Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 6k
  • Views 493.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lolololol ajmo jos 200 minusa da odem u los xDDDD

• Guest srbinpravoslavac
    Guest srbinpravoslavac

Nightwish je jedan od naj gorih bendova ikad! Stvarno, neznam zasto jos postoje, verovatno zato sto ih pozeri slusaju, a njih ima dosta. Stvarno glup bend. Jedino mi se svidja Bring Me To Life i to je

• Night Prowler
    Night Prowler

Sve je to lepo i krasno, ali Dark Passion Play je najbolji Nightwish album, i Anette je bolja od Tarje

comment_1005737
icon_sad.gificon_cry.gif Nemojte bre ljudi plakacu.....

@Neno once je perfekcija od albuma samo sto ima nemo koja je szesce komercijalna pesma......

We want new singer!!!!!!!!

Nemo je sasvim super stvar, nije mi jasno zasto je svi pljuju. icon_uhoh.gif

To sto je seljacine drze u playlisti pored Sase Matica i Seke aleksic neznaci da su je oni pravili da bude takva, jednostavno izdali su spot zavrteo se na fancy stanicama i eto ti ga. icon_wink.gif

comment_1006535
'coz she's a bitch violent.gif

Da li mi verujes da sam hteo isto to da napisem?

Crnjak. icon_biggrin.gif

Ne moze neko ko to radi zbog zarade a ne unosi se celom dusom da trazi da se prema njemu-njoj ophode kao prema carici.

Jeste, lepo ona peva i sve ali ko je j....be! laugh.gif

comment_1006598

Samo meni tu nesto nije jasno.......Zasto svi misle da je ona toliko zinula za parama i zapocela solo karijeru, kada je dobro poznato da klasicna muzika (ili krosover, sta god bile one njene bozicne pesme i gostovanja) nikad nece biti komercijalnije od Nightwisha. NE KAZEM da je NW komercijala, ali jebiga, nisu isto mozda najpopularniji bend u Evropi koji puni arene i stadione i neke tamo bozicne uspavanke za akusticne dvorane do 500 gledalaca. Mislim da, ako je zaista zapostavila bend zarad solo karijere, to nije sigurno bilo zbog novca.

comment_1006758

da li moze ova tema da se zatvori...bar dok ne nadju novu pevaljku ili izdaju novi album stagod.....kao krave ste koje prezvakavaju iste teme dvesta puta....s.m.o.r.

sta god da se desilo ostaje izmedju njih i cao, a posle pljujete svet, scandal i slicno......

comment_1007039

Zasto svi misle da je ona toliko zinula za parama i zapocela solo karijeru, kada je dobro poznato da klasicna muzika (ili krosover, sta god bile one njene bozicne pesme i gostovanja) nikad nece biti komercijalnije od Nightwisha.

Mislim da, ako je zaista zapostavila bend zarad solo karijere, to nije sigurno bilo zbog novca.

baki je mudar...

ma njen odlazak nema veze sa parama...

mislim da je zena odrasla i da ju je smorila muzika koju NW pravi

te da su je smorile turneje i klinacko ponasanje ostatka benda na istim...

samo da se isto ne desi Tuomasu i ne krene sa pisanjem klasike...

comment_1007066

kao i uvek, sčazem se sa bakijem, jedino on izgleda ne posm,atra stvari kroz stakla besa i zaljenja.

Tarjina pr(a)va ljubav uvek je bila opera. Ne mozemo je kriviti zbog toga.

Plasim se jedino malo da ce ovi njeni novi shalala projekti uticati da je masa vise ne smatra za ozbiljno...mislim, za ozbiljnu pevacicu u domenu klasicne muzike...