October 30, 200717 yr comment_1523297 Opet ja sa svojim glupim pitanjima-Mordor se nalazi gde? Mordor je u Čumićevom sokačetu. To je između Terazija i Doma omladine.
October 30, 200717 yr comment_1523314 A ja sam mislio da ti živiš u Beogradu Pa zhivim! Mordor je u Čumićevom sokačetu. To je između Terazija i Doma omladine. E hvala!
October 31, 200717 yr comment_1523724 Daj molim vas neka neko prekopira datume i stavi sve ovde ja sam u skolskoj biblioteci i nemogu da odem na sajt.
October 31, 200717 yr comment_1523730 Izvolte! February Fri 1st - Mumbai, India - Bandra Kurla Complex Mon 4th - Perth, Australia - Burswood Dome Wed 6th - Melbourne, Australia - Rod Laver Arena Thu 7th - Melbourne, Australia - Rod Laver Arena Sat 9th - Sydney, Australia - Acer Arena Sun 10th - Sydney, Australia - Acer Arena Tue 12th - Brisbane, Australia - Entertainment Centre Fri 15th - Yokohama, Japan - Pacifico Yokohama Sat 16th - Tokyo, Japan - Messe Tue 19th - Los Angeles, USA -The Forum Thu 21st - Guadalajara, Mexico - Auditoria Telmex Fri 22nd - Monterrey, Mexico - Arena Monterrey Sun 24th - Mexico City, Mexico - Sports Palace Tue 26th - San Jose, Costa Rica - Saprisa Stadium Thu 28th - Bogota, Columbia - Simon Bolivar Park March Sun 2nd - Sao Paulo, Brazil - Skol Arena Anhembi Wed 5th - Porto Allegre, Brazil - Gigantinho Fri 7th - Buenos Aires, Argentina - Ferrofcarril Oeste Stadium Sun 9th - Santiago, Chile - Pista Atletica Wed 12th - Puerto Rico - San Juan Coliseo Fri 14th - New Jersey, USA - Izod Arena Sun 16th - Toronto, Canada - Air Canada Centre
October 31, 200717 yr comment_1523738 Aaaaaaaaaa koj ce jebni kurac u Cileu i Maksiku sa onim retardima Meksikancima kojima je Judas Priest underground.Ne mogu jebeno da verujem koji klosarski datumi.I od Amerika samo jebeni New York a prosle godine su svirali u jebenom New Yorku.Znaci znas kad ce d a dodju kod nas u Bg.Jebeno nikaaaaad.Picka im materina da im jebem po sred picke. p.s - hvala na datumima
October 31, 200717 yr comment_1523751 Aaaaaaaaaa koj ce jebni kurac u Cileu i Maksiku sa onim retardima Meksikancima kojima je Judas Priest underground.Ne mogu jebeno da verujem koji klosarski datumi.I od Amerika samo jebeni New York a prosle godine su svirali u jebenom New Yorku.Znaci znas kad ce d a dodju kod nas u Bg.Jebeno nikaaaaad.Picka im materina da im jebem po sred picke. p.s - hvala na datumima ceo 2nd leg ti je po severnoj ameriki
October 31, 200717 yr comment_1523853 Nema covek sta da baksuzira, nece doci kod nas to je previse ocigledno (nadam se da se varam). Jedino mi je nada da ce doci negde blizu, u Hrvatsku ili Sloveniju, ako dodju anda moram ici...
October 31, 200717 yr comment_1523861 Nema covek sta da baksuzira, nece doci kod nas to je previse ocigledno (nadam se da se varam). Jedino mi je nada da ce doci negde blizu, u Hrvatsku ili Sloveniju, ako dodju anda moram ici... Pa sačekaj da objave Evropske datume
October 31, 200717 yr comment_1523982 Heheh zhivish u Beogradu a ne znas gde je Mordor. heh pa ne moram ja sve da znam! Opet Indija! A u Indiji su bili kad i kod nas... I sta sad? 'ocu da se nacrtaju u Beogradu sledece godine! IMO
October 31, 200717 yr comment_1524041 heh pa ne moram ja sve da znam! Opet Indija! A u Indiji su bili kad i kod nas... I sta sad? 'ocu da se nacrtaju u Beogradu sledece godine! IMO Eh, puste zelje i mladalacki snovi.
November 1, 200717 yr comment_1524192 Reko mu Dickinson jutros na dorucku. Jeste jbt. kako znash? Jel ti to on prichao da smo doruchkovali zajedno ?
November 1, 200717 yr comment_1524293 Bez toga ne pocinju jutro ni ja... dodushe meni treba jedan chaj, kafa, kola i red bul da bih se podigao izjutra na noge,... chaj definitvno NEMA dovoljno kofeina, al je ukusan Edited November 1, 200717 yr by The Trooper
November 3, 200717 yr comment_1525460 Nema covek sta da baksuzira, nece doci kod nas to je previse ocigledno (nadam se da se varam). Jedino mi je nada da ce doci negde blizu, u Hrvatsku ili Sloveniju, ako dodju anda moram ici... Moram i ja, jer nisam bila u martu na koncertu :udri: :udri: