Aris Posted August 31, 2004 Report Share Posted August 31, 2004 Nece valjda Max stvarno za Idola?! A Vepre ti?! Pa cekaj da vas onda obojicu podrzimo Pa hajd, ako mora! TOOOOOO, MOOOOMCIIII!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil warning Posted August 31, 2004 Report Share Posted August 31, 2004 Nece valjda Max stvarno za Idola?! A Vepre ti?! Pa cekaj da vas onda obojicu podrzimo Pa hajd, ako mora! TOOOOOO, MOOOOMCIIII!!! Max se vec prijavio za Idola.Audicija je u subotu,verovatno ce na tv da bude u sledecu sredu pa cemo svi da se smejemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bu Posted August 31, 2004 Report Share Posted August 31, 2004 bedak, to necu moci da gledam, naravno podrska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil warning Posted August 31, 2004 Report Share Posted August 31, 2004 Ево једна слика са фото сешна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted August 31, 2004 Report Share Posted August 31, 2004 Au brate pa zashto bash ovu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil warning Posted August 31, 2004 Report Share Posted August 31, 2004 Sto ne tu? Bas je gotivna Evo jos jedne gde se vide nasa napaćena lica Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan j. Posted August 31, 2004 Report Share Posted August 31, 2004 (edited) A, dobre su, dobre su... cini mi se malo previse okoline za moj ukus, a vi se na prvoj malo manje vidite ali druga vadi E, al' ubijte me ako Bojan nije ispao najgore na obe Sala mala Dajte jos neke da vide ljudi, ako ima jos, naravno... Ocete kachiti ove na sajt? E, da i cini se na drugoj kao da se Nikola i Marko jedva suzdrzavaju da ne puknu od smeha... mozda mi se samo cini? Edited August 31, 2004 by bojan j. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atheist Posted August 31, 2004 Report Share Posted August 31, 2004 Ne cini ti se. Bilo je opste pucanje od smeha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan j. Posted August 31, 2004 Report Share Posted August 31, 2004 Ne cini ti se. Bilo je opste pucanje od smeha. E, sta si uradio na ispitu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil warning Posted August 31, 2004 Report Share Posted August 31, 2004 E, da i cini se na drugoj kao da se Nikola i Marko jedva suzdrzavaju da ne puknu od smeha... mozda mi se samo cini? Ma islo im je sunce u oci pa su morali da naprave te neljudske face Marko liči na šofera sa onom košuljom,a na par slika mu se vidi i cigara(upaljena). Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted August 31, 2004 Report Share Posted August 31, 2004 Shvatam,ovde stavljash loshije slike a one najbolje chuvash za sajt.Pametno Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan j. Posted August 31, 2004 Report Share Posted August 31, 2004 Marko liči na šofera sa onom košuljom,a na par slika mu se vidi i cigara(upaljena). Shvatam,ovde stavljash loshije slike a one najbolje chuvash za sajt.Pametno Pa tako je bolje, da bi vise ljudi doslo na sajt da vidi te "bolje" slike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil warning Posted August 31, 2004 Report Share Posted August 31, 2004 Ma koji crni sajt .To se nece nikad zavrsiti dok smo mi zivi.Mozda ga zavrsi Markov praunuk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted August 31, 2004 Report Share Posted August 31, 2004 Taj sajt tje da se pojavi kao "in loving memory of Acid Rain" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Posted August 31, 2004 Report Share Posted August 31, 2004 Max se vec prijavio za Idola.Audicija je u subotu,verovatno ce na tv da bude u sledecu sredu pa cemo svi da se smejemo. E pa to je nesto ozbiljno, ja sam mislila da se samo zezate! Pa gledace se sigurno, sa osmehom na licu! Fotke su dobre, naravno uvek Kalemegdan, ista mesta! Ko vas je fotografisao? Malo je moglo da se izbegne to sunce! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Posted August 31, 2004 Report Share Posted August 31, 2004 Pa ljudi sta je ovo, i ovde, OPET, ja prebacih na sledecu stranu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil warning Posted August 31, 2004 Report Share Posted August 31, 2004 E pa to je nesto ozbiljno, ja sam mislila da se samo zezate! Pa gledace se sigurno, sa osmehom na licu! Fotke su dobre, naravno uvek Kalemegdan, ista mesta! Ko vas je fotografisao? Malo je moglo da se izbegne to sunce! I ja sam mislio da se zeza ,ali covek je totalno ozbiljan ,cak ima i spremljen repertoar.Potplaticemo ziri da ne prodje,jer ako pobedi nece vise imati vremena da peva sa nama. Naravno da je kalemegdan-gde drugo da idemo? U Marinkovu baru? Pinosavu? Photos by 3MAJ.All rights reserved. Copyright. Sunce smo mogli da izbegnemo da smo se slikali u nekoj pećini ali napolju ne mogasmo nikako. Evo jos jedne u niyu fotosa za sve verne fanove,kao i one koji će to tek postati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted August 31, 2004 Report Share Posted August 31, 2004 Na ovoj zadnjoj slici Bojan (Atheist) kao da ima Corpsepaint na faci. Iako nisam bas neki fan ove muzike, mogu reci da mi se svidja ona pesma i intro sto sam skinuo sa neta, mada bi moglo to malo energicnije da bude, zivlje, a i pevac mnogo uspavano peva. Sve najbolje u daljem radu! poz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil warning Posted August 31, 2004 Report Share Posted August 31, 2004 Na ovoj zadnjoj slici Bojan (Atheist) kao da ima Corpsepaint na faci. Iako nisam bas neki fan ove muzike, mogu reci da mi se svidja ona pesma i intro sto sam skinuo sa neta, mada bi moglo to malo energicnije da bude, zivlje, a i pevac mnogo uspavano peva. Sve najbolje u daljem radu! poz! Ma Bojan uvek izgleda kao da ima corpsepaint na faci Sto se tice pevanja,slazem se .Bice energicnije sad kad novi pevac prepeva tu staru verziju.Mada ce uvek zvucati po malo uspavano jer ne peva visoko.Ali imamo mi i druge pesme pa cemo videti na kraju kad se sve zavrsi kako ce zvucati album kao celina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Posted September 1, 2004 Report Share Posted September 1, 2004 I ja sam mislio da se zeza ,ali covek je totalno ozbiljan ,cak ima i spremljen repertoar.Potplaticemo ziri da ne prodje,jer ako pobedi nece vise imati vremena da peva sa nama. Naravno da je kalemegdan-gde drugo da idemo? Ma ne, zato i kazem, jer je Kalemegdan i najbolje mesto za fotografije!!! Photos by 3MAJ. E fotografije su stvarno dobre, mada mogle su biti za nijansu bolje, ali...mozda je do aparata! Ma super, svi ste smesni na fotografijama! Sunce smo mogli da izbegnemo da smo se slikali u nekoj pećini ali napolju ne mogasmo nikako. Da, da, slazem se, ...super fora! Samo napreeed! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bu Posted September 1, 2004 Report Share Posted September 1, 2004 (edited) pa dobre si fotke(kad bise zezali ), salim se nisu lose, simpa su, ali..... samo nastavite . Na ovoj zadnjoj slici Bojan (Atheist) kao da ima Corpsepaint na faci. , ma znajuci bojana tu vise lici na ...bezi od mene i daj neki has... P.S. i samo jos nesto, ako mslite da cete privuci jos fanova fotkama, Edited September 1, 2004 by bu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Rain Posted September 1, 2004 Report Share Posted September 1, 2004 Фвоамсчзххъцэвитьбю Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan j. Posted September 1, 2004 Report Share Posted September 1, 2004 Фвоамсчзххъцэвитьбю Ne psujte na ruskom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil warning Posted September 1, 2004 Report Share Posted September 1, 2004 Ne psujte na ruskom! To je poruka za nase ruske fanove (fana) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dima Posted September 1, 2004 Report Share Posted September 1, 2004 Najnoviji update mojih utisaka o bendu, jer me dugo nije bilo: -Zarko, porasla ti je kosa ekstremno, cestitam! -Nemojte se medju sobom prepucavati (clanovi benda) na sajtu, vec to resite izmedju sebe -Slike mi se ne svidjaju, jer su apsolutno neoriginalne -Maxe, srecno u Idolu. -I ono sto se podrazumeva, puno srece i sve najbolje u daljem radu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts