August 1, 200619 yr comment_1197362 Ja mogu svaki dan da dodam po jednu Evo, za danas npr - Shade - No Ordinary Love
August 2, 200619 yr comment_1198453 NEGATIVE - Svet tuge kad god je zapevam, plache mi se... ozbiljno.. joooooj da.... + whitesnake-is this love
August 3, 200619 yr comment_1199343 run- snow patrol I'll sing it one last time for you Then we really have to go You've been the only thing that's right In all i've done. And I can barely look at you But every single time I do I know we'll make it anywhere Anywhere from here Light up, Light up As if you have a choice Even if you cannot hear my voice I'll be right beside you dear Louder, louder And we'll run for our lives I can hardly speak I understand Why you can't raise your voice to say To think I might not see those eyes It makes it so hard not to cry And as we say our long goodbyes I nearly do. Light up, light up As if you have a choice Even if you cannot hear my voice I'll be right beside you dear Louder, louder And we'll run for our lives I can hardly speak I understand Why you can't raise your voice to say Slower, slower We don't have time for that All I want is to find an easier way To get out of our little heads Have heart my dear We're bound to be afraid Even if it's just for a few days Making up for all this mess. Light up, light up As if you have a choice Even if you cannot hear my voice I'll be right beside you dear.
August 12, 200619 yr comment_1203731 Dido: My lover's gone New Radicals: Someday we'll know A kad sam u najgorem bedaku slusam Dire Straits: Your latest trick
October 15, 200618 yr comment_1215697 Manic Street Preachers - Motorcycle emptiness http://www.youtube.com/watch?v=1o_s6nAlG-4 - za one koji nikada nisu culi pesmu... i pocasno drugo mesto za: Soul Assulym - Runaway train
October 16, 200618 yr comment_1216509 Nije mi bas najtuznija, ali mi je omiljena nemetal balada Joe Cocker: Where Would I Be Now
November 6, 200618 yr comment_1229596 Soul Assulym - Runaway train Slazem se sa osobom koja je to navela...Pesma je tuzna,pa je tuzna,ali spot.... EKV 7 dana
November 7, 200618 yr comment_1229917 Queen-Who wants to live forever! dodala bih jos iris goo goo dolls
November 15, 200618 yr comment_1234611 Soul Assulym - Runaway train Slazem se sa osobom koja je to navela...Pesma je tuzna,pa je tuzna,ali spot.... Што, шта фали споту? Она сцена кад она риба трчи, а сисе јој скакућу, је сјајна (евоцирам импресије кад сам први пут гледао спот, а томе има најмање 12 година). Edited November 15, 200618 yr by Axeanosilas
November 15, 200618 yr comment_1234812 i ja volim taj spot Ти га волиш јер је певач тако сладак, а и баш лепо свира док му она таласасто-плавушаста косица лепрша
November 22, 200618 yr comment_1239018 Што, шта фали споту? Она сцена кад она риба трчи, а сисе јој скакућу, је сјајна (евоцирам импресије кад сам први пут гледао спот, а томе има најмање 12 година). Svi oni nestali ljudi...Prvo sam mislila da je zezanje,a onda sam shvatila da bas i nije,da su svi oni zaista nestali navedenih godina....Zato mi je strasan...Inace,da nije istina spot bi mi bio odlican....Odlican je i sada,ali...