October 27, 200519 yr comment_939098 Mislish - 6.-og chlana za Darkshines???!!! Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
October 27, 200519 yr comment_939238 Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
October 31, 200519 yr comment_942387 Inace za bend sam saznao od Radise Urosevica, da pevaca narodne muzike, koji im je i pomogao da izdaju CD. yeah.... radisa hipik....
November 1, 200519 yr Author comment_943393 Sinoc je bilo divno biti kragujevcanin... Edited November 1, 200519 yr by butchersound
November 1, 200519 yr comment_943531 Scena u KG je sve jaca... Zao mi je sto nisam dosao na svirku u Akademiju. uspavao sam se, ali je Darkshines jedan od bendova o kojima slusam sve najbolje, pa sam vrlo zainteresovan. poz
November 1, 200519 yr comment_943536 Sinoc je bilo divno biti kragujevcanin... Thank you METAL MASTER!!!
November 1, 200519 yr comment_943557 sinoc je bila super svirka... ne znam da li su ono Vashe autorske pesme koje ste svirali, ili ne.. i koliko ih je bilo ali mogu reci da mi je bash sve zvucalo lepo i pitko uhu samo tako nastavite i da to bude josh bolje pa da izadjete mozda i na televizor, mada ne moze mnogo bolje... dobri ste... super ste uvezbani, vidi se iz avijona... onaj paprikash od poznatih pesama mega i ostalih je ukusan!
November 1, 200519 yr comment_943577 sinoc je bila super svirka... ne znam da li su ono Vashe autorske pesme koje ste svirali, ili ne.. i koliko ih je bilo ali mogu reci da mi je bash sve zvucalo lepo i pitko uhu samo tako nastavite i da to bude josh bolje pa da izadjete mozda i na televizor, mada ne moze mnogo bolje... dobri ste... super ste uvezbani, vidi se iz avijona... onaj paprikash od poznatih pesama mega i ostalih je ukusan! Svirali smo 8 nasih pesama koje smo izdali za RTS,3 obrade i NAJJACI MEDLEY NA SVETU!!!
November 1, 200519 yr comment_943581 - - ---ISKRENO....OK - --BILO JE TU RITMA, ENERGIJE ...... - ---KEEP ON ROCKIN"
November 1, 200519 yr comment_943678 Svirali smo 8 nasih pesama koje smo izdali za RTS,3 obrade i NAJJACI MEDLEY NA SVETU!!! svaka cast! potseca na razne stvari ali je nekako unikatno... mislim spojili ste nesto sto do sada niko nije... dosta mi se svidja kako to sve zvuci i pesme su veoma slusljive... samo napred... pa kako ide prodaja albuma?
November 1, 200519 yr comment_943680 odlična svirka sinoć,baš sam uživala....moram nabaviti album definitivno...sve najbolje u daljem radu
November 1, 200519 yr comment_943698 svaka cast! potseca na razne stvari ali je nekako unikatno... mislim spojili ste nesto sto do sada niko nije... dosta mi se svidja kako to sve zvuci i pesme su veoma slusljive... samo napred... pa kako ide prodaja albuma? Recimo da smo''zadovoljni''sa prodajom ali moze to mnogo bolje samo nas ljudi trebaju cuti i videti!!! Pozdrav!!!
November 1, 200519 yr comment_943701 odlična svirka sinoć,baš sam uživala....moram nabaviti album definitivno...sve najbolje u daljem radu Hvala,hvala!!!
November 1, 200519 yr comment_943967 Bili ste odlicni sinoc! Svaka cast! Bubnjar vam je ubica... jel hoce on da svira u nekom drugom bendu ili ga sebicno cuvate samo za sebe? Drago mi je sto sam upoznao neke od vas... dodjite nam opet u BG! Evo tri slike od sinoc (imam jos par ako vam treba kontaktriajte me preko PP). Edited November 1, 200519 yr by Sinstrel
November 1, 200519 yr comment_944021 Bili ste odlicni sinoc! Svaka cast! Bubnjar vam je ubica... jel hoce on da svira u nekom drugom bendu ili ga sebicno cuvate samo za sebe? Drago mi je sto sam upoznao neke od vas... dodjite nam opet u BG! Evo tri slike od sinoc (imam jos par ako vam treba kontaktriajte me preko PP). Hoce,hoce i onako cemo da ga '' sutnemo'' iz benda treba nam mnogo bolji!!!
November 2, 200519 yr comment_944248 mora bolje....shta je oNo miks hima i nu metala....mozda propustih prvih nekoliko pesama..... Edited November 2, 200519 yr by Blacksunray Verb Delikvent