Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.4k
  • Views 156k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

comment_1035411
Ja dolazim sa vama i RattleHeadom u belu crkvu biggrin.gif samo me ubacite u bus biggrin.gif

pazi, imaces sigurno mesta posto ja ne idem tim busom... ja idem sa kolegom celavim i ATP-a privatnim prevoznikom, ono kao imamo ispit i ta sranja... icon_da.gif

comment_1035429

dobronameran savet: pripazite malo sa tim koliko ljudi zelite da povedete jer ce biti bas dosta bendova iz bgd-a, tako da ce biti extremna guzva u autobusu, a ja ne zelim da mi se ponovi novi sad, kada sam sedeo na stepenicama, zato sto su mi neke mlade goticarke zauzele mesto! icon_wink.gificon_smile.gifpivopije.gif

comment_1036337
Jebote i ti se bunish, umesto da iskoristis priliku i ustupis mesto goticarkama i zauzvrat umzes broj telefona....

Ma eto ti resenja, ja idem umesto Imenjaka i thats about it biggrin.gif

ne preferiram goticarke... no.gificon_smile.gif

comment_1036582
dobronameran savet: pripazite malo sa tim koliko ljudi zelite da povedete jer ce biti bas dosta bendova iz bgd-a, tako da ce biti extremna guzva u autobusu, a ja ne zelim da mi se ponovi novi sad, kada sam sedeo na stepenicama, zato sto su mi neke mlade goticarke zauzele mesto! icon_wink.gificon_smile.gifpivopije.gif

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif komercijala na stepenice icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

@Sharkey-U subotu......

comment_1038388
Ne bih pošao sa vama ni da mi kupite novu gitaru. icon_smile.gificon_smile.gif A ti šabane bi mogao stvarno da pozoveš nekad, nisam ti na kraj sveta koj kurac. Zvao si me jedino kad ste me smarali za bubnjara. icon_smile.gificon_smile.gif

Ma on ti je sirovina prava,zove samo kad mu nesto treba icon_smile.gif

comment_1038704

Sad su me zvali sa 202-jke i rekli mi da ne smemo nikoga da vodimo......trazhili su nam tachna imena i prezimena i brojeve lichnih karti.....ovo je veoma chudno jer nikada pre to nisu trazhili.....jbg,ne mozhe onda ni Bojan da ide......

btw,molio bih Nikolaja da mi nabavi brojeve lichnih karti svih chlanova i shibne na pp.....

Edited by Maximus

comment_1040072

bilo je vec jednom tako, koliko se ja secam, u fazonu, trazili su putne naloge za svakog clana benda, zato im i trebaju imena svih, a i, kao, vozac nece da snosi odgovornost za fanove! icon_da.gif ma i bolje, vise mesta za komercijalu! icon_da.gificon_smile.gif

comment_1044069
Evo slušam vas preko 202ke, nije loše. icon_biggrin.gif

Snimak je dobar u odnosu na ono sto smo ocekivali...a i samo sviranje.

Mislio sam da smo se raspali...ali ispalo je totalno ok.

Ekipa bendova je bila super,kao i svirka ali domaca publika je

bila dosta mrtva...

Korisno iskustvo za bend u svakom slucaju. icon_da.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.