Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

ma nema tu ko koga vodi, put do novog sada nije dugacak, te moze da ide ko hoce... slobodno mozes sa nama! icon_da.gif

Je l`? icon_mrgreen.gif A ja mislila frka je jer znam da ranije nisu u nekoj situaciji Bibi i Dea mogle da idu....

Jao, coolisha! Onda idem! icon_mrgreen.gificon_biggrin.gifpivopije.gif

• Replies 674
  • Views 52.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Naravnoda imamo probe, evo bas danas imamo jednu ako oces da dodjes javi se pocinje u 8... Inace radi se punom parom ne bi li nadoknadili svo ovo vreme dzabalebarenja i menjanja postava, posto svirka u svilajncu nije bila najsrecnija...

Inace oko Steve izjasnio se da mu iced earth vise ne predstavlja izazov i da mu je pomalo dosadno da to svira, tako da smo i dalje do jaja ortaci, samo ne sviramo vise zajedno bolje i za nas i za njega, jer bi sve ostalo dovelo do beskrajnog napusavanja zivi bili pivopije.gif

Naravnoda imamo probe, evo bas danas imamo jednu ako oces da dodjes javi se pocinje u 8... Inace radi se punom parom ne bi li nadoknadili svo ovo vreme dzabalebarenja i menjanja postava, posto svirka u svilajncu nije bila najsrecnija...

Inace oko Steve izjasnio se da mu iced earth vise ne predstavlja izazov i da mu je pomalo dosadno da to svira, tako da smo i dalje do jaja ortaci, samo ne sviramo vise zajedno bolje i za nas i za njega, jer bi sve ostalo dovelo do beskrajnog napusavanja zivi bili pivopije.gif

Mozda sledece nedelje svratim... icon_da.gif Ne smem ove-previshe su vam svezi utisci sa Vai-a, pa cete ti i Darko da me ubijete komentarima... icon_smile.gificon_razz.gif

I shta i gde sad radi Steva? Mislim na bendove, ne na shljaku... icon_smile.gif

Znaci Cewo ATP fura punom parom opet pivopije.gif

Kad ce neka svirka u BG>

Ma Vai neka svetla neki laseri epilepsiju da dobijes, Steva svira tamo sa dorkinom stalno menjaju ime benda nemogu sad da se setim sta je doskora su svirali death tribute, a za svirku ko zna kad ce da bude ne verujem da ce biti nesto do kraja godine ali videcemo... pivopije.gif

• 4 weeks later...

Dakle sledeca svirka 24.12 u domu omladine, humanitarni koncert, dodjite u sto vecem broju i pomozimo Marku Teodorovicu da dobije novo srce

veche humanosti i brzine

delicemo binu duke

volim te :*

bicemo tud a slemujemo cewo icon_da.gif

veche humanosti i brzine

delicemo binu duke

U kom bendu si sad ti?

Ko josh nastupa od bendova?

Dolazim, taman da chujem tu vashu (ATP) novu postavu...

Bice ukupno 7 bendova, sutra ce valjda biti tema o tome, jer zapravo napamet ni neznam koji sve bendovi nastupaju...

Inace trebali bi da sviramo 30.12 na hitu godine, pa tako da nadam se da se i tamo vidimo zivi bili pivopije.gif

dakle, svirka 24.12. je potvrdjena u organizaciji nas icon_smile.gif salimo se mada i ne!!! dakle dodjite ...sviraju rattlehead barok atp watchout paprichice underdeath black cloud!!!

dodjite!!! pivopije.gif

Edited by moni-zvonchica

Slazem se sa Wild Rose da treba docji i videti novu postavu ( icon_cry.gif ) !

A sto se tice 30-og, biwo bi wepo da svirate!

dolazi se, i 24. i 30.

kaze Tihi, taman da vidi cewin slem icon_smile.gif

vuchko car jea super se uklopio u postavu sad imaju 2 chupavca bili ste super ja sam se tako gubila i sada me tako boli vrat i te fore biggrin.gif

Odlicni ste bili veceras, ljudi! Mnogo bolji scenski nastup nego pre i dobar zvuk...

icon_rockdevil.gif

Odlicni ste bili veceras, ljudi! Mnogo bolji scenski nastup nego pre i dobar zvuk...

icon_rockdevil.gif

kolega je rekao! icon_wink.gif

Hvala drugari na kritikama biggrin.gif , u globalu sam zadovoljan svirkom, naravno bilo je dosta ispada, posebno iced earth koji smo poispadali ko svinje, ali jebiga sta sad bice bolje drugi put icon_mrgreen.gif , s obzirom da nismo imali tonsku zvuk je bio odlican i tako... Inace sviramo na hitu godine vidimo se tamo pivopije.gif

Sta znam,meni je uvek veselo na vasim svirkama.... Pocinjem da se navikavam da

Steva vise ne svira,pogotovo sad kad sam videla ono malo slatko stvorenje koje je doslo na njegovo mesto!