Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

91 members have voted

1. 1. Angel Of Death ili Raining Blood?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

comment_818613

@ Lemmy

Btw, kad budes na konferenciji za novinare pred koncert, kad daobijes rec i kad se svi najmanje nadaju, priblizi se clanovima benda i pucaj u glavu par puta Kingu, neka ljudi vide da sa Vojvodjanima nema zajebancije!

• Replies 7.7k
  • Views 602.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne znam odakle pojedinima ideja da su Slayer umetnici. Umetnici su koliko i Seka i Karleuša, ni manje ni više. Pop kultura, koja funkcioniše po biznis pravilima i ćao. To što je neko prvi put jebo uz

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Ti si u ovoj prici bitan koliko i krivi kurac,samo sto ti to ocigledno ne kontas moroncino.Vi ste govorili da se oni moraju raspasti,a ja ti kazem da njih boli kurac za raspad zato sto od toga zive i

• рогозуб
    рогозуб

Hanneman je Postmortem, otishao u Crypts of eternity, dal cje biti Hell Awaits i South of Heaven, ili ako je Cleansed the soul mozhda cje da bude Jesus saves; ili cje ipak da Haunt the chapel

comment_819126
@ Lemmy

Btw, kad budes na konferenciji za novinare pred koncert, kad daobijes rec i kad se svi najmanje nadaju, priblizi se clanovima benda i pucaj u glavu par puta Kingu, neka ljudi vide da sa Vojvodjanima nema zajebancije!

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Inace,ja nisam Vojvodjanin. icon_da.gif

comment_819133
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! Danas sam kupila u IPS-u STILL REIGNING!!!!! KAKVA SVIRKA!!!! KAKVI MAJSTORI!!!! NEMAM RECI!!!!! KAD JE KRV POCELA DA LIJEEEEE VRH VRHOVA!!!!

Ko nije gledao pod hitno nek nabavi ovo REMEK~DELO!!!!!

....u jebo te pricam sama sa sobom icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Nabavio sam ga odavno...fenomenalan DVD.To je koncert sa ubedljivo najboljim zvukom koji sam ja cuo u zivtou.Jebem im mater,stvarno su najbolji live bend na planeti.Tom-ov glas je savrsen,zvuk gitara neverovatan,u globalu zvuce perfektno...jednostavno receno,savrsenstvo.Krv na kraju je slag na tortu.Samo glupi Hanneman je promasio mesto pa nije skoro uopste bio krvav. icon_smile.gif

comment_819700
jedino kad budes doso na sleya....pa da ti ga svecano urucim icon_da.gif

To bi bilo do yaya icon_da.gif ako imadesh dVd rezach icon_rockdevil.gif Ajde cimam te uskoro na pp ili ako te uhvatim na irc-u icon_wink.gif pa da se dogovorimo icon_da.gif .

pivopije.gif

Lepo se mi izdogovaramo i posle shutamo na

SLAAAAAAAYEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! musik19.gifmusik29.gif

comment_822144
ima li nekih novosti o novom albumu?!?!?!

Kerry je rekao da su uradili 13 pesama,i da ce poceti sa snimanjem kada se vrate sa Evropske turneje.

Sto se sutki tice,ne volim ih,a pogotovo ne kada gledam neki bend koji jebeno obozavam.Onda uzivam i ne pada mi napamet da se sutam sa nekim likovima do kojih mi je stalo kao do lanjskog snega.

• Author
comment_822208

Ma podrzumeva se da se necu sve vreme krljati, to sam vec radio u Pesti, naprotiv, uzivacu u jednom jedinom i neponovljivom, ali bar malo mora kad dodje neka fina pesma i to je deo uzivanja u doticnom. Sve u svemu, neka uziva kako ko hoce, ali sam siguran da cemo svi maksimalno uzivati za koji god vid se odlucimo! icon_rockdevil.gif

Joj al ce pre da bude SSSLLLLEEEEEJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!