February 9, 201015 yr comment_2145204 da,moze se tako reci. ali je za nijansu illusion tekstualno jaci...
February 11, 201015 yr comment_2146412 Po meni World Painted Blood je popitchci! PsychopathyRed I World Painted Blood su klasika i jebu kevu!! Zanimljiv omot za singl:
February 11, 201015 yr comment_2146414 Odlicna je ideja. Samo americkim retardima verovatno nista nece biti jasno.
February 11, 201015 yr comment_2146451 Ma njima je bitno da je ćirilica, nema veze da li reči znače nešto same po sebi. Interesantan omot, da, bilo bi lepo da je i Slayer na ćirilici.
February 14, 201015 yr comment_2147640 Slayer zakon moj omiljeni bend najbolji albumi su mi:Show No Mercy,Hell Awaits,Reign in Blood,South of Heaven i Seasons in the Abyss.ovaj novi album jebe kevu pogotovo stvar World Painted Blood
February 14, 201015 yr comment_2147655 Ma njima je bitno da je ćirilica, nema veze da li reči znače nešto same po sebi. Interesantan omot, da, bilo bi lepo da je i Slayer na ćirilici. Ali , ali... "убизатель" :haha:
February 14, 201015 yr comment_2147853 Poceli smo da se razmecemo novostecenim znanjem rusko-ukrajinskog
February 14, 201015 yr comment_2147882 At Dawn They Sleep mi je omiljena njihova pesma... Albumi Hell Awaits i South of Heaven.
February 14, 201015 yr comment_2147941 ...Nocturnal spectre hide them from the light... Edited February 14, 201015 yr by lemmy sixx
February 14, 201015 yr comment_2147974 Poceli smo da se razmecemo novostecenim znanjem rusko-ukrajinskog Da si ti meni živ i zdrav nije to novostečeno znanje Samo se bahatim sa ruskom tastaturom, naučila sam gde su tri slova koja mi najčešće trebaju
February 18, 201015 yr comment_2150191 Upravo potvrdili Grčku, a i Rumunija im je na sajtu, samo Bugarske još nema. http://gr.sonispherefestivals.com/ Ova Grčka je sad jako interesantna jer su Slayer, Metallica i Megadeth ovde u opciji, kao i u Češkoj.
February 19, 201015 yr comment_2150305 Vrlo zanimljivo, posto je to jun, planiram da se spustim i do mora par dana, taman mi to bude godisnji...planirao sam Bugarsku ali moze i Grcka, nije problem...
February 27, 201015 yr comment_2153903 Slusam ceo WPB posle malo manje od mesec dana.Ovo je jebena genijalnost.
March 3, 201015 yr comment_2156502 Molim moderatore da mi ne sklanjaju temu, jer je ovde preglednije .... fala lazo i metal man . Sonishpere Festival – Sofija, - Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax , Heaven and Hell ( Black Sabbath with Dio ) Pozdrav svima, obaveštavamo vas da Legacy Promotion organizuje odlazak na najveće Metal dešavanje svih vremena, čuveni Sonisphere Festival koji se održava 22.Jun-a u Sofiji, Bugarska. Nastupaju : Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax i Heaven and Hell ( Black Sabbath sa Ronnie James Dio-om ). Ovo je jedinstvena prilika da vidimo, ovaj po svima, istorijski događaj . Cenu celokupnog aranžmana objavićemo uskoro (kada dobijemo info kolika je cena karte za festival, cena prevoza je 55e). Plan je sledeći : kreće se iz Beograda, gledamo festival, nakon završetka se odmah vraćamo za Beograd. U planu je : mini bus- 25 ljudi , bus 50, xxl bus- 90 putnika. U zavisnosti od interesovanja odlučiće se na kraju sa kojim busom se putuje. Rezervacija mesta kreće odmah! Svi zainteresovani trebaju da posalju mail sa svojim podacima( Ime i prezime, adresa, grad, br.licne karte-jmbg, i broj karata-mesta) na [email protected] . Ukupnu cenu aranžmana objavićemo kada krene prodaja karata . Prevoz će koštati 55e + naravno karta za koncert! Molimo sve zainteresovane da već planiraju/rezervišu svoje mesto , jer može da se desi da karte budu rasprodate u jako kratkom vremenskom roku., tako da bi mi mogli da znamo otprilike koliko karata da rezervišemo. Legacy organizuje samo putovanje za prvi dan festivala! Detalji oko plaćanja/rezervacija kao i plan putovanja, kao što smo rekli kada saznamo cene karte za festival! Pažnja: Svi članovi fan club Legacy-a imaju 5e (500 rsd) popust na celokupni aranžman. Vidimo se.
March 3, 201015 yr comment_2156530 SLAYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR