January 6, 200817 yr comment_1564971 Uh, tri poslednja iskustva sa Bg-om su nam bila dosta losa! Mislim na to da se sve (publika, atmosfera), od nase poslednje posete 2003, jednostavno promenilo.
January 8, 200817 yr comment_1566359 Au u Jagodini ima mnogo vise svirke ubilo se!! Neznam kad je zadnji put bila neka normalna svirka! DNK-premalo mesto za metal svirku,al jbg sta ces. Poz
January 11, 200817 yr comment_1568443 DNK sa maksimalnim kapacitetom od 100 ljudi je trenutno JEDINO mesto u Jagodini u kojem moze da se odrzi svirka. Mi smo, iskreno, zadovoljni nasim vecerasnjim nastupom, i tih 100-tinjak ljudi je jos jednom dokazalo da se itekako vredi boriti, pa cak i koncertima u Jagodini! Hvala svima koji su bili, pevali, i najzacajnije, iz duse prihvatili neke premijere! Zivi bili, do sledece jagodinske ekspediicije!
January 16, 200817 yr comment_1572026 Uh, rado, cim se ukaze prva prilika. Vec par puta smo planirali, ali je sve, iz nekih bitnih i nebitnih razloga, propalo. U svakom slucaju, mnogo ljudi iz NS nas je pitalo za svirku, tako da vas postavljamo kao jedan od prioriteta!
January 25, 200817 yr comment_1578243 Ok, we'll be waiting...kontaktirajte ove iz Archaic Spawna, kontam oni cesto organizuju svirke, mozda budu voljni da srede nesto... EDIT : Nego, jel svirate vi na Castle Festu...vidim imaju vas u Top prijateljima Edited January 25, 200817 yr by StarbreakeR
January 25, 200817 yr comment_1578632 BTW, pozdravlja vas vas najveci fan iz Petrovca, u nadi da cete se setiti o kome pricam
January 26, 200817 yr comment_1578677 Kao sto je kokain kraljevska droga,tako je Alister kraljevski bend.
January 29, 200817 yr comment_1580510 29.01.2008. JAVNO SAOPSTENJE S’ obzirom na trenutnu sveukupnu situaciju, ALISTER izdaje sledece saopstenje: Album Alistera Where Angels Bleed, snimljen 2006. godine u studiju Paradox, nece biti objavljen do daljnjeg, niti ce biti ulagan bilo kakav trud u njegovo objavljivanje. Na ovaj potez smo se odlucili iz vise razloga, a neki od njih su: vremenska zastarelost materijala, prevelika vremenska pauza od objavljivanja promo diska albuma, nemogucnost pronalazenja adekvatnog izdavaca, I mozda I najvaznije od svega, saszrevanje benda (muzicko I stilsko) od snimanja albuma 2006. godine. Alister je pisanje pesama za Where angels Bleed zapoceo 2003. godine, kompletirao ih 2004. i iste usao u studio Paradox kako bi zapoceo snimanje albuma. Problemi koji su nastali (vezani za samo snimanje albuma) su prouzrokovali veliko zakasnjenje u finaliziranju snimka, tako da je Where Angels Bleed kompletiran tek na leto 2006. godine. Kada se sve sabere I oduzme, ukupno su prosle cetiri godine od nastanka pesama sa albuma Where Angels Bleed. Bend je u medjuperiodu muzicki I stilski napredovao, tako da se gorepomenuto resenje namece kao jedino za resavanje trenutne situacije. Alister trenutno punom parom radi na pisanju I snimanju novih demo snimaka, I kada se ukaze pogodan trenutak, uci ce u studio I snimiti novi materijal. Cetiri pesme sa promo diska (We Are Damned, Parted, Inner Evil, Cold Winter Night) ce biti dostupne kao Where Angels Bleed EP, I moci ce besplatno da se skinu sa naseg sajta I MySpace stranice Prvu priliku da cujete nesto novo od Alistera dobicete veoma uskoro! Pesma “Vecni”, pisana za kompilaciju pesama po poeziji beogradskog pesnika Milana B. Popovica, je snimljena, a objavljivanje kompilacije se ocekuje u narednih par meseci. Takodje, Alister ce za najvise mesec dana uci u studio I snimiti jos jednu novu pesmu, naziva Stone on My Shoulders, I odmah nakon snimanja bice dostupna svima putem nase MySpace stranice I download sekcije naseg zvanicnog sajta. Na kraju moramo da porucimo jos nesto: album Where Angels Bleed necemo napustiti! On samo ceka na neke bolje dane kada ce doziveti svoje izdanje, kao podsetnik na jednu eru u istoriji Alistera! U ovom trenutku ne. Sve najbolje, ALISTER www.alistermetal.net www.myspace.com/alisterserbia
January 29, 200817 yr comment_1581078 Pesma Parted veceras dostigla hiljaditi download-preslusavanje na nasem sajtu! Ziveli!
January 30, 200817 yr comment_1581262 skinuo sam sinoc Where Angels Bleed, i svidja mi se poprilicno upravo Parted mi je najbolja, meni je ovo u rangu Memories and Dreams(koji za mene jedan od najboljih domacih albuma) Edited January 30, 200817 yr by rhapsoad
January 30, 200817 yr comment_1581703 skinuo sam sinoc Where Angels Bleed, i svidja mi se poprilicno upravo Parted mi je najbolja, meni je ovo u rangu Memories and Dreams(koji za mene jedan od najboljih domacih albuma) Da, i ti si upravo taj hiljaditi! Cestitke, videcemo nekako da te nagradimo!
January 30, 200817 yr comment_1581775 10 по туру? Vojnice jel to ispadao sapun pa ti ovakve stvari padaju na pamet!!?? :) Salim se !
January 30, 200817 yr comment_1581825 Ех, па у том случају би било 10 у тур, а не по. Обрати пажњу на предлоге, синко.
January 30, 200817 yr comment_1581848 Nekako su mi gay i jedan i drugi predlog! We need something SuperGay!
January 31, 200817 yr comment_1581885 10 tura ? xD sve najbolje i ajd nazdravlje pa se vidimo bice srece
January 31, 200817 yr comment_1582056 hvala na ponudama ali samo ova poslednja deluje ok ma nema potrebe za nagradom, meni je dovoljna nagrada to sto mogu da slusam vasu muziku :)
February 5, 200817 yr comment_1586133 Svaka vam cast...drago mi je da ste dobili priliku da se promovisete na ovako znacajnom dogadjaju...zelim da najbolje moguce iskoristite datu priliku...ja sam bez sumnje u prvim redovima P.S. Srecan Rodjendan Ivanu...prenesite mu najlepse zelje(al' ne cokoladu) od mene!
February 6, 200817 yr comment_1586880 Alister ce 20. 02. (sreda) odrzati prvi od niza koncerata u okviru Castle Fest Warm-up turneje. "Livingroom" SKC, 20.02.2008. ALISTER Specijalni gosti: HETERA Ulaz 150 dinara Pocetak u 21h