Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 425
  • Views 30.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_1588300

Koja mapa je u pitanju? Ove iteme i nivo je lako postici za nekih virtualnih 4-5 meseci, ali ovoliki broj jedinica upucuje na opasnu stagnaciju u zanimljivosti, haha :) , bar meni.

Edited by Council A

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
comment_1620920

Hmmm V-ica... Igrala sam je sveukupno nedelju dana. Totalno je neznimljiva, precickana, malo se tesko snalazis na mapi ako si navikao na predhodne verzije koje nisu 3D (a ja sam jos mislila kad je izasla IV da je nacickana :rolleyes:) Price u kampanjama po meni ne zanimljive. Sto se tice samih jedinica, vise podseca na III, jedinice mogu da se upgade-uju kao u vec pomenutom delu. Izbacili su foru da heroj moze samostalno da ti pici mapom kao sto je bilo u IV (zbog cega je meni taj deo bio jako drag).

Probaj, mozda ti se svidi. ;)

Meni je iskreno najdrazi deo bio prvi. Ahhhh igra moje mladosti. :D

EDIT: 2000 post!

Edited by Ewigkeit

• 6 months later...
comment_1765882
Hmmm V-ica... Igrala sam je sveukupno nedelju dana. Totalno je neznimljiva, precickana, malo se tesko snalazis na mapi ako si navikao na predhodne verzije koje nisu 3D (a ja sam jos mislila kad je izasla IV da je nacickana :rolleyes:) Price u kampanjama po meni ne zanimljive.

E, ovo je bio u potpunosti i moj stav tokom prva 3 dana, a posle sam se navikao na 3D fazon, upoznao rase i navukao se k'o nenormalan, tako da mi se danas cini kao da prethodni delovi nisu ni postojali...

Dark Elfovi zakon. :da:

• 1 month later...
comment_1803938
E, ovo je bio u potpunosti i moj stav tokom prva 3 dana, a posle sam se navikao na 3D fazon, upoznao rase i navukao se k'o nenormalan, tako da mi se danas cini kao da prethodni delovi nisu ni postojali...

Dark Elfovi zakon. :da:

Hahaha :) I ja sam bila u fazonu "3. je najbolji" sve dok nisam pochela da igram 5. ..Chudi me shto mi komp josh uvek radi,haha..A mislim da je 4. golo ***nje..Ali ne mogu da nadjem Heroes 2 na netu :o To sam igrala daaaavno,na pentium kecu..

comment_1806775

Trojka je kult, kao klinac sam jos to igrao. IV mi je bio ok kad je izasao ali ne toliko dobar. V je 3 samo 3d, tako da mi se svidja.

Ali kings bounty : the legend objasnjava neke stvari. :)

• 2 weeks later...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.