Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 852
  • Views 75.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja sam se malopre vratila iz doma sindikata, gledala "Pevaj, brate!" sa Andrijom Milosevicem i Milanom Vasicem. Odlicna predstava, sat i po dobrog smeha. a ima i scena u kojoj Milan Kalinic pusti nek

• "Figarova ženidba i razvod" u Narodnom. "Kabares Kabarei" u pozorištu Slavija; Ne smem da izostavim omiljene mi opere "Karmen" (isključivo kad Del Monakova peva, a i igra, bome ), "Onjegin," "Nab

• 'Daske' valjda kao ta bina na koioi stoe i zaradzuiu lebac

comment_1045959
kako za dz? ko ce da me pusti za dz? icon_confused.gif

Ljudi na ulazu. Ja sam do sada usla neki sedam osam puta za dz. I uvek sam sela i to na dobra mesta. Ima puno ljudi koji cekaju da udju za dz. Prvi put kada sam isla mislila sam da cu biti jedina. Ali bas dosta ljudi ceka i onda nas puste sve! icon_da.gif

comment_1046171
Koje pozoriste? Da se omrsim i ja

Narodno,samo Rasa ne velika scena,ne znam da l' vazi i za nju.Dodjes,uzmes tu studentsku ako nema ljudi sednes de oces,ako je puno kao sto se desi imas rezervisano mesto i ne mozes da izvisis icon_wink.gif .

comment_1046201

Ja danas pitam koliko karta za Hamleta a oni meni 400 din. Lopovi  wallbash.gif

Ma ima ja mislim i u JDPu,nesto tipa za 100 din isto kao studentske karte.Moja ortakinja je u nekom Klubu ljubitelja pozorista i oni imaju neke popuste itd ali ne uvek(tipa za Posetioca koji je 700 din nema icon_mad.gif ).Ali ja moram da odem do moje gimnazije,nama su uvek u biblioteci stizale karte upola cene,za super nove predstave,i lepo uzme mi neko ko je jos u skolici i banja. orangelistening.gif

Edited by Livia

comment_1046817

E, ovako i ja sam u klubu ljubitelja pozorista. Imaju popuste za sva pozorista osim za Zvezdaru. Popusti se kracu od 10 do 50% posto u zavisnosti od predstave i pozorista. I mozes da narucis koliko god hoces karata, ali fora je sto te karte nisu numerisane i kada ti dodjes na predstavu te katre menjas za "prave" i onda te bace da sedis gde se njima svidi...

Sto se tice Narodnog, mogu da se uzimaju i za veliku scenu karte za 50 kinti na index, ako ima mesta sedis gde hoces, a ako nema, penjes se skroz gore i stojis.

U principu ako ima mesta pustice te u SVAKO pozoriste da udjes, ali u SVAKO. Znam ljude koji svuda ulaze. Naravno, ako si sam. Ako si sa nekim, prave frku i opet zavisi od raspolozenja ljudi na ulazu...

Sto se tice JDP-a i karata za 100 kinti - E, ovako one pocinju da se prodaju 22og u mesecu, za sledeci mesec i ima karata od 50, 100 i 200 (to su opet neki zadnji redovi) i sve se prodaju ISTOG dana. Ja dolazim prosli put nakon dva sata pocetka rada blagajne prvog dana prodaje i onaj lik ce meni - nema vise karata od 50, 100 i 200.

comment_1046894

E, ovako i ja sam u klubu ljubitelja pozorista. Imaju popuste za sva pozorista osim za Zvezdaru. Popusti se kracu od 10 do 50% posto u zavisnosti od predstave i pozorista. I mozes da narucis koliko god hoces karata, ali fora je sto te karte nisu numerisane i kada ti dodjes na predstavu te katre menjas za "prave" i onda te bace da sedis gde se njima svidi...

Sto se tice Narodnog, mogu da se uzimaju i za veliku scenu karte za 50 kinti na index, ako ima mesta sedis gde hoces, a ako nema, penjes se skroz gore i stojis.

U principu ako ima mesta pustice te u SVAKO pozoriste da udjes, ali u SVAKO. Znam ljude koji svuda ulaze. Naravno, ako si sam. Ako si sa nekim, prave frku i opet zavisi od raspolozenja ljudi na ulazu...

Sto se tice JDP-a i karata za 100 kinti - E, ovako one pocinju da se prodaju 22og u mesecu, za sledeci mesec i ima karata od 50, 100 i 200 (to su opet neki zadnji redovi) i sve se prodaju ISTOG dana. Ja dolazim prosli put nakon dva sata pocetka rada blagajne prvog dana prodaje i onaj lik ce meni - nema vise karata od 50, 100 i 200.

Ti si moj idol.Sad cu ovo da kopiram i saljem ortakinjama jer uvek smo u nekom rebusu za nesto icon_smile.gif

Edited by Livia

comment_1066517
festival alternativnog teatra na fdu

karakter je internacionalan...

icon_da.gif

počinje sledećeg četvrtka, a traje do subote...ulaz je besplatan, a posle predstava budu i neke žurke...mislim da će u petak svirati MistakeMistake...u svakom slučaju, valja svratiti! icon_biggrin.gifpivopije.gif

comment_1074166
icon_da.gif

počinje sledećeg četvrtka, a traje do subote...ulaz je besplatan, a posle predstava budu i neke žurke...mislim da će u petak svirati MistakeMistake...u svakom slučaju, valja svratiti! icon_biggrin.gifpivopije.gif

vala bas...

da vam se pohvalim, ja sam prva generacija fistovih diplomaca, odsek dramaturgija, profesor Biljana Srbljanovic icon_redface.gif