Posted March 16, 200223 yr comment_36512 Da li ste chuli ovaj fenomenalan nemachki bend? Imam 1 album... Pesme su uglavnom na nemachkom, mada ima i 2 na norveskom (ili je svedski, j-ebemliga)... Obradili su i This Corrosion od sistersa Neki su Gothic Metal/ Gothic Rock ne mogu tachno da ih pozicioniram. KArakteristichno za njihovu miuziku je neki instrument (vergl?) koji se provlachi kroz sve pesme:) Anywayz -- PREPORUCUJEM !
March 16, 200223 yr Author comment_36532 Da dodam, imaju malo weird merchandise na sajtu. www.inextremo.de Pehari, Adventure Bag, Leather Armbands... cool :-)
March 16, 200223 yr comment_36541 Oni su valjda neki folk/goth na nemacki nacin Imam jedan album od njih "Die Wackt Toten" i sasvim je OK. Za one koji ih nisu slusali za pocetak preporucujem pesmu "maria virgin".
March 16, 200223 yr comment_36550 pa sve sto sam od njih cuo je ta "maria virgin" koju imam na kompilaciji "twilight of the gods"... meni to vuce na neko furanje srednjovekovnog, germansko-nordijskog fazona...
March 16, 200223 yr comment_36571 Odlicni su, odusevila sam se pri prvom slusanju:D Prvo sam cula Ai Vis Lo Lop....fantasticno
March 17, 200223 yr comment_36826 Cula sam dve njihove stvari: Vollmond i jos neku sa kompilacije Mystica Mysteria... nisu nista posebno. Svidja mi se sto pevaju na nemackom, ali makar sudeci po ovim pesmama, nije mi jasno sto li ih svrstavaju u neki srednjovekovni fazon...
March 18, 200223 yr Author comment_36878 Preslushajte bar 1 album pa onda kritikujte Inache onaj instrument su gajde a ne vergl... Chudno su zvuchale u jednoj pesmi pa sam se ja istripovao
September 1, 200222 yr comment_88653 Prva 2 albuma imaju interesantnih momenata. Novi nisam cuo. Muzika je jako jednostavna, ali ima dobar smek. Gledao sam koncert na jednom od nemackih kanala i jako su mnogo falsirali. Preslusajte... Osvezavajuce!
September 2, 200222 yr comment_88853 Koliko god da ih slusam, i dalje mi zvuce prilicno bezveze - mnogo forsiraju taj metal prizvuk... od bendova slicnog zvuka, Tanzwut mi se mnogo vise svidjaju.
December 26, 200222 yr comment_133670 mogla bi mal oda se obnovi ova tema... u pitanju je odlichan bend... folk metal kako li se vec svrstavaju... imaju neki chudan instrument... kao zurke ili gajde...
December 29, 200222 yr comment_134775 Tanzwut? Oni imaju onaj ludi Mad Max izgled, ili tako vec nesto? Interesantan band
May 25, 200322 yr comment_212462 Nisam cuo za ovaj bend! :? Ali vi poznavaoci, dajte preporuke, uvek sam za nova 'saznanja'...
May 25, 200322 yr comment_212581 Mislim da je ovaj bend ipak pre svega *metal* i kao takvom mu nije mesto na ovom ne-metal forumu...
September 13, 200321 yr comment_268733 Zanimljivo nisam pisao na ovoj temi :? Sve u svemu originalan bend nema sta. Imam samo "Verehrt und Angespien" i odlican je album a koliko provaljujem to im je i jedini dobar album. Ovaj novi je shit totalni :ne: Za This Corosion ih proklinjem jel sam ja oduvek hteo da obradim tu pesmu... ma ko ih **** uradicju ja to jednog dana i bolje nego sto su oni (ustvari cak mi se ni ne svidja kako su obradili, bolje zvuci original). Ako vam se svidja ovaj trip muzike pod OBAVEZNO pronadjite i poslusajte bend Schandmaul, takodje nemci... mnogo dobro, meni je cak bolje i od samog In Extrema a:
September 13, 200321 yr comment_268794 Obradili This Corrosion? OBRADILI THIS CORROSION?! HERETICS! Zar vise nista nije sveto? Mislim stvarno... :x
September 13, 200321 yr comment_268824 In Extremo su jedan simpaticni metal-folk band koji ima jednu vanvremensku pesmu " Ai Vis Lo Lop " i ostale prilicno originalne ali ne bogznakako kvalitetne stvari.Ne spadaju u prvu ligu meni omiljenih grupa ali mogu da ih poslusam s vremena na vreme ,svakako ! inace ,diskografija im je sledeca : 1.In Extremo 1997 2.Gold 1997 3.Hameln 1998 4.Die verrueckten sind in der stadt 1998 5.Weckt die toten ! 1998 6.Verehrt und angenspien 1999 + novi album koji nemam i nisam cuo ,sve ostalo je izaslo na ruskom mp3-ju uradjenom jos 2001 godine .
December 5, 200321 yr comment_329427 Eh , malo mi se popravilo mishljenje o njima posle preslushavanja Weckt die Toten.......ipak , poshto znam kako zvuche oni tradicionali koje obradjuju ( a njih nije mali broj) pomalo sam razocharana u njihovu interpretaciju istih .( da samo chujete Mundus est jocundum od Ataraxie i uporedite je sa Totus floreo od ovih). Nachin na koji su nakelemili gitare na te srednjevekovne melodije mi se ne svidja previshe , bilo bi dovoljno da su s vremena na vreme drmnuli koji akord s distorzijom kao shto to recimo rade Theatre i bilo bi OK.Drugo , glas onog ortaka je neobichno ruzan ....Pored svega ovoga , drago mi je shto negde mogu chuti strare germanske melodije pa makar i u ovom obliku.....
December 5, 200321 yr comment_329728 Odlican bend. Azza je pomenuo Schmandaul koji je pravi medieval-folk metal bend i obavezno ga treba poslusati. Od slicnih bendova ovom postoji i nemacki Subway To Sally koji gotive i malo elektronike from time to time.
July 24, 200421 yr comment_514732 Imam album Weckt Die Toten!(prevod:budite mrtve!) i jednu pjesmu sa neke kompilacije,zove se se Erdbeermund(bukvalno prevedeno jagodja usta ) Album je sasvim pristojan.Ima strasnih momenata.Uvodna Ai vis lo lop je fenomenalna kao i jos neke.Jedino me nervira sto se ponavljaju.Gitara je na svim pjesmama skoro identicna.Isti ritam i melodija.Folk ih vadi iz mora slicnih.Fino su uklopili metal i folk.Mozda su ostali albumi bolji.nabavicemo...