Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Verujem da je promena na bolje, s obzirom ko je novi clan, mada ni stari nije bio los.

• Replies 2.9k
  • Views 262.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• uhhhhh................SAVRSENA SVIRKA SINOC TJ NOCAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZNAM JA KOLIKO STE DOBRI I ZATO TOLIKO PIZDIM STO NE MOGY CESTO DA VAS CUJEM UZIVO!ALI NOCAS JBTE PRVO JADOGE PA VI !DJE C

Da imamo novog klavijaturistu . Videcete o kome je rec na sledecoj svirci icon_wink.gificon_wink.gificon_wink.gif

pozzz

"Bice tu jos i Odzaci"

Kad? I da li ima sanse da svirate negde u Novom Sadu? Pozz pivopije.gif

Odzaci cim se cujem ovih dana sa Saletom , a za Novi Sad mrka kapa no.gifno.gifno.gif

veliki pozzz pivopije.gifpivopije.gifpivopije.gif

ma stalni flashevi ovde na YuMu navikni se... nista novo!!!!

pivopije.gif

Samo da pozdravim lizache chmara ili surfere po svojim i mogu samo da se nasmejem na konstataciju da neko slusa vise od 25 god metal( sto znaci da ima bar oko 30+nekoliko (tako oni kazu na ostalim temama)) i da pada na dno tako sto se pljuje preko Yuma.. Ovo ne zasluzuje ni trenutak vise mog vremena icon_spava.gificon_wink.gificon_mrtav.gif

Samo da pozdravim lizache chmara ili surfere po svojim i mogu samo da se nasmejem na konstataciju da neko slusa vise od 25 god metal( sto znaci da ima bar oko 30+nekoliko (tako oni kazu na ostalim temama)) i da pada na dno tako sto se pljuje preko Yuma.. Ovo ne zasluzuje ni trenutak vise mog vremena icon_spava.gificon_wink.gificon_mrtav.gif

neverujem da su toliko stari ti spermatozoidi... laugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.gif

hehe... moras priznati da su cak i oni pametniji... laugh.giflaugh.gif

pivopije.gif

• 2 weeks later...

E da dodam par svirkica :

17.6. Enigma , Smederevo ProRock +Tanja

24.6. Millenium , BNS

7.7. Piramida , Mladenovac

4.8. Galerija , Odzaci

pozz do sledeceg petka

Posto YUMetal cesto pada, pozivam vas sve da dodjete na yahoo grupu:

http://groups.yahoo.com/group/rockbelgrade/

Ovu grupu je pokrenuo DrunkDwarf (iliti Sibin, za one koji znaju) i ukoliko se okupi dovoljan broj clanova, ova grupa bi mogla da postane veoma koristan izvor informacija o dogadjajima u bg-u!

Dakle, Srki i ostali, svi ste pozvani da se prikljucite grupi i pomognete njenom razvitku!

See you at Friday!

U mean ON Friday? icon_wink.gif I can't help myself, spremam prijemni iz eng., koji je, uzgred, 6 dana nakon svirke Prorock-a. A, ja ipak dolazim. icon_rockdevil.gif

U mean ON Friday? icon_wink.gif I can't help myself, spremam prijemni iz eng., koji je, uzgred, 6 dana nakon svirke Prorock-a. A, ja ipak dolazim. icon_rockdevil.gif

heh, ja sam moj ispit iz engleskog spremao 5 minuta.. verovatno zato i prethodnoj poruci i stoji @

Hehehe, i ja sam do skoro govorila @... icon_redface.gif

Ali, kad radis nesto duze vreme, prirodno dodju i nova saznanja. ph34r.gif

Samo da se zahvalim svim ljudima koji su bili u Indjiji0 pivopije.gifpivopije.gifpivopije.gif

p.s. U petak dodjite u kupacim gacama , jer verujem da ce biti 1 000 000*C no.gif

pozzz

jos kada bi bilo negde da se smocimo!!

ajde da se napravi vece mokrih bluza,naime frajeri dodju sa pistoljima na vodu a dame u belim majcama po mogucnosti bez brusa,gde ces bolje!!

p.s.tada prorock nece biti aktuelan!!!!

Ako bi tako bilo , ProRock ni ne mora da bude aktuelan , svidja mi se predlog Serafima icon_rockdevil.gificon_smile.gificon_rockdevil.gif

Vidimo se sutra. Promolicu glavu na neki izlazak. Jeeeeeeeeeeeej! icon_twisted.gif

Sinoc je bilo superiska! Toliko pozitivne energije (pri tom ne mislim na temperaturu icon_rolleyes.gif ) na onako malom mestu! biggrin.gif

Jednom recju EXTRA pivopije.gif

Sad treba docekati septembar! dry.gifsleep.gifsad.gif

Pa, nije valjda sledeca svirka u BG-u tek u septembru? icon_cry.gif

Necemo svirati u Beloj Crkvi 99% , jer i prosle godine je bilo " malih nesporazuma" , a ove je malo vise "malih " nesporazuma , iako stoji na plakatu da cemo svirati , ali za to su krivi organizatori no.gifno.gifno.gif

Sto se tice svirke u Bgdu , videcu , necu nista da obecam da ne bude kao prosle godine kad nas je svaki put ispaljivala kisa. Ako bude nesto bicete na vreme obavesteni.

pozzz pivopije.gifpivopije.gifpivopije.gif

P.S. Hvala svima koji su bili u kugli na + 50 , a mozda i vise biggrin.gificon_smile.gifbiggrin.gif