May 12, 200718 yr comment_1397915 Ево, одслушао сам све од њих па реко' да пренесем утиске. Демо и 1. албум ми се несу допали, а 2. и 3. су ок. Ето, кратко и јасно.
May 13, 200718 yr comment_1398506 Po meni, The Crusade je odlichan album, ne znam shto svima toliko smeta Mattovo kopiranje Hetfielda. Album je ozbiljniji i tehnichki bolji od Ascendancy. Sve u svemu, ja svrshavam na svaku njihovu pesmu i boli me uvo za sve \m/ Trivium fucking rules! \m/ Those who run will be burned!
May 13, 200718 yr comment_1398579 ok...i like 'em too.....ali ako bas svrsavas na svaku probaj da nadjes Jennu Jameson...mnogo je bolje za svrsavanje hehehehehe.....zajebavam... meni je vise nekako Ascendancy bolji jer ima vise..."brzih" i vokali su nekako bolji...ima i pesama koje mnogo vuku na nesto soft...ali polako...da se ovormi zvuk ;]...... sto se mene tice rado bi i tribute radio....
May 13, 200718 yr comment_1398751 Uh...Jenna je carica kad je svrshavanje u pitanju Ma opet, ja ne mogu da izdvojim najbolji album. Nema shanse. Postoje samo periodi kad sam vishe nalozhen na neki. I tako. Ja sam zavisnik od Triviuma
May 13, 200718 yr comment_1399361 Amin to that ! ....and amin to Trivium, Ember To Inferno and The Crusade
May 14, 200718 yr comment_1399400 Mnogo smaraju. Kad bi lik manje urlao a vishe pevao bilo bi nesto MOZDA. Ustvari pre nego sto pocnete da me pljujete da dodam... na novijim albumima se to i desilo, ali je muzika otishla u qrac. Previse genericni rifovi, nemaju dushu ljudi i to je to. Edited May 14, 200718 yr by EldrichKnight
May 14, 200718 yr comment_1399713 Ma brate, to je tvoje misljenje... ja volim Trivium, ali ne trazim od svakog da ga voli... Nema razloga da te pljujem... osim ovako: PU PU PU PU!!!
May 14, 200718 yr comment_1399829 Pull HarderOn The Strings Of Your Martyr = Corporal Jigsore Quandary. Fina krađa, doduše i Carcass su digli rif iz Judas Be My Guide za This Mortal Coil. XD
May 14, 200718 yr comment_1399926 Mnogo smaraju. Kad bi lik manje urlao a vishe pevao bilo bi nesto MOZDA. Ustvari pre nego sto pocnete da me pljujete da dodam... na novijim albumima se to i desilo, ali je muzika otishla u qrac. Previse genericni rifovi, nemaju dushu ljudi i to je to. Zashto bih te pljuvao kad si se jadan izgubio i ne znash o chemu prichash. Kazhesh kako se na novijim albumima desilo da vishe peva nego shto urla, a to se desilo na NOVOM albumu, ne na NOVIJIM albumima. Odma' se vidi da nemash pojma. I fantastichni su, i rifovi i vokal, i sve. I nije muzika otishla u qrac. Preslushaj lepo novi album par puta i trebalo bi da promenish mishljenje. Osim ako nisi kompletni retard i ogranicheni old school jackass. No hard feelings
May 14, 200718 yr comment_1399952 Dobro na novom albumu je kompletirao trend pevanja a ne urlanja, ali mi se rifovski album ne chini interesantnim uopste. Mislim da je ustvari problem u tome sto je Trivium malcice prevazidjen, ili sam ja makar izashao iz tih muzickih voda, ali ko voli nek izvoli necu da vas diram
May 14, 200718 yr comment_1399974 Yeah. Ma interesantan je album, samo ga preslushaj par puta. Meni je mnogo gotivan
May 14, 200718 yr comment_1400056 Zashto bih te pljuvao kad si se jadan izgubio i ne znash o chemu prichash. Kazhesh kako se na novijim albumima desilo da vishe peva nego shto urla, a to se desilo na NOVOM albumu, ne na NOVIJIM albumima. Odma' se vidi da nemash pojma. I fantastichni su, i rifovi i vokal, i sve. I nije muzika otishla u qrac. Preslushaj lepo novi album par puta i trebalo bi da promenish mishljenje. Osim ako nisi kompletni retard i ogranicheni old school jackass. :) Koliko godina ti imas?
May 15, 200718 yr comment_1400250 16?! Mladjan neki Triviumovac... Trivium ima vise lepih melodija, nego mocnih riffova... Edited May 15, 200718 yr by Geozee
May 15, 200718 yr comment_1400367 Najbolji mi je zadnji album. Nisam ljubitelj tog "urlanja" iz ranijeg perioda. Dobri su mi riffovi i sve ali jebemu previse se dere taj deran mladjan Na zadnjem albumu nema tolikog deranja pa mi vishe prija.
May 15, 200718 yr comment_1400503 16?! Mladjan neki Triviumovac... Trivium ima vise lepih melodija, nego mocnih riffova... E taj fazon. To obozhavam. A kome su se to prodali. Samo su pocheli da kopiraju Metallicu [shto meni lichno uopshte ne smeta, chak obozhavam svaku jebenu pesmu sa novog albuma], ja tu ne vidim nikakvo prodavanje. A i dobro je shto su evoluirali u zvuku jer mislim da je umesto Crusade izashao metalcore album, da bi to bilo izlizano i dosadnjikavo. Ovako je super. Trivium fuckin' rules!