September 17, 200816 yr comment_1754559 A koji je pa tebi kurac? Dodjes na temu o Skrudrajveru da bi rekao da je neki deseti bend do jaja, iako isti sa pricom nema blage veze. I onda jos stavljas neke nebulozne tekstove, kao tekstove tvog zivota. Dakle, mozes li mi objasniti koji je tebi kurac u zivotu? Previse si slusao Garavi sokak pa ti se to tako odrazava? ma ja samo volim ono pank i te stvari.a dobar je anti-otpad ne vidim nista lose u njemu
March 15, 200916 yr comment_1893181 Јел слушао неко Skrewdriver Rockumentary - From Punk To Patriotism? Ту је баш лепо објашњена историја бенда. Ред музике, ред приче, а доста је добро.
March 15, 200916 yr comment_1893223 jebote koji sam ja debil tek sada sam video da sam pisao o anti-otpadu na temu skrewdriver greskom
March 22, 200916 yr comment_1899308 Јел слушао неко Skrewdriver Rockumentary - From Punk To Patriotism? Ту је баш лепо објашњена историја бенда. Ред музике, ред приче, а доста је добро. Poslusah...ok je odradjeno...Skrewdriver je odlican bend.
June 8, 201312 yr comment_2660475 Bend je super, al pevac kao osoba sta znam... nekako mi se nije dopadao njegov stil da psuje, podriguje itd. ne odgovara mi to prici o nacional-socijalizmu i visoj rasi.