Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.4k
  • Views 153.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 2 weeks later...
comment_1707683

Fala, sad sam free po ceo dan skoro, pa ako oces moz da svratis da vidis, i da dzemujemo nesto...

Mogu da svrate svi koji oce da dzemuju!!! Sto vise to bolje!

Resili smo u bendu da svi pocnemo da vezbamo od 5-og, jer smo krs i niko kod kuce nista ne pipa instrumente, al me mrzi da sedim i sam i nesto tipcem, najbolje je kad se dzemuje!!! :)

Nego, sve orgulje koje sam mogao da nadjem za Tr su tesko govno, postao sam jako probirljiv po tom pitanju (to je kolega Damjan kriv), i definitivno sam resio da pazarim nord electro 2 za par meseci ili do kraja godine, al do tada: ima li neko semplovane hamonde, akai, ili quantum ili nesto sto moze da guta Tr???

I da, treba da mi uleti neka kombinacija za Elkaton lesli, to ce niti do jaja!!!

Edited by Jon Lord

comment_1708179
Resili smo u bendu da svi pocnemo da vezbamo od 5-og, jer smo krs i niko kod kuce nista ne pipa instrumente, al me mrzi da sedim i sam i nesto tipcem, najbolje je kad se dzemuje!!!

prznanje se uvek ceni :) xexexexex

bilo je krajnje vreme :)

• 2 weeks later...
comment_1716266

People, pomoc...

Treba mi PC editor za X5D. Jel imate neki link, al da je free, ili krekovana full verzija sve jedno, samo da moze da dampuje s klavijature i snimi na HD i obrnuto. Ja sam nasao X5EditPro, ali nije registrovana verzija pa nema aktivirane sve funkcije, a serial ne mogu nigde da nadjem. Plz

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
comment_1730471
A kupio sam i sempler za TR!!! :)

E da si malo požurio mogao si ga dobiti i džabe u Sky-u.

Nego u vezi zvuka Hammonda, bolje da napraviš program sa semplom sinusa, pa staviš (douše 8) sve iste programe u kombinaciju pri čemu svaki sniziš/povisiš koliko treba da bi dobio simulaciju drawbar-ova. Ima detaljno opisano na Glazbenom ako te zanima [link] (mada tu ima greška, treba -5 umesto -7 čini mi se). Kad si već kupio i sempler :) , probaj da napraviš programe kao što idu na pravom Hammondu (mislim na ono kad se određene grupe tonova ponavljaju), pa to sklopi. I ja sad čeprkam sa time i mogu it reći da mi je sempler dobro poslužio za fina podešavanja loop-ova koja nisam mogao da uradim na softveru.

Inače, jel' pao Nord (pa sam sve ovo džabe pisao :bigblue: )?

Edited by Vladinemir

comment_1730482

Nije jos... al bice, do kraja godine...

Sto se tice hammova, nasao sam par zanimljivih soundfontova i prebacio ih u triton format, nisu mi toliko bitni drawbari kad sviram tezge...

Inace pokusavao sam i sa sinusima u kombinacijama, mada je bolje sa trouglicem :), i nije mi se svidelo to sto sam dobio... Problem je zapravo sto tr ima jadan lesli i jos jadniji overdrive...

A dobicu ovih dana i neke akai semplove, pa ce biti za zakrpiti dok ne dodje nord :)

A smpler mi sluzi, bez zezanja, da nabodem u njega x5d-a da ne trosim 2 stereo ili 4 mono kanala na mixu...:) Al od ponedeljka mi stize i svasta nesto scsi pa ce biti i drugih namena ;)