Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5.1k
  • Views 381.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• i ja sam kao mlađi karao starije ribe, onda sam se malo zaneo pa sam im sada muževi i deca

• Koliko je gadno pitati da li nešto vredi skidati Šta sad, pitaš nekoga ko sluša Sabaton da li vredi skidati, on ti nahvali album a ja ti kažem da je govno i ti onda 1 skineš i nije vredno skidanja k

• SATAN-iz Batajnice
    SATAN-iz Batajnice

Албум је говно.

comment_1076277

Prema postovima na ovoj temi,24.sata pre pocetka BG koncerta ispred SKCa ce se moci videti gomila (pretezno 15-ogodisnjih)frikova maskiranih u nazgule,golume i ostala mitska bica,do zuba naoruzani plasticnim macevima,stitovima,kopljima i dzepova punih baklji,upaljaca i slicnih govana.

Bice to lep prizor.

comment_1076857
Prema postovima na ovoj temi,24.sata pre pocetka BG koncerta ispred SKCa ce se moci videti gomila (pretezno 15-ogodisnjih)frikova maskiranih u nazgule,golume i ostala mitska bica,do zuba naoruzani plasticnim macevima,stitovima,kopljima i dzepova punih baklji,upaljaca i slicnih govana.

Bice to lep prizor.

mhihi.gifmhihi.gifmhihi.gifmhihi.gif

mada ce biti bez maceva i maski----ali upaljace za pozerisanje nosim sigurno!

i doci cu 24 h ranije da zauzmem prvi red ako bude ikako moguce! icon_mrgreen.gificon_smile.gificon_smile.gif

comment_1077022

Bice to lep prizor.

A shta smarash brate??? Ako ti se ne dolazi, nemoj dolaziti, ali nemoj ni smarati! Budi dovoljno tr00/mator pa stoji u coshku i bacaj hate-ve a pusti nas "maloletnike" (mada ja tad vec uveliko necu biti icon_smile.gif ) da se gubimo u prvom redu maskirani u nazgule! Jebem ti suvishe tr00 likove! evotigana.gif

comment_1077271

Izvini ako sam te smorio,u sustini mi puche kuratz.

Da stojim u cosku i bacam hate-ve...Necu,bicu u prvom redu,ludovacu,protiv cega nemam nista,ali imam protiv kretenskog proseravanja koje prosipate po ovoj temi.Dodjite takvi na gig,bar ce biti povoda za smeh.I to ne medju troo likovima,no medj svima normalnima.

comment_1077295

samo malo pitanje: ko je jebeno postovao da ce doci maskiran u nazgule sa plasticnim macevima??? gde si ti to video???? jbt idemo na gardijane da dozivim najbolji dan u svom zivotu, bicu srecan ako prezivim icon_mrgreen.gif !!!

comment_1077436
Ma dolazim ja kao Frodo a vi kako hocete...bice to hell of a masquarade icon_rockdevil.gif

mhihi.gif bicemo true! mhihi.gif

ajd da se skupimo ti , ja , gollum , Sub_Zer0,sacrilegius(ako bude iso), QoD, grave i lepo da odem na gig a posle da se napijemo ko bulje!

comment_1078268

mhihi.gif bicemo true! mhihi.gif

ajd da se skupimo ti , ja , gollum , Sub_Zer0,sacrilegius(ako bude iso), QoD, grave i lepo da odem na gig a posle da se napijemo ko bulje!

Pa, naravno da cu da idem.

Ko je lud da propusti majesty??? biggrin.gif

Ali bez maske, sumjam i da ce qzman da se maskira icon_smile.gif

Edited by SacrilegiouS