Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1915579
Izvinjavam se ako opet upadam sa istom pricom, elem, videcemo se u Nisu da se dogovorimo oko onih zavrzlama. :pivopije:

Dogovoreno :pivopije:

Kad smo vec kod toga :rockdevil: Vidimo se! :pivopije:

l_1ce8109425fc425da2ca5b925e829a53.jpg

Extra izgleda!!! :pivopije:

Jel mozes da mi ga posaljes na - [email protected] - da bi mogao da ga kacim po netu, kad za to dodje vreme???

:opusteno:

• Replies 3.5k
  • Views 299.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Alo, mars bre vise u pizdu mater sa ovim minusima za sve sto napisem.

• satanicmaster
    satanicmaster

Eh da budem iskren, preslušao sam ali neću više da teram sebe da mi se svidi. O čemu vi ljudi pričate? Terate sebe da vam se album svidi? Da vam legne? Ja nisam morao da teram sebe da mi se svide mn

• Posle Mokrinske gitarijade, moze se reci da se borim da, utisak o strava domacinima (hostesama), bini, osvetljenju, bacacima plamena, i Nikoli koji je radio ton izvanredno, ne pokvare klasicne Srbstin

comment_1918024

Komentar je odlican:

"Kad sam dobio ovaj CD u masne sape da pravo kazem nisam znao ¹to mogu ocekivati. Nisam ba¹ upuæen u zbivanja na srpskoj metal sceni i da priznam imao sam neko cudno misljenje da tamo uopce ne postoji metal i slicni pravci nego da prase cajke sve u sesnaest." Mislim stvarno, da li si ozbiljan sa ovim sto si napisao? Pa jel zivis 100000 km od Srbije da nisi cuo za bandove, ili sta? Toliko je glupo uopce pominjati da Srbija ima bar 10 puta bolje i poznatije bandove od nasih, ali eto, izgleda da ih ima koji su recenzenti, a nimalo upuceni u scenu u okolici.

comment_1926306
Ja sam veceras prvi put preslusao "We Forget" i u najmanju ruku sam odusevljen!!!!!! Hocete li uskoro u Kg?

Mi bi, i to vrlo rado ali treba nam neki bend iz KG da bi mogli to da realizujemo. A cujem da sad i nema prostora(normalnog) za svirke.

Imas neki predlog?Mi smo otvoreni za sve predloge... :meshuggah:

poz... :opusteno::pivopije::opusteno:

Ustvari, kad malo bolje razmislim imam bend s'kojim bi svirali u KG/nije iz KG/ samo nam treba covek dovoljno voljan da bookira neko mesto, sredi opremu i to malo izreklamira. Da li znas nekog takvog? :bigblue::mrgreen::bigblue:

comment_1926398

Pozdrav momci. Slušao sam prenos hita iz Niša. Iznenadio me dosta dobar zvuk. To kod tih prenosa nekad zna biti baš loše. No to veče sve se fino moglo čuti, samo što sam ja imao neki problem sa streamingom pa se nisam mogao povezati na njihov stream server, i zbog toga sam propustio pola prenosa. U svakom slučaju dobro ste zvučali.

comment_1926430
Mi bi, i to vrlo rado ali treba nam neki bend iz KG da bi mogli to da realizujemo. A cujem da sad i nema prostora(normalnog) za svirke.

Imas neki predlog?Mi smo otvoreni za sve predloge... :meshuggah:

poz... :opusteno::pivopije::opusteno:

Ustvari, kad malo bolje razmislim imam bend s'kojim bi svirali u KG/nije iz KG/ samo nam treba covek dovoljno voljan da bookira neko mesto, sredi opremu i to malo izreklamira. Da li znas nekog takvog? :bigblue::mrgreen::bigblue:

Nazalost, nisam ja uopste povezan ni sa kim ko bi mogao organizovati tako nesto. Posto cesto idete sa hitom na svirke, najbolje vidi sa Olgom ili Jetom. Mislim da bi publike bilo dovoljno :D

comment_1926481
Pozdrav momci. Slušao sam prenos hita iz Niša. Iznenadio me dosta dobar zvuk. To kod tih prenosa nekad zna biti baš loše. No to veče sve se fino moglo čuti, samo što sam ja imao neki problem sa streamingom pa se nisam mogao povezati na njihov stream server, i zbog toga sam propustio pola prenosa. U svakom slučaju dobro ste zvučali.

Hvala na komplimentima, ali pola tih ide Laletu koji se trudi da iz kombija 202-ke prenese ziku iz kluba na net. I to da bude pristojan snimak! :meshuggah:

:pivopije:

• Author
comment_1930457

Eto otvoren je novi sajt grupe rain delay, na http://www.rain-delay.net

Nadam se da ce da vam se svidi. Doradjujemo jos shop sekciju ali sve ostalo smo sredili.

Molim vas da nam ubuduce pisete na mail [email protected] jer ce nalog na gmailu biti ugasen za mesec do dva meseca

Edited by markomrki

comment_1935341

Ne prestajem da slusam album od kad sam ga nabavio. Odlican je!!

U Leaves' Frottage me stil pevanja u jednom delu pesme podseca na onu ribu iz Battlelore :bigblue:

Jedino mi Fulcrum, tacnije pocetak te pesme bas i ne lezi jer nekako vuce na Guano Apes.

P.S A sta je sa tim majicama? Kada ce toga biti i da li ce moci da se naruci nekako?