January 13, 200619 yr comment_994071 Ne postoji dobar metal text na srpskom. Srpski nije za metal. Kraj price. Sto se pre svi dozovu pameti, to bolje. Немој да сереш, зашто српски не би био добар за метал текстове? Као добро је на енглеском, а срање је на српском?!
January 13, 200619 yr comment_994333 Bombarder recimo, a od novijeg svakako U kori tame od Tales-a. Vrh tekst, atmosferu stvara samo tako
January 13, 200619 yr comment_994379 Treba ih staviti u gaseni krec icon_smile.gif Verujes u boga,umires od toga jebao te andjeo gebrijel kad telo ti umre kopaju ti grob tad dusa ti postaje rob... Grob Bez dna...
January 13, 200619 yr comment_994896 Немој да сереш, зашто српски не би био добар за метал текстове? Као добро је на енглеском, а срање је на српском?! Da, sranje je na srpskom. Srpski nema dovoljno kredibiliteta za tako nesto. Radi se o navici. Kao sto bi metal na poljskom isto tako zvucao k'o kurac...svaka cast srpskom druze, i cinjenici da ti pises na cirilici, ne kazem ja nista, ali prosto zvuci k'o kurac...i mojne se uzbudjujes. Ne valja to za ten ponekad...
January 14, 200619 yr comment_995551 Da, sranje je na srpskom. Srpski nema dovoljno kredibiliteta za tako nesto. Radi se o navici. Kao sto bi metal na poljskom isto tako zvucao k'o kurac...svaka cast srpskom druze, i cinjenici da ti pises na cirilici, ne kazem ja nista, ali prosto zvuci k'o kurac...i mojne se uzbudjujes. Ne valja to za ten ponekad... Што се тиче метала на пољском, мени звучи одлично (нпр. неке Behemoth-ове старе песме на пољском звуче фантастично), баш као и на осталим словенским језицима (чешки, руски, српски...). Као што си и сам рекао, ствар је навике. Ти си можда навикао да слушаш метал на енглеском. Мени Бомбардер и The Stone који имају текстове на српском звуче много боље од неких (да не кажем већине) бендова на енглеском.
January 14, 200619 yr comment_995555 Zaista ne mislim da postoji neki dobar metal tekst na srpskom! Prosto nije to to,...najbolji su mi tekstovi na nemackom,pa onda engleski,...a sve ostalo,...hmpf.
January 14, 200619 yr comment_995654 @NorthWind ma zajebi to! @glasnik E sad si mi rekao...odo' da se proserem...tako mi i treba kad se mesam u one tr00 metal rasprave...
January 16, 200619 yr comment_998328 Ma najbolji je tekst Zaklane Celjadi-DROBICU TI KICHMU DROBICU TI KICMU DROBILICOM ZA KICMU
January 18, 200619 yr comment_1000161 Verujes u boga,umires od toga jebao te andjeo gebrijel kad telo ti umre kopaju ti grob tad dusa ti postaje rob... Grob Bez dna... Alal ti cufta care!!! To ja htedoh napisati ali nisam bio dovoljno brz izgleda A pored Heller-a obratite paznju i na tekstove osmog putnika 2!!!!
January 18, 200619 yr comment_1000356 Dobro se neko setio Osmog Putnika II , ti likovi su totalni kreteni, samo sto su oni u sustini HC i manje vise se sprdaju sa metalom, narocito na prvom albumu. Po meni su najjaci tekstovi : The Stone : Za KOrak paklu blize, Bogovi od srebra, Zakon Velesa, Neke rane krvare vecno... Alogia - Tonem u san...
January 18, 200619 yr comment_1000836 Da se razumemo,metal tekstovi su cas kukumavcenje i cas kurcenje,tako da dobri metal tekstovi u stvari ne postoje. Oni ne mogu zvucati dobro ni zrelo ni na srpskom,engleskom,svedskom,kineskom,eskimskom... citajte vise,citajte manje fantastiku
January 18, 200619 yr comment_1000926 Ma nije to lose kao sto izgleda Edited January 18, 200619 yr by TheLordXXX
January 19, 200619 yr comment_1001953 Dobro se neko setio Osmog Putnika II , ti likovi su totalni kreteni, samo sto su oni u sustini HC i manje vise se sprdaju sa metalom, narocito na prvom albumu. Po meni su najjaci tekstovi : The Stone : Za KOrak paklu blize, Bogovi od srebra, Zakon Velesa, Neke rane krvare vecno... Alogia - Tonem u san... Za korak paklu blize je prepev od Bodlera
January 19, 200619 yr comment_1002310 Svaki Alogijin tekst ima veze i poente... Divlje jagode-sama si Invazija-Veceras Gordi-Ona i ja(tekst je glup,ali pali masu ) pozdrav
January 20, 200619 yr comment_1002761 Коју то поенту имају текстови Алогије? Sve je metaforicno i bazira se na istinitoj prici...kada sam pitao Mikicu Brankovica,sta mu znaci pesma Bajka(sve neke kraljice,magovi),on mi je rekao:da je to u stvari prica o tome kako se razne devojke ceo zivot cuvaju za nekog dobrog princa na belom konju i da na kraju ih unisti neka budala,zapravo pesma o ne srecnim ljubavima...prochitaj tekst...i u njhovim tekstovima,nema ne istine i lazi...sve je bazirano na stavu i na istini...
January 20, 200619 yr comment_1002981 Moze biti da je tako Putnice, ali ja misl;im da je pre do toga da oni pisu textove po uzoru na Rhapsody i strani power Metal, samo to to cine na srpskom