Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 574
  • Views 49.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

comment_943557

sinoc je bila super svirka... ne znam da li su ono Vashe autorske pesme koje ste svirali, ili ne.. i koliko ih je bilo ali mogu reci da mi je bash sve zvucalo lepo i pitko uhu icon_wink.gif

samo tako nastavite i da to bude josh bolje pa da izadjete mozda i na televizor, mada ne moze mnogo bolje... dobri ste... pivopije.gif

super ste uvezbani, vidi se iz avijona...

onaj paprikash od poznatih pesama mega i ostalih je ukusan! icon_wink.gifpivopije.gif

comment_943577
sinoc je bila super svirka... ne znam da li su ono Vashe autorske pesme koje ste svirali, ili ne.. i koliko ih je bilo ali mogu reci da mi je bash sve zvucalo lepo i pitko uhu icon_wink.gif

samo tako nastavite i da to bude josh bolje pa da izadjete mozda i na televizor, mada ne moze mnogo bolje... dobri ste... pivopije.gif

super ste uvezbani, vidi se iz avijona...

onaj paprikash od poznatih pesama mega i ostalih je ukusan! icon_wink.gifpivopije.gif

Svirali smo 8 nasih pesama koje smo izdali za RTS,3 obrade i NAJJACI MEDLEY NA SVETU!!! icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

comment_943678
Svirali smo 8 nasih pesama koje smo izdali za RTS,3 obrade i NAJJACI MEDLEY NA SVETU!!! icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

svaka cast!

potseca na razne stvari ali je nekako unikatno... mislim spojili ste nesto sto do sada niko nije... dosta mi se svidja kako to sve zvuci i pesme su veoma slusljive... samo napred... pa kako ide prodaja albuma?

pivopije.gif

comment_943698
svaka cast!

potseca na razne stvari ali je nekako unikatno... mislim spojili ste nesto sto do sada niko nije... dosta mi se svidja kako to sve zvuci i pesme su veoma slusljive... samo napred... pa kako ide prodaja albuma?

pivopije.gif

Recimo da smo''zadovoljni''sa prodajom ali moze to mnogo bolje samo nas ljudi trebaju cuti i videti!!!

Pozdrav!!! pivopije.gif

comment_943967

Bili ste odlicni sinoc! icon_rockdevil.gif Svaka cast! Bubnjar vam je ubica... jel hoce on da svira u nekom drugom bendu ili ga sebicno cuvate samo za sebe? icon_mrgreen.gif

Drago mi je sto sam upoznao neke od vas... dodjite nam opet u BG! pivopije.gif

Evo tri slike od sinoc (imam jos par ako vam treba kontaktriajte me preko PP).

user posted image

user posted image

user posted image

Edited by Sinstrel

comment_944021
Bili ste odlicni sinoc! icon_rockdevil.gif Svaka cast! Bubnjar vam je ubica... jel hoce on da svira u nekom drugom bendu ili ga sebicno cuvate samo za sebe? icon_mrgreen.gif

Drago mi je sto sam upoznao neke od vas... dodjite nam opet u BG! pivopije.gif

Evo tri slike od sinoc (imam jos par ako vam treba kontaktriajte me preko PP).

user posted image

user posted image

user posted image

Hoce,hoce i onako cemo da ga '' sutnemo'' iz benda treba nam mnogo bolji!!! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif