovaj tour zbog fanova ,a sumnjam da bi dva puta svirali u Budimpesti za jednu turneju....

Edited by AwakeN

Što ne? Pa ionako na ovoj "solo" turneji će prodefilovati po Evropi. A mislim da bi ova kombinacija DT/Opeth za Budimpeštu bila pun pogodak.

Madjarska, skoro sigurno. I mozda zagreb, sto da ne, oni imaju publiku.

I ja mislim isto da bi Pesta bila stvorena za tour ali mi je malo verovatno da bi dva puta svirali u pesti a zaobisli neke mnogo zainteresovanije zemlje za prog,mada nikad se nezna.....

Ne znam, ne bi me cudilo, madjari su ako nista poznati po tome da masovno idu na sve koncerte, bukvalno od 10godisnje dece do 50godisnjih matoraca, svi idu na sve :mrgreen: Za razliku od nas tamo publika ide na koncerte. Mada mi imamo prednost da ono malo ljudi koji odu na koncert prave neverovatnu atmosferu. Sve u svemu poenta mog posta je da me ne bi cudilo da dodju 2 puta za godinu dana, tamo karte idu bez frke.

A bendu (menadžmentu benda) je naravno bitno da se opare... Kad već mogu. :)

Neshto nisam u toku. Kakva opeth/DT turneja?

Edited by Lunar

Za taj paket bi se iscimao do Madjarske , za samo DT ne bi.

E cool ide Unexpect sa njim josh. Odlichno . Samo neznam koji je ovo bend Big Elf .