Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 852
  • Views 75.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja sam se malopre vratila iz doma sindikata, gledala "Pevaj, brate!" sa Andrijom Milosevicem i Milanom Vasicem. Odlicna predstava, sat i po dobrog smeha. a ima i scena u kojoj Milan Kalinic pusti nek

• "Figarova ženidba i razvod" u Narodnom. "Kabares Kabarei" u pozorištu Slavija; Ne smem da izostavim omiljene mi opere "Karmen" (isključivo kad Del Monakova peva, a i igra, bome ), "Onjegin," "Nab

• 'Daske' valjda kao ta bina na koioi stoe i zaradzuiu lebac

comment_1338214

Ja volim tog glumca, ali mi se ne dopada kako tu glumi.

Gledala sam Oskar i mama Roz, svima je preporucujem Vesna Cipcic razvaljuje! :rockdevil: Kako uspeva da glumi dete koje glumi dedu i kroz dva minuta se vraca u ulogu zene. Genijelna je. :zeleni:

• 2 weeks later...
comment_1365695

ja bi preporucila Veliku Dramu! daje se u Narodnom, na velikoj sceni. dugo se vec daje tako da ce biti opet verovatno... traje oko 4 sata predstava. od glumaca se pojavljuju Vuk Kostic, Rada Djuricin, Ruzica Sokic,... ima ih jos 20ak bar. nesto najbolje sto sam gledala u zadnje vreme u pozoristu. radnja izuzetno zanimljiva, najbolji je rad na kraju kada se poveze sve s pocetkom (mozda sam nerazumljiva sad, al ko je gledao zna). sve u svemu - odlicna predstava! :da::da::da:

ja sam bacila oko u Narodnom na Vesele Zene Vindzorske (by Sekspir :wub: ). vec su rasprodata prva 2 termina al krajem aprila bi trebalo da ima karata. :ph34r:

u Narodnom jos valja pogledati sad u aprilu Uobrazenog Bolesnika (Molijer), ali njega ima u repertoaru za svaki mesec bukvalno :da:

to su moje preporuke.

Edited by Natasha!

comment_1372408

ljudi, topli savet vam je da ne idete u buhu. to je pink estetika, jedino sto je dobro je bogojavljenska noc. :da:

velika drama je jedna od najboljih predstava u gradu, ko nije gledao, obavezno! odlican je i zecji nasip, isti pisac je radio - Sninisa Kovacevic...

govornica je jako spora i teska predstava, potrebnoje jako puno volje i koncetracije.

smrt je u mojih top 3 predstave :veseli: divna je :wub:

pseći valcer - ruska drama, glumci su mi odlicni, ali nista za pasti u nesvest.

brod za lutke - takodje u top 3 :wub:

egzibicionista - najbolje predstava u ateljeu, sad igra branimir brstina, meni je nenad jezdic bio bolji...

tri verzije života - nikako. uspavljuje. i nevidjeno nevidjeno dosadno.

troje - ovo je slatko. mala hermeticna predstavica.

eto, iscrpni izvestaj :)

e sad hitler i hitler...

toliko sam ocekivala... a ono je toliko dosadno i ilustrativno ... za debile sto bi rekli laici... nemojte trositi novac dzabe. jedina svetla tacka je jevtic, koji je fenomenalan. ono je za klanjati se kako je odigrao ...