Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

To mi radi !!!!!!!!

Jel moze to u venu da se ubode pa da ide samo?????

Edited by Vortodox

• Replies 6.6k
  • Views 548.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• El Karnisero
    El Karnisero

Знао сам да се ово спрема још кад сам видео да је Леми постовао на Науци пре годину дана.

• Ovaj book koji trenutno čitam je najbolji ikada.   Zove se The Book Of Souls.       hahahahaha, baš sam vas prešao, hehe, ostanite sa mnom imam još opakih forica.       Poyyy

• Od Lovecrafta?

Nazalost ne moze u venu.....ali bash ako hocesh tako postoji jedan otvor u koji moze da udje : mrred.gifmrred.gifmrred.gifmrred.gif

upravo sam zavrsila "Karmilu" ( J.Sheridan Le Fanu) :

Kada je pisana ta knjiga i na koju je foru.

Edited by Denethor

upravo chitam "poslednje hitlerove dane" na koje sam sasvim sluchajno naleteo dok sam chekao u gradskoj biblioteci.

volim da chitam knjige o njemu, u svakom sluchaju chini mi se da je ova ponajvishe zasnovana na proverenim chinjenicama a ne na rekla - kazala prichama iz 58e ruke...

'el chitao neko?

sad sam zavrshio sa "starac i more" koja mi se bash dopala i sad cu da pochnem "bludni sin" - Bukowski, obozavam njegov stil uvek me nasmeje icon_da.gif

Analiza 1 od Zorana Kadelburga i Dushana Adnadjevica....kakvo delo,sidu leci....

pukeface.gif Znam o cemu pricas, i potpuno se saosecam sa tobom...

pukeface.gif Znam o cemu pricas, i potpuno se saosecam sa tobom...

Hvala,hvala....jesi imao prilike da vidish to remek-delo?????

Uzela sam "Izabrane pesme" Disa! Do sad sam imala priliku da procitam samo nekoliko njegovih pesama, ali sam odlucila da se mnogo bolje uputim u stvaralastvo svog omiljenog pesnika! Obozavam njegovu tematiku! Naravno, NIRVANA mi je omiljena pesma! icon_da.gif

Ja volim Antica! Omiljena pesma,i pesam koja mi uvek nekako daje snagu kada se izuzetno izbedachim je " BESMRTNA PESMA" ,zaista mi mnooogo znachi!

OK mi je Zhak Prever!

Naravno i DIS!

Ma,volim ih sve!

@nirvana girl NIRVANA?Hm..pitam se.Pitam.

Naravno, i odmah sam se potrudio da zaboravim... Ali, moracu do septembra da je prostudiram... Za sada je i analiticka dovoljna...

Hej, kakva je knjiga?

Ja sam ranije citao Krajtona, znam da mi se Sfera bas svidela, film i nije...

Uzela sam "Izabrane pesme" Disa! Do sad sam imala priliku da procitam samo nekoliko njegovih pesama, ali sam odlucila da se mnogo bolje uputim u stvaralastvo svog omiljenog pesnika! Obozavam njegovu tematiku! Naravno, NIRVANA mi je omiljena pesma! icon_da.gif

Meni je NIRVANA omiljen sladoled... icon_da.gificon_da.gificon_da.gificon_da.gificon_da.gificon_da.gificon_da.gif

Danas sam uzeo malu antologiju horora „Strah”... gomila kratkih prica ili odlomaka iz poznatih romana od kinga, poa, barkera, den simonsa, lavkrafta itd itd.... idealno za ubijanje vremena u busu na kratkim relacijama....

moze da se kupic u skcu... 486din....

''1001 noc''Moram zavrsiti tu knjigu.Nekoliko puta sam je pocinjala,sada sam se zainatila i ponovo pocela da je citam..... icon_da.gif

Danas pocinjem da citam 'Stranca'! biggrin.gif Ne znam zasto, ali jednostavno osecam da ce mi to biti najomiljenija knjiga u zivotu... icon_razz.gif