Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.1k
  • Views 112.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Geralt of Rivia
    Geralt of Rivia

nova pesma:   http://www.youtube.com/watch?v=1vhUkzmqcRk   album izlazi 20. marta.

• Kumodraski Vo
    Kumodraski Vo

Postrok je gej!

• Defunctus
    Defunctus

cool svirka: http://www.last.fm/event/1512159+Ana+Never+u+Biblioteci+grada+Beograda

comment_400084

Remover"]ti reche da aix em klem sadrze neke clanove stars of the lid?

jel slicna muzika?

poz

ne znam jer nisam slushao stras of the lid...

muzika je po meni potpuno ista muzici kojom se bavi bend Windy & Carl... dodushe ima i Labradford-a, jer jedan tip je iz Labradforda, tako da mozda ima neshto i od Stars of The Lid mjuze...

znachi, drone, puna, ima vokala ali lechka, naravno spora, lsd-elichna... i tako to... nije loshe, ali Windy & Carl su bolji, odma' da ti kazem...

comment_400085

Miskovska bi mogla biti mnogo dobra kada bi se potrudila da izadje iz senke Heather Nove i njenog Oystera...videcemo da li ce joj to poci za rukom na tom albumu...

nema, lichi ona na Heather Nova-u, ali chini mi se samo jer je ova prva pochela da cepa... jer ipak, obe liche na ko zna koliko cura koje su se bavile slichno orjentisanom mjuzim... ove dve su samo modernije...

da pomenem npr. Joni Mitchell i josh jache da pomenem Linda-u Perhacs...

Linda Perhacs - Parelellograms, izashao 1970 pa ti sad vidi...

Linda je za Heather Nova-u kao Nick Drake za Jose Gonsales-a npr...

by the way, Lisa Miskovsky, tj. album Fallwaters, je inteligentniji od onog debi albuma, nema vishe onih klasichnih pro-pop pesama, tako da je definitivno nekomercijalniji... ima Heather Nova-e, ima zvukova KD Lang, ali ima i necheg shto karakterishem kao originalno... zakljuchak: mnogo mi bolji nego proshli..

comment_400689

danas sam, Kentisha, poslusao po prvi put explosions in the sky koji si mi snimio....incredi-fucking-bleincredi-fucking-bleincredi-fucking-bleincredi-fucking-bleincredi-fucking-bleincredi-fucking-bleincredi-fucking-bleincredi-fucking-bleincredi-fucking-bleincredi-fucking-bleincredi-fucking-bleincredi-fucking-bleincredi-fucking-bleincredi-fucking-bleincredi-fucking-bleincredi-fucking-bleincredi-fucking-bleincredi-fucking-bleincredi-fucking-bleincredi-fucking-bleincredi-fucking-bleincredi-fucking-bleincredi-fucking-bleincredi-fucking-ble!!!!!!!!!!!

comment_401844

ako je meni bilo upuceno Dirty Three pitanje> imam 6,7 pesama sa raznih albuma... Labradford verzija Red House Painters balada... bolje od ovoga ne mogu da objasnim... mozda, Friends of Dean Martinez na jednoj zici... eto... nije loshe ali nishta spec...

comment_402666

zato! ne sme da postoji razlog da se ne ode na eksplozije... ajd, Opeth, eventualno, ali ostalo ne dolazi u obzir! biggrin.gifa: mislim da sam dovoljno jasan, studenti, ucenici i muzicari! :twisted:

:roll:

comment_403290

Remover"]o cemu se radi?

u prevodu onog sto je Ken't rekao je:

jednom se zivi, majku mu!!!

zato...

conquering Zagorje!

poz

otkud znas da se jednom zivi??? :mrgreen:

ma, ljudi, ich bin the one who always je raspolozena za putovanja ali u ovom slucaju, kada se radi o zagrebu, pobedila je ljubav prema onim osobama koga svet zove 'mame' i 'tate'. elem, mogu ja da radim sta hocu ali moji se plase mog odlaska za zg... ma razumete o cemu se radi.

heh, ma svesna sam ja da treba da se uhvate svi ti momenti i da se koriste i koriste i koriste bas zbog prolaznosti vremena... i nas...

NEGO,

da li je iko slusao THE GREAT DEPRESION?

imaju jednu fenomenalnu stvar called SARGASSO SEE...

comment_403571

zato! ne sme da postoji razlog da se ne ode na eksplozije... ajd, Opeth, eventualno, ali ostalo ne dolazi u obzir! biggrin.gifa: mislim da sam dovoljno jasan, studenti, ucenici i muzicari! :twisted:

:roll:

a za to ima vremena??? :twisted:

Danek, here we come! 8O

biggrin.gifa: biggrin.gifa:

comment_403769

Cul de Sac?

Death of the Sun je jako dobar album.

jako su duboko zagazili, od snimanja zvukova koje fetus u stomaku ispusta, preko ill nature sounds i jurisnih ritmova sa sve umilnim zenskim "poklicima", krchanja na nekom matorom radiju koji najavljuje vazdusnu opasnost u londonu 41e. mnogo dobar album, mozda ne u rangu vrhunskih radova ovog benda ali svakako za respect!

poz