Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.9k
  • Views 256.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• uhhhhh................SAVRSENA SVIRKA SINOC TJ NOCAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZNAM JA KOLIKO STE DOBRI I ZATO TOLIKO PIZDIM STO NE MOGY CESTO DA VAS CUJEM UZIVO!ALI NOCAS JBTE PRVO JADOGE PA VI !DJE C

• Author
comment_782129
Bilo je odlicno, nisam isao na tako dobru svirku od poslednje svirke Prorock-a na kojoj sam bio. Bilo je ocekivano fino i neiznenadjujuce odlicno. Sta da kazem, navikli su me na kvalitet.

A ja sam jos posle otisao do KST-a na 80-e.

Pa ja sam bio mrtav umoran zato se nisam prikljucio...

jel ima neki veci prostor, ako opet bude onakva kuzva u kuglasu prestacu da se pojavljujem ne mogu da disem normalno...

comment_783505

Postoji mogucnost da sviramo u SKC-u ( maloj sali ) , ali su uslovi da mora da se iskesira sala i plakati (oko 300-350 eura) pa mora da se naplati ulaz ( oko 150 din) i onda opet dolazimo do zakljucka da ja treba vas da zovem na svirku da bi mi pokrili troskove. Ne znam videcu kakvo raspolozenje vlada , pa cemo da odlucimo. Jbga ni meni nije u interesu da puknem 300+ eura pa da ostanem u minusu ,ako ne dodje dovoljno ljudi no.gif

poz

comment_784144
Postoji mogucnost da sviramo u SKC-u ( maloj sali ) , ali su uslovi da mora da se iskesira sala i plakati (oko 300-350 eura) pa mora da se naplati ulaz ( oko 150 din) i onda opet dolazimo do zakljucka da ja treba vas da zovem na svirku da bi mi pokrili troskove. Ne znam videcu kakvo raspolozenje vlada , pa cemo da odlucimo. Jbga ni meni nije u interesu da puknem 300+ eura pa da ostanem u minusu ,ako ne dodje dovoljno ljudi no.gif

poz

Ne verujem da cete imati problem oko posecenosti... kolika je guzva svaki put...

comment_787370

poz

Ma moze, to je lepo mesto (sve je lepse nego guzvanje u Kuglasu), a i nostalgija...eh! icon_mrgreen.gif

comment_788540

i kad bi to bilo? biggrin.gif ajde ajde.

Da, stvarno! icon_da.gif

Bash bi bilo dobro napraviti svirkicu u SKC-u!

Onda bi dosli samo oni koji zele to da slushaju, a bilo bi mnogo vise mesta i za djuskanje, i za one koji zele da prave shutku, pa se zale kako im je Kuglash neodgovarajuci zbog toga.... icon_smile.gif

Dakle, najava:

VELIKI SOLISTICHKI KONCERT PROROCK-A U SKC-U!!!

( icon_smile.gif Zvuci kao najava za Alogiju icon_smile.gif )

Dopuniti:

DATUM i VREME! icon_mrgreen.gif

icon_smile.gif

pivopije.gif

comment_788625
Da, stvarno! icon_da.gif

Bash bi bilo dobro napraviti svirkicu u SKC-u!

Onda bi dosli samo oni koji zele to da slushaju, a bilo bi mnogo vise mesta i za djuskanje, i za one koji zele da prave shutku, pa se zale kako im je Kuglash neodgovarajuci zbog toga.... icon_smile.gif

Dakle, najava:

VELIKI SOLISTICHKI KONCERT PROROCK-A U SKC-U!!!

( icon_smile.gif Zvuci kao najava za Alogiju icon_smile.gif )

Dopuniti:

DATUM i VREME! icon_mrgreen.gif

icon_smile.gif

pivopije.gif

Mislim da je sve to sjajno! I da koncert traje do tru ujutru!A posto nas dve zivimo na Novom Beogradu, imamo prevoz sa Slavije u 3.20!

comment_789135

Posto vidim da ovo lepo prihvatate potrudicu se da se i ostvari. E ovako 28.5. svirka u Kuglasu poslednja za ovaj period (jun , jul i avgust) , zbog dobro poznatih razloga ( vrucina , zagusljivost itd). Sto znaci da bi SKC mogao da padne posle MEGADETHA , oko 20 juna ( taman po zavrsetku skolske godine icon_rockdevil.gifwallbash.gifpivopije.gificon_rockdevil.gif ) , pa da se to lepo proslavi. Kada budem imao podobnije informacije za SKC , javljam vam. Do tada poz icon_cool.gif