Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.8k
  • Views 299.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ama idite svi u kurac i jebo vas pero deformero dupelisci jedni, svi ste picke crko vam je metal zbog ovakvih sranja, samo cekam kad ce na pinku nastupiti ove pedercine matore napusite se kurca svi

• http://www.youtube.com/watch?v=c_0Dza667Bs

• moram biti iskren da nisam preterano odusevljen pravcem kojim je krenuo novi album, kao ni ovom pesmom. od 4 sa novog albuma, jedino mi je sedmica super, ovde tri su mi bas dosadne. meni ej generalno

comment_1214276

Možda sam malo van toka stvari jer nisam čuo ništa ali kada će sledeća svirka blizu Novog Sada.Trebao sam da idem u Temerin da gledam Defformera ali....GSP.

comment_1214988

OJHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA icon_rockdevil.gif

Gde ste ljudi, sta ima? pivopije.gif

Kod nas opsti raspad sistema:

-Mire pretrpan obavezama oko deteta, Nereda, posla, te nema vremena da svira sa Perom icon_frown.gif Uvezbavamo zamenu musik19.gif

-Sloba dao otkaz na poslu, svira sa jos dva benda, zaradjuje pare za zivot pa ovih dana ni on nema vremena da svira sa Perom violent.gif

Ovo govorim jer smo trebali da sviramo 19.10. u "BRVNARI" na "Guitar Night" veceri... icon_frown.gif Shodno tome cu svirati sa novim bendom:

"Blues Defformeros" mhihi.gif

Biske svira bubanj, ja gitaru, Srle (BluesHammer) gitaru, Mihajlo (BluesHammer) bass i Bob (BluesHammer) peva.

Sviracemo par stvari (posto ima vise bendova), uglavnom starijeg repertoara, npr ZZ TOP, THIN LIZZY, AC/DC i jos neke...

Treba za dan-dva da mi drugar vrati blago editovan snimak DEFFORMERA, budzimo omot i shaljem ga busom Lakiju ili Boru, pa vi krivotvorite dalje... icon_rockdevil.gif

Long Live Banjalucki Cevap pivopije.gif

• Author
comment_1214992

Uh, steta za postavu... Mire se tu idealno uklapao... Valjda se to sredi vremenom, ako ste prebrodili 10 i vise godina, mozete jos 10 majku mu icon_wink.gif A fanova je sve vise icon_da.gif

Kad uzmognes, javi za snimak, pa da se dogovorimo oko detalja glede preuzimanja istog pivopije.gif

comment_1215215

Nije mi nimalo lako dok čitam ovo. laugh.gif

Elem,

blago editovan snimak DEFFORMERA

Ovo se odnosi na audio - novi album, poslednji studijski materijal za projekat? musik19.gif

(Htjedoh pitati da li je studijski rad završen.)

I da, hoćemo Blues Defformeros DVD iz Brvnare, jer, na kraju krajeva, AC/DC je Lakijev omiljeni bend. icon_rockdevil.gif

Edited by Boro

comment_1216446

Svirka je 100% u cetvrtak 19-og, samo sto ja nemam pojma u kojoj postavi cemo svirati i sta... mhihi.gif

Nije ni bitno, bice dobrog zezanja pivopije.gif

Da napomenem, Pero Defformero NECE svirati te veceri, posto ce Biske sedeti za bubnjem, Legija svira bass (verovatno Miretova zamena, ali samo kada ga puste na vikend icon_mrgreen.gif ) i ja sviram gitaru i pokusavam da pevam pukeface.gif

musik29.gif

comment_1221352

Na Guitar night-u je bilo ekstra. Ko nije bio moze samo da zali. Svirka je pocela u 21.30 h. Ja sam otisao u 1h, a bendovi su jos przili. Tu je bilo i hard-rocka i rock'n'rola i bluza i kantrija. Sviralo je 7-8 bendova.

• 2 weeks later...