January 24, 200421 yr comment_367936 NABAVIO SAM GA I SUPER JE!!!!!!!!!!!!!!!NA NANANAN AANANAN !!!!!!!!!
January 26, 200421 yr comment_369394 ovo ti je sa oficijelnog sajta... As always a lot of things are happening in our minds and physical existence, both musically, spiritually and in other categories... "The Focusing Blur": Prologue Dialogue- the reason The essence The Thesis's seasons Matrix odyssey Star puzzled A sphere in a sphere? (to infinity) A microscopical macrocosm Blindsight complexity Dark Matter mystery (blackbody spectrum) Curtains Artifacts of Chaos (instrumental) Epilogue Metalogue-sharpen your mind tools === === === === === Release date for the upcoming album is set to 16 February '04! === === === === ===
January 26, 200421 yr comment_370141 posto vidim da si nabavio mp3 (sudeci po ripper info-u), da li bi se menjao za doticni?
January 27, 200421 yr comment_370364 jeste da...oces u mp3 ili audio?glupo jedan album u mp3 na ceo cd...poslacu ti svoj spisak na pp...
January 30, 200421 yr comment_373377 Nabavio sam ga i ja. Mogu reci da je poprilicno dobar...po kvalitetu, definitivno je u rangu Cosmic Genesis-a, ako ne i za nijansu bolji.
January 30, 200421 yr comment_374071 Mnogo dobar bend. Imaju pravi vikinski duh, samo neznam zasto je to ovde kad bi trebalo da se svrsta u black. zato shto je neshto vishe od blacka a i ne samo black , ima tu svega, od jazza i nordijskog folka do krajnje alternative......poslushaj malo zadnja 3 albuma......Andreas je uvek govorio da zeli da izadje iz okvira black metala (a citiram ga k'o hriscanin Bibliju "rece Vintersorgu u intervijuu tom i tom")
February 1, 200421 yr comment_375810 Apsolutno,neopozivo zelim novi Vintersorg. Novi album jebe keve 8)
February 2, 200421 yr comment_376628 čuo sam dvije pjesme i mogu da kažem da mi djeluje jako čudan, ispripovan :? mnogo mračnije atmosfera i progresivniji elementi koliko sam uspio da čujem... daljine kosmosa...
February 9, 200421 yr comment_384555 Imam Cosmic Genesis i odlican je. Moj favorit je definitivno Rainbow Demon i Cosmic Genesis pesma.
May 30, 200421 yr comment_466353 Cuh The Focusing Blur i mogu reci, raskivanje, definitivno u fazonu nenadjebivog Cosmic Genesisa.
May 30, 200421 yr comment_466587 ovako na prvo slushanje novi album mi deluje prilichno haotichno i veoma mi lichi na Visions..... i da vam pravo kazem ,vishe mi se svidjalo kada je Andreas pevao dubljim glasom kao na ranijim albumima i sa Otyg-om mada Focusing blur deluje prilichno OK....vidim da Vintersorg opet zeli da napravi sintezu haosa i harmonije ,u muzici kao i u svom filozofskom sistemu i uopshte sintezu suprotnosti (makro i mikrokosmosa,Prirode i mehanichkog reda svemira itd)...
June 1, 200421 yr comment_468842 Novi album je STRAAAAAVA, iako nije bolji od Cosmica, ili recimo, Till Fjallsa. Mnogo toga novog, ne prestaju da iznenadjuju, i sto je najbitnije, ne prestaju da JEBU KEVU!!!! Ako cemo uopsteno o bendu(sto bi ova tema i trebalo da pretstavlja,valjda ), mislim da je to jedini bend, sem naravno Guardiana, sa kojim ja zaista ZIVIM..... Dugujem im dosta toga, kao i uostalom svi ljudi koji su ikada imali cast da cuju tu muziku..... Jos samo da uspem nekad uzivo da ih cujem......
June 2, 200421 yr comment_469507 ovako na prvo slushanje novi album mi deluje prilichno haotichno i veoma mi lichi na Visions..... i da vam pravo kazem ,vishe mi se svidjalo kada je Andreas pevao dubljim glasom kao na ranijim albumima i sa Otyg-om mada Focusing blur deluje prilichno OK....vidim da Vintersorg opet zeli da napravi sintezu haosa i harmonije ,u muzici kao i u svom filozofskom sistemu i uopshte sintezu suprotnosti (makro i mikrokosmosa,Prirode i mehanichkog reda svemira itd)... ceo taj njegov filozofski sistem je jedna teshka budalashtina i baljezgarija koja shkripi i u metafizickom i u fizichkom segmentu, ali mu je zato umetnicxki segment svaka cast.
June 2, 200421 yr comment_469527 Nemoj tako ,brate , 'ajde kazi shta shkripi u njegovom sistemu (btw u svakom sistemu bilo filozofskom ili religioznom mora uvek neshto shkripi ,to je posledica nesavrshene ljudske prirode ).Dakle ja se totalno slazem ,recimo ,sa njegovom teorijom Algol-a/Enigmatic spirit-a ,chak nije on prvi koji je izneo takvu hipotezu ...
June 6, 200421 yr comment_474519 Apelujem da se organizuje neki fond za jadnu decicu sa yumetala koja bi jako zelela da prisustvuju koncertu Vintersorga na festivalu u Sloveniji.... Stvarno bismo mogli nesto da izakcijamo, ipak retko su oni toliko blizu, skoro nikad.....
June 6, 200421 yr comment_474525 Ma, ajde da se organizujemo da skupimo kesh! Koliko tesko moze da bude, odradimo neku menjacnicu ili banku.... MOja dva ortaka su poprilicno reseni da idu, a ja cu da ih ispratim na bus i da KUKAM!!!!