Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.6k
  • Views 159.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ajde ne seri

• Jeste da je vec duze vreme bio ozbiljno bolestan i po nastupima se moglo zakljuciti da mu nece biti bolje i da je samo pitanje vremena, ali svejedno je sok. Jebiga, bio mi je apsolutni heroj u ranoj m

• Meni si poznat samo pod nazivom kurac na biciklu,i govoris gluposti.   I ja nisam metalac,najvise volim Draganu Mirkovic,zato sto je boginja.   Pozdravi svog fan klub kuma Alana Forda.I reci mu da

• Author
comment_192113

Opasni su. biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa:

Pesme: Ace of spades, Overkill, Bomber, Iron horse, I'm so bad(baby i Don't care), Motorhead, I Ain't NO nice Guy, Civil War, Rock n Roll, Killed By Death, Hellraiser... do I need to go on ?

Ne trebas...samo navedi sve albume i gotova prica. biggrin.gifa:

comment_196348

Ok, nisam neki muzikolog, pa mozda ovde ima nesto sto sam propusto, ali... Znate imamo klasicnu muziku a vec danas jazz nazivaju post-klasicnom muzikom. Poslje jazza se najduze odrzao rock a odmah zatim metal. Zahvaljuci Motorhead-u koji su izdrzali 30 godina, a i Sabbath-ima koji su sve poceli prije 35 godina... Metal ima jako svjetlu buducnost biggrin.gifa: Moji starci su slusali metal, slusam ga i ja, a slusat ce ga i moja djeca a i moji unuci... METAL IZNAD SVEGA ! ! !

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
comment_254772

necu da ih pljuljem.....i stvarno je dobra grupa......ali lemmy ima glas kao da je pojeo traktor......ali naravno meni to ne smeta tj. to je bash strava :mrgreen:biggrin.gifa:

Jedenje traktora rules 8)

Btw. nije bas tako, ne znam zasto su se ljudi ostrvili na njegov vokal, nije za operu i sirov je, ali on dobro peva- ne puca mu glas uzivo.

comment_257491

I ja sam ali sa skroz lijeve strane s vremena na vrijeme u mene je uljetala gomila ljudi... A ovi sto su bili na sredini, ono sto sam uspio vidjeti jest mnogo razbijenih noseva i krvi kako siklja iz usta. Norvezani su ludi ljudi, sa njima ne treba ici na takve koncerte... A pogotovo blackeri, mislim i ja sam blackar, ali nikada se ne bi svadjao i tuko sa osiguranjem sto mi ne daju da unosem noz na koncert. Stovise ne bi ga ni ponio smile.gif

• 1 month later...