Jump to content

In Flames


Recommended Posts

o da, ima.

ni biohazard ni madball/agnostic front se nikada nisu deklarisali kao metalcore, cak je freddy cricien imao par pogrdnih izjava o metalcima uopshte, a samim tim i metalom. hardcore a kao sub zanr crossover thrash koji ima vishe dodirnih tachaka sa punkom nego sa thrash metalom a thrash metal je dalekoooooooooooooo od metalcore-a.

 

yw za prosvijetljenje. :pivopije:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Najnaovije glasine kruze da su pantera, metallica,motorhead i megadeth postali metalcore... doduse retro-aktivno... ne znam da li je verovati :ph34r:

 

salu na stranu biohazard nije metalcore da jebe oca... nema sanse. a ni machine head ucini mi se da je neko pomenuo gore u tom kontextu...ako nije izvin'te

Share this post


Link to post
Share on other sites

jebote nisam 1 dan na forumu i vidi šta se dešava, još malo će počet govorit da se bend uopće ne zove In Flames :bigblue:

moralo je bit utjecaja iz nekog metala ili neke druge muzike da bi nastao određeni pravac u metalu, što ne znači da taj bend svira isti žanr kao bend koji je imao uticaja na njih, da li se to pokušava reć u ovih par stranica?!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Slusam metal 10 godina i nemam pojma sta je to metalcore i nije me sramota.

 

Na wikipedii ima definicija ali ocigledno treba da je covek akademski obrazovan muzicar pa da je razume i po njoj razvrsta muziku po zanrovima.

 

Ipak, dugo vec sam na forumima i poznajem tu rec(metalcore) kao i nu samo u pezurativnom smislu i kao sto vidim vecina IF fanova (mozda sa pravom, ne znam) je uvredjeno sto se IF nalazi u ovom podforumu.

 

Ono sto moram napomenuti je da IF cak i na gore pomenutom sajtu spadaju u melodic death metal, pa ako neko misli da su skrenuli u metalcore to ne znaci da isto retroaktivno vazi na veci deo njihove karijere.

 

Mislim da je glupo, sramotno i totalno ne shvatljivo da ste ovde prebacili IF jer je to (jedan od) najveci, najpopularniji, najbolji melodic death (ajde..po nekima bio, po meni jos uvek) ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...