April 2, 200520 yr comment_755963 "Ustaj, Aurora, zora je - da 'ranimo volove. Ustaj, Aurora, zora svice - da 'ranimo pilice." ....kao sto rekoh - institucija....
April 3, 200520 yr comment_756646 "Bethore, ja te volim k'o Isusa Hrista. Bethor je iz Jerusalima. Uvek Bethor, nikad ...." Mislim da svi znamo cime popuniti prazno mesto...
April 3, 200520 yr comment_756647 "Ja, Bethor sin srpskog pokreta satanista obecavam, i to ponosno, da ce te svi moji fanovi i svi moji sinovi (all my sins) ici pravim putem, Bethorovim putem."
April 3, 200520 yr comment_756669 "Bethore, ja te volim k'o Isusa Hrista. Bethor je iz Jerusalima. Uvek Bethor, nikad ...." ....krst? Ma,Bethor je divljak,moram da nadjem Demogorgon,jer to je KVLT!
April 3, 200520 yr comment_757284 vracam se upravo sa puta preko ralje i... I shvatio si zasto je taj put najiskreniji... Edited April 3, 200520 yr by Aurora Calerva
April 4, 200520 yr comment_758099 .moram da nadjem Demogorgon,jer to je KVLT! Kult, nego sta najbolji srpski bm album
April 4, 200520 yr comment_758122 Ocemo zivu svirkuuuuuu Hocu i ja novi tribute, ali Bethor se uspavao...
April 4, 200520 yr comment_758175 Zaspao u nekom grobu Ah, ne ne... Ja mislim da je njemu mnogo bolje od toga...
April 14, 200520 yr comment_764634 Vodja Bethor nam trenutno muku muci sa zdravljem... Ali jak je on i vratice se ubrzo da nastavi da nas vodi putem iskrenosti...
April 14, 200520 yr Author comment_764674 Tako je! Ne zvao se on Lorimer, a i ne zove se tako... Moj zemljak bre! Sja....
April 30, 200520 yr comment_779352 Tako je! Ne zvao se on Lorimer, a i ne zove se tako... Moj zemljak bre! Sja.... Ma on je Silvester...
May 2, 200520 yr comment_780926 Lepo ste se vi raspisali.Lako je vama,samo se zajebavate. Dobra je recenzija onog cetrnestogodisnjaka:),pravi covek za recenzije. Nego imacete uskoro prilike da cujete Bathory Tribut (massacre,the return of the darkness and evil,sacrifice,necromancy,total destruction,blood fire death,born for burning,valhala,sadist,dies irae,a fine day to die,call from the grave,equimanthorn,chariots of fire,of doom,hades....) Vokale sam odradio jos samo da nahvatam Vermisa,Nava i Urosa da se to snimi u studiju. A takodje i novi Bethor album je u pripremi i nece biti ritam masina vec ziv bubanj,naravno bubnjar je Uros iz Akroholije.A album ce najverovatnije nositi naziv POTONJA!!! Da me vise ne kritikuju kako je ritam masina sranje.Mada ni Uros nista ne zaostaje u brzini za ritam masinom,tako da ce album biti puno,puno brz,da ne kazem TRU. A ti zemljace Nagase,krstenog imena Djordje,nemoj mnogo da seres!!! Za kraj UVEK BETHOR NIKAD INTERFECTOR!!!