Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 537
  • Views 81.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nema niko.Ali Hefest ti ga moze napraviti.

• studioorange
    studioorange

Ubacili smo gomilu nove opreme u Studio Orange Hill pa ko nije dugo bio dobrodosao je da svratI   Studio 1:   Yamaha Stage Custom bubanj Yamaha EMX 512SC Power Mixer 2X500 W JBL JRX125 razglasn

• u orange-u imas jednu,100 kinti 2 sata,koliko i kakve gitare tebi trebaju i za sta?mozes i preko pp da me pitas i ovako.

comment_1254518

Jel moze neko da mi napise imena (a i brojeve ako je moguce) studija koji rade i nalaze se u centru grada,sve odgovara i vracar i tako okolo, samo da nije novi beograd,vidikovac i tako dalja mesta...Prednost imaju oni koji su van zone placanja parkiranja ;) Puno bi mi pomogli hvala...

comment_1255540

NOVI STUDIO NA CRVENOM KRSTU!!!Potpuno akusticki obradjen ,NOVA OPREMA, KLIMA... Od opreme: lampasko predpojacalo za vokale i klavijature. Od git. pojacala: RANDALL G2 seriju i Peavey StudioPro112, a za bass: Nemesis&Eden...Bubnjevi su takodje Peavey...(nesto skromniji,ali ipak novi i imaju lep zvuk). Cena probe je 500din. Za jos detalja javite se na PP...Telefon za zakazivanje proba:

011/386-17-35

063/313-010

Darko

• 4 weeks later...
comment_1277397

NOVI STUDIO NA CRVENOM KRSTU!!!Potpuno akusticki obradjen ,NOVA OPREMA, KLIMA... Od opreme: lampasko predpojacalo za vokale i klavijature. Od git. pojacala: RANDALL G2 seriju i Peavey StudioPro112, a za bass: Nemesis&Eden...Bubnjevi su takodje Peavey...(nesto skromniji,ali ipak novi i imaju lep zvuk). Cena probe je 500din. Za jos detalja javite se na PP...Telefon za zakazivanje proba:

011/386-17-35

063/313-010

Darko

comment_1279789
e' date='18. 1. 2007, 14:30' post='1279731']

"Brate, ja udjem - a sve Behringer!" :lol:

:):):) kao nas studio - mixeta, 2 mikrofona, monitor, gitarsko pojacalo, a ponekad i bas i dve kutije - sve od dragog nam behringera. A da i dve wah pedale, koje se donose na probe. Zivela sirotinja, kako kaze jedan moj ortak "Da nema behringera mi se nikada ne bi bavili muzikom". Inace lik kupuje i rack kompresor, pogodite koje marke :):):)

comment_1279917

koji studio na nbg mi preporucujete, i ako moze njegov telefon i okvirna cena probe i sta ima od opreme ? u tsunamiju je valjda cena 750din a ako je sve behringer ne znam cemu tolika cena... :(

comment_1280119

Pa ja mislim da imas jedan u Zemunu, nov, tamo kod stare okretnice 15ice, u Geteovoj 26, u mom kraju. Znaci oprema je sasvim pristojna, cak i ekstra. Pojacala su Marshalli lampasi, jedan je JCM800, a drugi JCM900. Bas pojacalo je Trace Elliot i imas 2 opcije u koji kabinet da se stekas( da li u manje wataze ili jedan vece, ne znam tacno), a bubnjevi ne mogu da se setim koje su marke, ali su novi i do jaja su. Da ne spominjem kako je sve uradjeno u duhu Fendera( stolovi u obliku Fender headstocka :) ), cak i WC solja ima nalepnicu Fendze, ma fanatsika je studio, ima i mali kafe bar gde mozes da sednes pre i posle probe. Cene pica su simbolicne, znaci ona Coca cola od pola litre je nesto tipa 40 kinti, isto kao u radnji. Imas opciju i da snimas, ima ona kontrolna soba. Proba je 600 kinti, osoblje je ekstra. Broj je 064 38 727 66.

Edited by Heavy jerk

comment_1280563

najajci studio za sada Tvrdjava na Lekinom brdu(da znam sad cete kazete u pizzdi materini al nije uopste - 17 od opstine NBG 15-20 min)

imate wc u sklopu studia(oblepljen posterima riba iz velikog brata :) ), kozni kauc (veoma vazno ako dovodite zenski deo publike ahaha), bubnjevi su ekstra zaista, najbolji na kojiam sam do sada svirao plus sve cinele su Zildjian ZBT i to pored kontre i rida ima i dva crasha :pivopije:

imate i klavijture i racuanr jos na raspolaganju ako su vam potrebni i mogucnost da pazarite palice za 250 din :pivopije:

za ove gitarsko, zvucno tehnicka sranja nek vam se obrate moje kolege iz 601 :):):):):)