Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

dakle, svirka 24.12. je potvrdjena u organizaciji nas icon_smile.gif salimo se mada i ne!!! dakle dodjite ... sviraju jos barok atp watchout paprichice underdeath rattlehead black cloud!!!

dodjite!!! pivopije.gif

Sa tobom imam neshto da raspravim da znash........ violent.gificon_razz.gif

• Replies 1.6k
  • Views 115k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

momci, skroz mi je bedak sto nisam dosao veceras na rodjendansku svirku! nadam se da je bilo ljudi i da ste se dobro proveli! nikako nisam mogao da dodjem, i stvarno mi je zao... icon_sad.gif

pozdravljam vas! vidimo se u subotu, ako ne i ranije! pivopije.gif

Ali sam zato ja bila i super se provela! icon_rockdevil.gif

momci, skroz mi je bedak sto nisam dosao veceras na rodjendansku svirku! nadam se da je bilo ljudi i da ste se dobro proveli! nikako nisam mogao da dodjem, i stvarno mi je zao... icon_sad.gif

pozdravljam vas! vidimo se u subotu, ako ne i ranije! pivopije.gif

a dobro jebi ga,bash bi mi bilo drago da ste banuli bar na parche torte ali ako niste mogli nema veze....vishe za nas.....

a, znaci nije bio niko od mojih? e, bas bedak... znam da djiga nije mogao, ali sam mislio da je mozda perke bio... e, bas sranje... stvarno mi je glupo... jebi ga... izvinite! icon_sad.gif

makso znas vec da ja nisam mogla da dodjem... tu noc sam crtala do pola 6 ujutro. i u subotu isto. i jedva sam stigla. tako da nije bilo sanse...

a pricala mi je dunja kako je bilo icon_rockdevil.gif

Ma opushteno ljudi......bitje dvd za sve koji nisu bili......trebalo bih danas sutra da idem da montiram materijal....

slike sa proslave rodjendana papprichica se mogu naci na siteu : www.ljute-papprichice.co.sr ...Ubacena je jedna kolicina bice ih kasnije jos .... icon_rockdevil.gif

vi mora da ste se onako posteno ozdrali posle svirke icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

pogledaj poslednje slike sa rodjendana i sve ce ti biti jasno! laugh.giflaugh.gif

O,da,videla sam icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif ...Sada ce svi kolektivno na jednu dijeticu icon_da.gif ...

btw,sta je bilo za NG sto ste trebali da svirate?Propalo?

Nije moglo ove godine opet smo se kasno javili , i duga prica...Sledece god...Jedva cekam, i beer fest ponovo.... icon_rockdevil.gifpivopije.gif

Papprichice sviraju 24.12. u domu omladine na humanitarnom koncertu, i 30.12. na hitu godine u SKC..

Vidimo se icon_rockdevil.gifpivopije.gif

ne izostavi i deo sa mnom ljudi meni je stvarno glas otishno u 3 lepe mislim nemam ga faktichki icon_mrgreen.gif

e ti i maks me jedini podrzavati onaj skot pera me tako ispljuvo dodushe u zajebanciji al nema veza bilo je do jaja i to je jedino bitno!!!!

bilo je do jaja i to je jedino bitno!!!!

uze mi rec iz usta! laugh.gif samo da je bilo vise publike...

verujem da ste bili odlicni (nisam vas cula do kraja) samo vas molim bez onakvih guest starova ubuduce kao na prvoj pesmi...

jedva cekam 30.! icon_wink.gif

ne zelim vise da komentarisem bendove poput vas, posto vi dobro znate sta ja mislim o vama, i nema potrebe da vas hvalim stalno zato sto ste vi do jaja, odsvirali to dobro ili ne, uvek ste pozitivni i to je najbitnije! posto vidim i da ste postali shljokare, racunajte da cu da cirkam sa vama 30., posto ja sviram u STRAIGHT EDGE BAND-u! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

POZDRAV, LJUDOVI! icon_wink.gif

user posted image

znaci u petak pada mnogo alkos.gifalkos.gifalkos.gif mene ova subota dotukla sto se tice toga!!! ali nebitno, morace ce opet icon_smile.gif

jedva cekam da vas cujem 30og, nisam citavu vecnost...

verujem da ste bili odlicni (nisam vas cula do kraja) samo vas molim bez onakvih guest starova ubuduce kao na prvoj pesmi...

hahhahhhhhahhahhhah

E vala bas!!! pivopije.gif