Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 513
  • Views 51.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

comment_404581

Dobro,evo i ja sam dosao ovamo da caskamo...kad sam jebeni licemerni kreten!Prokleti analizator zato i postoji da bi pljuvao ljude koji vise na ovom gay site-u, i koji nemaju nista pametnije da rade osim daq drkaju kurac ispred ekrana, i polemisu sa ljudima sa kojima se video 10 minuta ranije, i sa kojima moze lepo da se nadje, popije par piva, i porazgovara ko covek.

Ali, kad sam vec ovde, hvala svima onima koji me podrzavaju u mome pokusavanju da sam sebi nabijem kitu u levu uho,i sviranju u analizatoru kao direktni produkt ociglednog neuspeha u nastojanjima...

Ah,kad bi svi bili ko vi biggrin.gifa: E, da, OCU DA SVIRRRRRRRRAM!!!!!!!!!!! BOLJE I TO,NEGO DA VISIM NA OVOM GAY SITE-U, I UBIJAM SAMOG SEBE U POJAM!!!!! KAD PROCITATE OVU PORUKU (AKOI NE BUDE KASNO),ZOVITE ME DA ZAKAZEMO PRRRROBU!!!!!!!!!!!! A,U KURAC, BAS SAM BILMEZ...TREBA ME UBITI!!!! :cry: :x :cry: :x :? :x :cry::evil::twisted::evil::twisted::cry: :x :ne: :twisted: :ne: sad.gif ovi smajliji su bas ok...

• 1 month later...
comment_418113
Sta je, cekaces subotu?

Dao sam ti phone, na naselju smo, tako da...

PS. Kao da nisi mogao na licu mesta. A ti Gospava si mi na licu mesta rekao da je sve OK, takodje i Nenad, a jako je ruzno kada dodjes na net i vidis da pishu ruzno o tebi nakon sto pokusas nesto da uradis.

Slusaj Nemanja, jeste sve bilo OK izuzev sto si nam skratio svirku 15 min i skinuo nas sa tonske probe posle dve ipo pesme koje smo odsvirali, i sto si nas optuzio da smo sjebali MIXETU!!!!! violent.gif

comment_418936
Ajde ljudi da cujem komentare za svirku koju smo imali u NS riders klubu u cetvrtak 1. aprila.

Ma sranje zivo,pogotovo onaj Sarkomman,a i Analizator i Anus Dei su me smorili max... icon_rockdevil.gifmrred.gif

Do not be shiting bitching na kurac nabing karing do sutra ujutring razvaling buljing od fucking.

Ps. Sta kazes na stih.

Plasim se kraja sveta

svoje smrti i ruskog ruleta,

Plasim se divlje zvezde sto pluta po nebu

i u beznadju trazi svoju mrtvu bebu.

Ovo sam smislio sinoc posle dvorista i nemam pojma kako sam ga do jutros zapamtio, jer sam bio u specificnom stanju.

• 3 weeks later...
comment_438133

Ovo nema nikakve veze niti sličnosti sa Napalm Deathom.

Napalm Death je pirinač sa ljutom paprikom u poređenju sa

Analizatorom. Napalm Death je Deathastičan grind, čak i na

albumu scum, dok je Analizator треш-грајнд-блек-детх!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.