October 27, 200321 yr comment_299484 I ja sam mislila da imas ali prvo ne volis The Darkness , sad ni Glitter - Nesto :ne: tu ne valja
October 27, 200321 yr comment_299508 8O 8O 8O Ja nisam rekla nishta toliko protiv Darkness, samo chekam da napalim Milosha da kupi album pa da vidim kakvi su zaista A Glitter... pa ne znam pesma mi je nekako tehno.. mislim na remix.. zar ne?
October 27, 200321 yr comment_299528 Dobijas od mene rezanac The Darkness na poklon cim moja bolja polovina popravi komp . Ajde, nema veze sto ti se Glittr remix ne svidja- PEACE? 8)
October 27, 200321 yr comment_299537 Posto smo sada u miru mozemo da sklopimo pakt o napadanju gluvog Vuka
October 28, 200321 yr Author comment_300116 Dobijas od mene rezanac The Darkness na poklon cim moja bolja polovina popravi komp . Ajde, nema veze sto ti se Glittr remix ne svidja- PEACE? 8) Ceo "Generation Swine" je smece...cak je i "New tattoo" naspram njega fenomenalan...a Glitter je samo jos jedna u nizu bespotrebnog smeca.Eh,kad se samo setim Dr.Feelgood i Shout at the devil,i onda cujemo ovo smece sa "Generation swine"...dodje mi da placem od muke.
October 28, 200321 yr comment_300121 Pokusavam da iskopam barem neku svetlu tacku na Generation Swine, a da je sranje- sranje je do bola
October 28, 200321 yr comment_300179 I dalje mislim da je Afraid odlicna pesma, ali skroz razumem da se ne moze svidjati standardnom fanu Motley-a. Pokusavam da iskopam barem neku svetlu tacku na Generation Swine Najsvetlija tacka je onaj klinac koji se na kraju prve stvari dere : "Destruction!!!"... Smejao sam se do suza, kad sam prvi put pustio album jedno 10-15 puta sam samo vracao na kraj te pesme, super zvuci dete...
October 28, 200321 yr comment_300366 Dobijas od mene rezanac The Darkness na poklon cim moja bolja polovina popravi komp . Ajde, nema veze sto ti se Glittr remix ne svidja- PEACE? 8) Ceo "Generation Swine" je smece...cak je i "New tattoo" naspram njega fenomenalan...a Glitter je samo jos jedna u nizu bespotrebnog smeca.Eh,kad se samo setim Dr.Feelgood i Shout at the devil,i onda cujemo ovo smece sa "Generation swine"...dodje mi da placem od muke. "New Tattoo" je super album
October 28, 200321 yr comment_300379 Pazi ne secjam se kada je taj album izashao **ako mene pamcjenje sluzi 2000.?** ja sam tada prvi put cula Motley C. ja mislim da je bila bash pesma "Hell On High Heels" ii do jaja mi se svidela a: a: ... shto znaci da nije bilo tog albuma ne bih pocela da slusam MC.... iz tog razloga ga naravno obozavam
October 28, 200321 yr comment_300810 Ja sam bila OGORCENA kad je New Tattoo izasao. Sad sam se jos i navikla :|
October 29, 200321 yr comment_300833 Volim South Park više nego 'ljeba da jedem, ali ovo je tema o... Mislim stvarno. Ženo ne spamuj! Nego, jesi slušala kako su Fozzy obradili 'Live Wire'? A pitanje je i za ostale, kad stignu...
November 8, 200321 yr comment_310283 Šta je reći, niko nije slušao 'Live Wire' u Fozzy izvođenju?! Pa, mogu vam reći da ta stvar mlogo bolje zvuči sa muškim vokalom...
November 9, 200321 yr comment_310458 8O kakav avatar Ne, ja to nisam slusala, cak ne znam ni o cemu je rec :ne:
January 6, 200421 yr comment_352943 Jel neko pomenu onaj LP iz 93 sa John Corabi-jem na vokalu. Meni je strashno dobar. moje mishljenje je da John ima bolji glas nego Vince ali fanovi ga nisu prihvatili,ista situacija kao kod Priest-a Da chujem...