May 24, 200520 yr comment_806425 haha, klasicna muizika otprilike zavredjuje hvaljenje kakvo ti dajes pf-u.... a, Ima i prozivki da prosipas konvensnl vizdm, no to nema veze samnom....
May 24, 200520 yr comment_806427 nema veze s tobom? to je ono kao-nisam ja,zeka je... ili ti to stvarno...ne mogu da lupam glavu u ovako rane sate,a inache mi mozak radi sa zakasnjenjem(bitno da radi ) jel to pao neki pp ili..?
May 24, 200520 yr comment_806428 prozivka zapravo, a nije s moje strane, shto znaci onaj part 'de pise da nema veze samnom.... nista bitno samo opustenox2.... Edited May 24, 200520 yr by Blacksunray Verb Delikvent
May 24, 200520 yr comment_806429 prozivka zapravo, a nije s moje strane, shto znaci onaj part 'de pise da nema veze samnom.... nista bitno samo opustenox2.... of course da je opushteno...inache se prosto traumiram oko takvih stvari p.s. zaboravih u pp-u da dodam zagoreloj ...ccc,znaci onako ti meni...dooobrooo Za sve koji se slazu sa prozivkom...jbga volim da se proseravam povremeno,mozda ima malo sadizma u meni,pa moram da vas muchim,hehe
May 24, 200520 yr comment_806430 ma zagorela.... u potpisu stoji potvrda kada ti je taj kralj leP, ma dzouk....
May 24, 200520 yr comment_806595 skorpije-plavuse, zanimljiv vam je chat... mozda tu nesto i ispadne...
May 24, 200520 yr comment_806597 skorpije-plavuse, zanimljiv vam je chat... mozda tu nesto i ispadne... Hvala bogu što ja nisam plavuša...
May 24, 200520 yr comment_806603 hehe,mozda nisi spolja... Jao, da, vidiš, oduvek su mi prednja dva pramena bila svetlo plava... To plavuša izbija iz mene
May 24, 200520 yr comment_806610 Jao, da, vidiš, oduvek su mi prednja dva pramena bila svetlo plava... To plavuša izbija iz mene dokle god nisu roze,ok si...
May 24, 200520 yr comment_806613 dokle god nisu roze,ok si... Da...ima nade za mene.... But...on topic...savršenstvo - "Pachelbel - Canon"
May 24, 200520 yr comment_806811 Pa sad jebi ga, ima puno albuma i puno pesama koje ja mnogo jebeno volim i koje se meni licno mnogo dopadaju iako tehnicki gledano i nisu tako dobre. Pa, ako mi treba savrsen album onda je to definitivno Mensonov Antichrist Superstar, inace prvi metal/industrial/rock album koji sam ikad slusao i bukvalno album koji me je uveo u ceo metal, rock fazon. Jednostavno, SVAKA pesma na ovom albumu, od prve do poslednje, se savrseno uklapa u imidz, ceo fazon i poruku. Cak i da nema SAVRSENE tekstove, album bi bio cisto muzicki genijalan jer nikad, NIKAD nisam cuo NISTA slicno. Cak ni sam Menson nije mogao da ponovi tako nesto. A ostalih savrsenih, ali jednostavno ne TOLIKO savrsenih albuma ima puno: Lacuna Coil - Unleashed Memories Nightwish - Wishmaster Opeth - Blackwater Park A sto se tice kompozicija, pa ja se do jaja lozim na specificne i jako duge pesme. Recimo CoF-ov novi Nymphetamine Overdose mi je apsolutni vrh u kreativnosti, originalnosti, tekstualno i... ma kako god hocete! Suicide & Other Comforts, Her Ghost In The Fog i Swansong For A Raven od istog benda su mi takodje 100% perfektne pesme. O starijim radovima da ne pricam. A ovako savrsene pesme su mi: Nightwish - Ghost Love Score i Slaying the Dreamer Opeth - Bleak Lacuna Coil - To Myself I Turned Sisters of Mercy - Temple of Love, More, Lucretia My Reflection Slayer - Raining Blood Vlado Giorgiev - Andjele Emperor - The Eruption, In The Worldless Chamber, Beyond The Great Vast Forest i jos dosta njih, kod Black Metala je mnogo lakse naci savrsene pesme Sta ja znam... ima ih puno.
May 24, 200520 yr comment_806890 ako je samo 2 onda: Metallica - Master of Puppets Metallica - Fade to Black ali ima josh njih koje smatranim savrshenstvom: GNR - November Rain Pantera - Cemetary Gates Iron Maiden - Hallowed Be Thy Name Iced Earth - Melancholy Pink Floyd - Shine On You Crazy Diamond itd. Edited May 24, 200520 yr by Maiden_Hell
May 26, 200520 yr comment_808228 skorpije-plavuse, zanimljiv vam je chat... mozda tu nesto i ispadne... nisam dovoljno 'plavusa' za to.... .|.
June 2, 200520 yr comment_815385 Iron Maiden - 2 Minutes To Midnight Iron Maiden - Flash Of The Blade Iron Maiden - Only The Good Die Young (ovo bih stavila na prvo mesto da mi 2 MTM nije najomiljenija pesma) Illnath - Behind The Mirrors Agathodaimon - Tristetea Vehementa Agathodaimon - Ribbons/ Requiem Agathodaimon - When She Is Mute Children Of Bodom - Mask Of Sanity Kamelot - Forever (iako ih ne volim, text je sjajan!) Venom - Poison (takodje zbog texta ) ... ali premca nema (sem, naravno, IM) pesma Gene Pitneya koju je, zajedno sa njim, '87e obradio Mark Almond (iz Soft Cella) - Something's Gotten Hold Of My Heart - apsolutno savrsenstvo! Edited June 2, 200520 yr by Lady in Black
June 3, 200520 yr comment_816167 Savrsenstvo - Air, Sarabande (Johan Sebastijan Bah) , i naravno: Voodo curse (Mortician)
June 4, 200520 yr comment_816542 Scavenger of human sorrow-savrsenstvo u svakom pogledu,i tehnicki i idejno,zaista originalno,i produkcija jebe kevu,a sto je najvaznije pesma ima emociju,ma sve je...
June 4, 200520 yr comment_816680 Scavenger of human sorrow-savrsenstvo u svakom pogledu,i tehnicki i idejno,zaista originalno,i produkcija jebe kevu,a sto je najvaznije pesma ima emociju,ma sve je... Pocetak SOHS je nenadjebiv. Da dodam jos i Cause of death - Obituary.
June 10, 200520 yr comment_822719 ako je samo 2 onda: Metallica - Master of Puppets Metallica - Fade to Black Slazem se I moram da dodam jos od Metallice - For Whom The Bell Tolls
June 11, 200520 yr comment_822884 mogla bi napisat listu od 30 stvari sada, no vrijeme je za spavanje i poprilicno je kasno stvar koju bi svakako izdvojila kao jednu od meni najemocionalnijih i najsavrsenijih je Anathema - One last goodbye. definitivno svaki put zaplacem
November 2, 200519 yr comment_944249 Judas Priest - A Touch Of Evil.........cisto savrsenstvo(kao uostalom i ceo Painkiller album)